Eνταξει ρε μαγκες κανω τροποποιηση απο κεφαλαια σε μικρα αλλα μην μου πειτε να τροποποιησω και την 3η μου επισκεψη το απογευμα στην Nicole μου γιατι θα παρεξηγηθω ΑΑΑΑ ολα και ολα σε θεματα ηθικης και τυπικοτητας δεν σηκωνω κουβενταΑμάν κακό που το βρήκε,μικρό κορίτσι! Θα βάψει μωβ τα 500ρικα!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Thessaloniki
- Μέλος που άνοιξε το νήμα amanaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 4M
-
- Ετικέτες
- bou classics θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
...Με τις ευχες όλου του θρεντ!!!μην μου πειτε να τροποποιησω και την 3η μου επισκεψη το απογευμα στην Nicole
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
Lindy σημερα...ωραια γκομενα, σκουροχρωμη, μαυρομαλλα, κορμι κοντουλικο, σιλικονη βυζια-χειλη...χαμογελαστη, ευδιαθετη, επαγγελματιας....παρα πολυ σεξυ, με γοβες...σερβις απλο, τιποτα εξτρα. Κριτικη δεν ξερω αν ανεβασω..δεν εχω να προσθεσω κατι στους προηγουμενους...λιγο ξενυχτισμενο το μωρο λογω του οτι χτες δουλευε ως πολυ αργα με καποιον που πηγε αργα!
οχι πως φανηκε στο σερβις βεβαια..
ξενοδοχειο, το καθιερωμενο ζουζουνοπενταστερο
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
οντως εξαφανιστηκε απο το Ζ-σάιτγμτ και είναι/φαινόταν καλό κομμάτι...
Lindy σημερα...ωραια γκομενα, σκουροχρωμη, μαυρομαλλα, κορμι κοντουλικο, σιλικονη βυζια-χειλη...χαμογελαστη, ευδιαθετη, επαγγελματιας....παρα πολυ σεξυ, με γοβες...σερβις απλο, τιποτα εξτρα. Κριτικη δεν ξερω αν ανεβασω..δεν εχω να προσθεσω κατι στους προηγουμενους...λιγο ξενυχτισμενο το μωρο λογω του οτι χτες δουλευε ως πολυ αργα με καποιον που πηγε αργα!
Αξίζει δηλαδή λες το κασέ της?
Ε τότε να το επιχειρήσω
πες το μην ντρέπεσαι
τα κλαις τα 300...
σας τα έλεγα εγώ....
τρώτε τον παπά που προσφέρουν κάποιοι επιτήδειοι του σάιτ...με το αζημίωτο βέβαια για την πάρτη τους
τι προτεινει ο παλιος και σοφος συναγωνιστης σε μας τα νεουδια διοτι εγω την εφαγα την παπαρα με την Liza και για να ξενερωσω εκανα 2 επισκεψεις σε Nocole και παω για τριτηπες το μην ντρέπεσαι
τα κλαις τα 300...
σας τα έλεγα εγώ....
τρώτε τον παπά που προσφέρουν κάποιοι επιτήδειοι του σάιτ...με το αζημίωτο βέβαια για την πάρτη τους
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
αμα τα εκλαιγα, θα το ελεγα...πες το μην ντρέπεσαι
τα κλαις τα 300...
σας τα έλεγα εγώ....
ακριβη ειναι, αλλα ειναι και ωραια γκομενα...τα σερβις της ειναι γνωστα εκ των προτερων.
Φιλε Palermo, αφου δεν εχεις σχεση με τα ct (ουτε γραφεις στο θρεντ και φυσικα δεν εχεις ουτε μια κριτικη), και αφου δεν εχεις δει την κοπελα αυτη και καμια αλλη, γιατι συμβουλευεις στα τυφλα και μας το παιζεις εξυπνος?
puthagoras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 39
- Like
- 6
- Πόντοι
- 601
αμα τα εκλαιγα, θα το ελεγα...
ακριβη ειναι, αλλα ειναι και ωραια γκομενα...τα σερβις της ειναι γνωστα εκ των προτερων.
Φιλε Palermo, αφου δεν εχεις σχεση με τα ct (ουτε γραφεις στο θρεντ και φυσικα δεν εχεις ουτε μια κριτικη), και αφου δεν εχεις δει την κοπελα αυτη και καμια αλλη, γιατι συμβουλευεις στα τυφλα και μας το παιζεις εξυπνος?
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
φιλε τιτος-69. Αυτην την βδομαδα, η Νικολ σου ειναι απο τις πιο αξιολογες επιλογες...στανταρακι...Η λιντι ειναι οπως ακριβως στα εγραψα....για gfe καταστασεις παιζει και η Ελεκτρα...ΔΕΝ εχω παει σε αυτην, αλλα διαβασα κριτικη καλη.τι προτεινει ο παλιος και σοφος συναγωνιστης σε μας τα νεουδια διοτι εγω την εφαγα την παπαρα με την Liza και για να ξενερωσω εκανα 2 επισκεψεις σε Nocole και παω για τριτη
Δηλαδη με λιγα λογια εγκρινεις κ επαυξανεις κ εσυ!!Lindy σημερα...ωραια γκομενα, σκουροχρωμη, μαυρομαλλα, κορμι κοντουλικο, σιλικονη βυζια-χειλη...χαμογελαστη, ευδιαθετη, επαγγελματιας....παρα πολυ σεξυ, με γοβες...σερβις απλο, τιποτα εξτρα. Κριτικη δεν ξερω αν ανεβασω..δεν εχω να προσθεσω κατι στους προηγουμενους...λιγο ξενυχτισμενο το μωρο λογω του οτι χτες δουλευε ως πολυ αργα με καποιον που πηγε αργα!
Γι αυτην την Βανεσσα που ειναι εδω...στο κατω θρεντ πιθανολογουν οι φιλοι οτι ειναι σελεμπριτυ (την τυφλα της). Πιθανως τραγουδουσε σε ενα συγκροτημα Olialia...ετσι εχω καταλαβει...αν παει κανεις, ας μας φωτισει
Αν είναι αυτή, τότε ναι είναι ψιλοσελεμπριτυ. Και την έχω συναντήσει - όπως και άλλοι στα πρώτα της βήματα.
Θα τη δεις και θα πέσεις ξερός. Σπάνιο πακέτο εμφάνισης.
Θα πας όμως να κάνεις κάτι και θα αρχίσει "αυτό μη", "το άλλο δεν", "μα σου είπα δεν το κάνω"...
θα τη γαμίσεις και θα γαμίσεις ένα έπιπλο.
Βέβαια οι πιπινολάτρεις θα τη λατρέψουν. Διότι είναι πανέμορφο έπιπλο
Αξίζει λοιπόν να πας να τη δεις. Και αν θέλεις να το παίξεις λίγο κασκαντερ να κάτσεις, ίσως να έχει στρώσει και από υπηρεσίες στο φινάλε φινάλε ... τα παραπάνω αναφέρονται σε 3 χρόνια πριν
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 2K