Δεν ξέρω ρε συ, έγραψα τις προάλλες μια κριτική, η πρώτη μου, για την Ίνα που είχα πάρει την προηγούμενη βδομάδα και μέσα σε λίγη ώρα είδα να έχει η κριτική μου "1 στους 5 το βρήκε χρήσιμο" και φοβήθηκα λίγο ότι ο τρόπος γραψίματός μου ίσως δεν είναι ο καλύτερος. Πάντως δεν υπάρχει κι όλας που την έψαξα, αν την βάλουν θα γράψω.
Για να γράψω και λίγα ακόμη, με δίχασε λίγο, στο θέμα κατά πόσο το ευχαριστιόταν κι αυτή (θα μου πεις τι μας λες τώρα ρε μεγάλε, αλλά την έχω αυτήν την...ανωμαλία, μου αρέσει να γουστάρει κι ας είναι έσκορτ) γιατί από τη μία αντιδρούσε πολύ πειστικά, είχε γίνει κάποια στιγμή μούσκεμα, αλλά αντιδρούσε και πολύ υπερβολικά! Τόσο καλός δεν παίζει με την καμία να είμαι, χαχαχα, αλλά αν όντως ήταν αληθινή η αντίδρασή της έχουμε να κάνουμε με τσακμάκι (=ανάβει εύκολα). Επίσης κάτι σημαντικό, αν και δεν έχει παραπανίσια κιλά πουθενά, είναι στα όρια του skinny, είναι πολύ "μαλακή", όχι ακριβώς αγύμναστη. Εμένα πάντως μου άρεσε αυτό, βυθίζονταν τα χέρια μου στα κωλομέρια της. Τέλος, όταν της ζήτησα να έρθει από πάνω πήρε την πρωτοβουλία για μερικά ωραία variations της στάσης. Αν δεν φοβόμουνα μην χαρακτηριστώ ενθουσιώδης και μήπως έχω εγώ διαφορετικά γούστα θα την πρότεινα με τα μπούνια και τα χίλια, αλλά ως πιο ρεαλιστής, απλά την προτείνω ως πολύ καλό φάρμακο για την περίοδο ισχνών αγελάδων που περνάμε...