Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

rampoter

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΗΝ PARIS.
ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΟΡΑΣΙΔΑΣ
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ
Η ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΑΛΙ

tsotos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
1
Πολυ ωραιοs ρε παιχτη rampoter!!!!!!!!!!!!!Αξιοs.πεσ μαs ρε συναγωνιστη που την ειδεs τετ α τετ!

kostikos70

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
2
Like
357
Πόντοι
281
Η ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΑΛΙ
ρε φιλε δεν διαβάζεις ????
πιο πάνω 3 μην. ο φίλος και συναγωνιστης raboo λεει οτι δεν έχει και πολύ σχεση με τισ φωτο και γενικά δεν αξίζει........
χωρις να σημαινει οτι είναι και άσχημη. μην πετατε τα λεφτα σασ και τουσ αφήνεται να εκμεταλευονται την γκάβλα μας!!!!

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
Η ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΑΛΙ
φυσικα και ουτε γι αστειο η paris δεν ειναι αυτη που φαινεται στις φωτο... :headbang:μπορω να το πιστοποιησω 100%...μαλλον μας δουλευουν γιατι οι φωτο που εχει στο προφιλ της ειναι κοπιαρισμενες απο αυτο το σαιτ...

giorgios28

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παιδια εγω εκανα μεταβολη απο paris και μετα συναντησα την alina..αν θελετε καμια λεπτομερεια στειλτε pm

giorgios28

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΑΛΙ
αν ηταν αυτη δεν θα εφευγα....

giorgios28

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
τελικα αυτη η Michelle μαλλον μουφα ηταν ή κατα λαθος την δηλωσαν Θεσσαλονικη...Σημερα δεν εχει καν καταχωρηση..Οσο για την Ester69, εγραψα και κριτικη...ειναι 30αρα , αντε και λιγο ακομα, Τσεχα, μια γυναικα που ικανοποιει τον πελατη...ευχαριστη και προθυμη...
η michelle φιλε μου αυριο θα ερθει...επικοινωνησα με πρακτορειο

papaki74

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
Καρντάσι στο λέει παραπάνω και στο ποστ του... μεταβολή από Πάρις και πήγε Αλίνα... πιο λιανά δεν γίνετε να το πει!
όπως κατάλαβες η ερώτηση ήταν για την εστερ. ευχαριστώ πάντως και για τις υπόλοιπες πληροφορίες

rampoter

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ρε φιλε δεν διαβάζεις ????
πιο πάνω 3 μην. ο φίλος και συναγωνιστης raboo λεει οτι δεν έχει και πολύ σχεση με τισ φωτο και γενικά δεν αξίζει........
χωρις να σημαινει οτι είναι και άσχημη. μην πετατε τα λεφτα σασ και τουσ αφήνεται να εκμεταλευονται την γκάβλα μας!!!!

Φίλε μου διάβασα πολύ καλά
Αυτό που εσύ δεν είδες είναι το λίνκ που φαίνεται
όλο το πρόσωπο της κοπέλας.
Για αυτό και η ερώτηση

papaki74

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
για μενα αξιζει...30αρα, Τσεχα, παρα πολυ προθυμη και χαμογελαστη, φουλ σερβις...Παιρνεις αυτο που θες, και φευγεις...
το Booking το έκανες μέσω του ελληνικού κινητού που δίνει ή με email? είναι εύκολο?
και μια ερώτηση , ίσως χαζή, γιατί είμαι αρχάριος στο αθλημα. Χρησιμοποίείται το κανονικό σας κινητό για την επικοινωνία ή κάποιο άλλο?
ευχαριστώ

giorgios28

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παιδια μην σας παρω στο λαιμο μου και με κραζετε εγω περασα ειλικρινα πολυ καλα με alina θα ελεγα super!π.χ να σε τραβαει για την φιλισεις δεν μου εχει ξανατυχει σε εσκορτ...μου αρεσουν ομως οι gfe κοπελες!!!!!

auta

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
61
Like
2.262
Πόντοι
7.111
καρτοκινητό και όχι το κανονικό εκτός αν θες να ρισκάρεις να σου'ρθει κανα ασχετο σμσ σε άσχετη ώρα και ενώ βρίσκεσαι με άσχετη παρεα.......

papaki74

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
καρτοκινητό και όχι το κανονικό εκτός αν θες να ρισκάρεις να σου'ρθει κανα ασχετο σμσ σε άσχετη ώρα και ενώ βρίσκεσαι με άσχετη παρεα.......
έτσι υποψιαζόμουν και γω αλλά είπα μην είμαι πολύ επιφυλακτκός για αυτό και ρώτησα.
γνωρίζει κάποιος κάτι για αυτή τη δεσποινίς

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
το Booking το έκανες μέσω του ελληνικού κινητού που δίνει ή με email? είναι εύκολο?
και μια ερώτηση , ίσως χαζή, γιατί είμαι αρχάριος στο αθλημα. Χρησιμοποίείται το κανονικό σας κινητό για την επικοινωνία ή κάποιο άλλο?
ευχαριστώ
Την Εστερ την πηρα 3 βδομαδες πριν οταν ηρθε κατω απο ατζεντη...τωρα ερχεται μονη...αυτο το δηλωσα στο ποστ μου...Οποτε δεν ξερω πλεον αν ειναι καλα οργανωμενη, αν τα φερνει βολτα σωστα, και το βασικοτερο, αν απανταει τα μηνυματα κατα την διαρκεια συνευρεσης με αλλον πελατη...Στο εσκορτ δηλωνει ενα τσεχικο κινητο και στο γκαιντ δηλωνει ενα απο +33...δοκιμασε, δγδα...

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
τελικα αυτη η Michelle μαλλον μουφα ηταν ή κατα λαθος την δηλωσαν Θεσσαλονικη...Σημερα δεν εχει καν καταχωρηση..Οσο για την Ester69, εγραψα και κριτικη...ειναι 30αρα , αντε και λιγο ακομα, Τσεχα, μια γυναικα που ικανοποιει τον πελατη...ευχαριστη και προθυμη...
Αγαπητέ, είμαι υποχρεωμένος να διαφωνήσω δημοσίως για Εστερ ύστερα απο τη σημερινή συνάντηση. Στην Αθήνα,πίστεψε με, θα στοίχιζε 30% λιγότερο. Μόνο το κουλούρι τη σώζει αλλά κατά την ταπεινή μου γνώμη δε φτάνει.

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
δεκτη η διαφωνια...πολλα ειναι υποκειμενικα εξαλλου...καποια φορα ειναι και θεμα χημειας αναμεσα στον πελατη/κοπελα....Δεν ξερω αν σε επηρεασα στο να πας ή οχι, αλλα ημουν ακριβης λεξη-λεξη...Θεά δεν την εβγαλα...φιλοτιμη και οτι τιμαει τα λεφτα που παιρνει.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom