sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Ετσι ειναι οι Αρτιστες Jorge !!!!ολοι μαζι ειμαστε... ευτυχως που προλαβαμε το παλιο λουκ... με τελειο φυσικο βυζακι και μαλλακια και χειλακια... αρε οι γυναικες ειναι παλαβες... πριν φυσικη ομορφια, τωρα πορνο-μπαρμπι...
Υποθετικά μιλάω.Ονειρεύομαι ξύπνιοςΑυτην βαλτην πανω απο το Τζακι να την βλεπεις τις κρυες μερες του χειμωνα Παιχτη !!!
Και αμα δεν εχεις Καλβινειτορ τοτε παρτην στα σιγουρα θα κανεις δουλια !!! ;)
Μονο αν θα πας Παιχτη θα το διαπιστωσης !!! ;)
Αν και δεν σε βλεπω να βρισκης και ευκολα χωρο !!!
Μάλιστα φίλος μου που έκλεισε με τη Lauryn άρχισε να το σκέφτεταιΜονο αν θα πας Παιχτη θα το διαπιστωσης !!! ;)
Αν και δεν σε βλεπω να βρισκης και ευκολα χωρο !!!
Αααχ ευτυχώς.ολοι μαζι ειμαστε... ευτυχως που προλαβαμε το παλιο λουκ... με τελειο φυσικο βυζακι και μαλλακια και χειλακια... αρε οι γυναικες ειναι παλαβες... πριν φυσικη ομορφια, τωρα πορνο-μπαρμπι...
καλα ρε συ Σικελε ειπαμε να κανεις ψυχικα...αλλα οχι κι ετσι... Την ζαρινα ρε συ...
ναι αλλα του αναγνωριζω οτι γραφει παντα κριτικη και προειδοποει...Στα μπαζα του αφριδιτα συχναζει. Σαν και δεν τον ξερεις τον ερμο!!
Που έχει η ζωή?Επιβεβαιώνω για τις 2 πόρτες.
Είχαμε το μπιφτέκι τη Μάγια τωρα έχουμε και το κεφτέ τη Ζαρίνα!
ναι αλλα του αναγνωριζω οτι γραφει παντα κριτικη και προειδοποει...
δεν ειναι ο ρολος μου να υπερασπιζομαι δικηγορους και ουτε τον ξερω προσωπικα αλλα τον αδικεις...Πηγαινει και δοκιμαζει σε ολες...καλες και φολες...Ναι και ειμαι ο πρωτος που θα το παρδεχθει, ο ερμος παντα ενημερωνει για τα μπαζα ..................γιατι εκει τον βλεπω συνεχεια!!