Ρε παιδια έχω μπερδευτει.
Κοιτάω σήμερα να δώ ποιές μας επισκέφτονται και βλέπω ένα 13άρι!!!
Μπά λέω μας θυμήθηκαν και άλλες κουφάλες λέω απο μέσα μου.
Βλέπω Γκάμπι και Λίντα που πρίν κανα δυό εβδομάδες ήταν πάλι κοντά μας
με εντελώς διαφορετικές τιμές και τώρα ένα κατοστάρικο πάνω.
Με τις παλιές τιμές ίσως. Με αυτές με τίποτα.
Βλέπω τις άλλες... όλες νέες (χωρίς review) και το κουλούρι στα ύψη.
Τελικά υποπτέυομαι ότι θα φάω μάλλον φόλα. Θα αρχίσουν τα μη έτσι όχι έτσι...
Ή η φωτογραφία θα είναι άλλα ΝΤάλλλααα.
Τελικά πρέπει να οργανωθούμε. Το βλέπω λάθος ρε μάγκες ή πρέπει να οργανωθούμε?
Νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε παζάρια όταν πρόκειται για νέα χωρίς κριτική τουρίστρια..
(οι περισσότερες για αρπαχτή είναι) και πάνω απόλα το δούλεμα με τις φώτο πρέπει να σταματήσει.
Πάμε στην πόρτα και εμφανίζονται όλες σαν το ποπάυ με το βλέμμα που λέει ξέρω ότι σε δούλεψα αλλά επειδή ήρθες
σαν το μα.ακα και πρέπει να το .ώσεις κάπου κάνε υπομονή.
Νομίζω ότι κούρασα, αλλά με αυτά που ζητάνε αν πάς σε στούντιο δυό τρεις φορές θα στα δίνει
η τύπισσα όλα τα έξτρα.
ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ. Η την τιμάν τη σημαία η να πάν αλλού
Επιτέλους!!!!!!!!!!!!
κάποιος που ξύπνησε!!!!!!
φιλε μου ουτε κούρασες ουτε αδικο έχεις σε τίποτα
μηνες γραφω και φωνάζω για αυτό. κατάλαβα οτι η φάση με τα σιτυτουρς είναι 1 μεγάλη καλοστημένη απάτη εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων. μηνες φωνάζω οτι πρόκειται συνηθως για απλές συνηθισμένες κοπέλες (στην καλύτερη περίπτωση) που κάνουν αρπαχτή!!
μηνες φωνάζω οτι τα λεφτά που ζητάνε για αυτό που παρέχουν είναι εξωφρενικά...
ακόμη και η φάση με τα reviews για μένα είναι μουφα. προσωπικά την πάτησα πολλές φορές από reviews οπως για παράδειγμα με την ELITE EMILLY που είναι η πρώτη και μονη πουτάνα που με κοροιδεψε και με έκλεψε. και σιγά τη γκόμενα!!!! κι πιστέψτε με δεν είμαι κανένα παιδάκι στο χώρο έχω σχέσεις και με ρωσία και βουλγραρία. 100 φορές εχω γράψει να ανοιξετε τα μάτρια σας και ταυτιά σας γιατί στα τοπικά γραφεία έχει πολύ πράγμα τουλάχιστον της ίδιας ποιότητας σε εμφάνιση και από τιμές και υπηρεσίες καμμία σχέση.....αφού θα σε δουν κι αυριο και μεθαυριο κάνουν τα πάντα να σε καλοπιάσουν.
ποιός καθόρισε την τιμή της ώρας στη Σαλονική για να γαμήσεις 1 απλή Λιθουανη φοιτητριούλα που στα μπαράκια της πόλης θα παιρνούσε απαρατηρητη
250 !!!!!!!!! η ώρα αν όχι ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΒΟΔΙΑ.
Και τα γραφω αυτά γιατι την έχω πατήσει ουκ ολιγες φορές κι έβαλα μυαλό . ηρθαν οι ΠΡΩΗΝ γκομενιτσες από το πρακτορείο avantgarde μονες ΤΟΥς αυτή τη φορά για να τα κονομήσουν κι αντί να ρίξουν τις τιμές αφού τα βάζουν όλα στη τσέπη κι όχι τα μισά οπως πριν με το πρακτορείο τις ανέβασαν κι απο πάνω!!!!
ΗΜΑΡΤΟΝ!!! ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!