Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

spuros31

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
τελικά η Lindi πολύ χειρότερη απο τις περιγραφές, τσάμπα τα 300

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
«Ροζ» ραντεβού σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2010, 10:25

Παρουσίαζαν μέσω αγγελίας σε ιστοσελίδα τις «υπηρεσίες» τους, αναρτώντας και φωτογραφίες τους, και έκλειναν ερωτικά ραντεβού με τους πελάτες κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Οι… ροζ συνευρέσεις γίνονταν σε γνωστά ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης.

Οι δύο νεαρές κοπέλες από τη Λιθουανία, ηλικίας 22 και 24 ετών, συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι μέσα στο ξενοδοχείο «HOLIDAY INΝ». Στην κατοχή τους βρέθηκαν 2.580 ευρώ και μία «καυτή» ατζέντα, όπου κατέγραφαν τα ονόματα των ανδρών με τους οποίους είχαν συνευρεθεί ερωτικά.

Μαζί με τις δύο νεαρές συνελήφθησαν και δύο ομοεθνείς τους, οι οποίοι κατηγορούνται για μαστροπεία.

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Είναι κρίμα κι άδικο!  :headbang:  Νicole & Kim είναι πρώτα κορίτσια!
Γ... τους κωλόμπατσους  :jerking: Δε μας ρωτάν τουλάχιστον ποιές να κυνηγήσουν;  ;)

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Γ... τους κωλόμπατσους  :jerking: Δε μας ρωτάν τουλάχιστον ποιές να κυνηγήσουν;  ;)

Φιλε μου μαλλον ηταν απο τον ανταγωνισμο στημενο!!  :tickedoff:
Το θεμα ειναι μην αρχισουν τωρα οι αλληλοκαταδοσεις και την
πληρωσουμε εμεις οι αμοιροι!!  :o

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
μονο αυτα μας λειπανε τωρα...δεν εχουμε που δεν εχουμε τιποτα της προκοπης, θα τις μπουζουριαζουν κιολας....αει σιχτιρ πια... :2funny: :2funny: :2funny:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
ε ρε και να κοψει το LL και ο Z...εκει να δεις γλεντια... :headbang: :headbang: :headbang:

puthagoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Κριτικές
39
Like
6
Πόντοι
601
Κάθε λίγο και λιγάκι κάποιος λέει πως κάποιες κοπέλες τις συλλάβανε και μετά εμείς κάνουμε υποθέσεις για το ποιές είναι και τι έγινε. Έχω αρχήσει να πιστεύω πως αυτά είναι ράδιο αρβύλα και αν κάποιος δεν έχει να πει κάτι συγκεκρημένο και ελεγμένο τότε καλύτερα να μην σπέρνει τον πανικό αναίτια.

12sageb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
236

Είστε σίγουροι ότι είναι αυτές;
Έχω την εντύπωση ότι κάποιες ξέμπαρκες
μπαγλάρωσαν κι όχι από κάποιο πρακτορείο.

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Κάθε λίγο και λιγάκι κάποιος λέει πως κάποιες κοπέλες τις συλλάβανε και μετά εμείς κάνουμε υποθέσεις για το ποιές είναι και τι έγινε. Έχω αρχήσει να πιστεύω πως αυτά είναι ράδιο αρβύλα και αν κάποιος δεν έχει να πει κάτι συγκεκρημένο και ελεγμένο τότε καλύτερα να μην σπέρνει τον πανικό αναίτια.

Φιλε μου για το συγκεκριμενο το διαβασα σε σαιτ που εχει ειδησεις,
και ειπα να ενημερωσω τους συναθλητες.
Τι να διασταυρωσω δλδ? Να παρω τηλεφωνο να μου πουν ποιες ηταν?

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
«Ροζ» ραντεβού σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2010, 10:25

Παρουσίαζαν μέσω αγγελίας σε ιστοσελίδα τις «υπηρεσίες» τους, αναρτώντας και φωτογραφίες τους, και έκλειναν ερωτικά ραντεβού με τους πελάτες κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Οι… ροζ συνευρέσεις γίνονταν σε γνωστά ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης.

Οι δύο νεαρές κοπέλες από τη Λιθουανία, ηλικίας 22 και 24 ετών, συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι μέσα στο ξενοδοχείο «HOLIDAY INΝ». Στην κατοχή τους βρέθηκαν 2.580 ευρώ και μία «καυτή» ατζέντα, όπου κατέγραφαν τα ονόματα των ανδρών με τους οποίους είχαν συνευρεθεί ερωτικά.

Μαζί με τις δύο νεαρές συνελήφθησαν και δύο ομοεθνείς τους, οι οποίοι κατηγορούνται για μαστροπεία.
για λιθουανες λεει, η Κιμ ειναι ρωσιδα.

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Δυστυχώς αρκετές υποθέσεις επιβεβαιώθηκαν από τα θύματα.
Το κακό είναι οτι αυτά τα φαινόμενα συντηρούν τις αστρονομικές τιμές!
Και μη σκεφτεί κανείς πως με παρασύρει η οικονομική επικαιρότητα...

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom