sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Παίχτη ρίχνε και καμιά ματιά στο θρέντ των Αθηνών.Θα τη βρείς εκεί.Δές τελευταίες 2 σελίδες.αυτο το φιλετάκι το ξέρουμε? δοκίμασε κανείς ?
Παίχτη ρίχνε και καμιά ματιά στο θρέντ των Αθηνών.Θα τη βρείς εκεί.Δές τελευταίες 2 σελίδες.αυτο το φιλετάκι το ξέρουμε? δοκίμασε κανείς ?
Παίχτη ρίχνε και καμιά ματιά στο θρέντ των Αθηνών.Θα τη βρείς εκεί.Δές τελευταίες 2 σελίδες.
Αφού λέει ο BABY οτι δεεεεν τότε καλύτερα άστο...έχεις δίκιο την βρήκα εκεί ως νάνο
προς τα εκεί κλίνω και εγώ
Υπονοείς οτι είμαι ο Ακης ?Υπήρχε περίπτωση ο Τσοχατζόπουλος να πει κακό λόγο για τον Ανδρέα?
"τί ώρα είναι Άκη?"
"ό,τι ώρα πείτε εσείς,κ.Πρόεδρε"!!!
Το ντους με την τουαλέτα δεν ήταν στον ίδιο χώρο με 1 πόρτα?να κάνω μια ερώτηση ρε παιδιά ?
την προηγούμενη εβδομάδα ήμουν με την eva sexy moon στο δωμάτιο του ξενοδοχείου , πήγα να κάνω ντούζ και κατα λάθος μπέρδεψα τις πόρτες ( γιατί ήταν ίδιες ) τις ντουζιέρας με την τουαλέτα .
η πόρτα της τουαλέτας ήταν κλειδωμένη . όλοι ξέρουμε οτι οι πόρτες της τουαλέτας κλειδώνουν απο μέσα .
λέτε να ήταν κανένας στην τουαλέτα για ασφάλεια δικιά της ?
παίζει κάτι τέτοιο ?
όχι μέσα στην τουαλέτα είχε ήταν ένας χώρος που ήταν ο νιπτήρας και εκεί μέσα 2 ξεχωριστές πόρτες μια ντούζ μια τουαλέταΤο ντους με την τουαλέτα δεν ήταν στον ίδιο χώρο με 1 πόρτα?
Που πήγες ρε φίλε σε Προεδρική σουίτα?
Τι να σου πω ρε τυπε? Πολύ περίεργο.όχι μέσα στην τουαλέτα είχε ήταν ένας χώρος που ήταν ο νιπτήρας και εκεί μέσα 2 ξεχωριστές πόρτες μια ντούζ μια τουαλέτα
Αυτες στο ΜΕΤ ειναι.Τι να σου πω ρε τυπε? Πολύ περίεργο.
Ποιό χοτέλι ήταν?
Τι να σου πω ρε τυπε? Πολύ περίεργο.
Ποιό χοτέλι ήταν?
τύπε και γω για την προεδρική του είπα. Μάλλον τα μπέρδεψες ;)ρε παιδια τι λετε ειστε σοβαροι ?
το met κατ αρχήν εχει μια πορτα που μπαινεις στο μπανιο ,ξυλινη, που κλειδωνει και το ντουζ ειναι καμπινα με γυαλινη πορτα κοκκινου χρωματος που ΔΕΝ κλειδωνει
Εχω πάνω απο 100 διανυκτερευσεις στο ΜΕΤ απο τοτε που ανοιξε και ακομα δεν εχω παρει δωματιο που η τουαλετα να εχει ξεχωριστη πορτα ( εκτος αν μιλαμε για την προεδρική σουιτα γιατι μονο σε αυτη δεν εχω μεινει
τύπε και γω για την προεδρική του είπα. Μάλλον τα μπέρδεψες ;)
Δεν σε βάρεσα!! Σε διόρθωσακαλα ρε φιλε μην βαράς .... δεν το ειδα
Επιβεβαιώνω για τις 2 πόρτες.ε τώρα ψέματα θα σου πώ ?
2 ξεχωρηστές πόρτες έχει . η πόρτα που ήταν το καθίκι της τουαλέτας ήταν κλειδωμένο στον τρίτο όροφο ήταν το δωμάτιο
:o :o :o Σχεδόν όλη η Ευρώπη εχει περάσει απ΄τις δυό της τρύπες?Της έμεινε άραγε καθόλου αίσθηση τι μπαίνει εκεί μέσα?Δια του λόγου το αλήθες....πάρε άλλη μια Lauryn να έχεις!!!!