Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Το Σάββατο το βράδυ πήγα εδώ,κουμπωμένος

εμφάνιση γύρω στο 6,5-7
αδύνατη,θυμίζει γιαπωνέζα-κινέζα λίγο στα χαρακτηριστικά και στη φάτσα και μαλλί μακρύ μαύρο,μοιάζει με την  φώτο,αλλά όπως πάντα έχει πέσει επεξεργασία

ήταν αμίλητη και θα έφευγα,αφού μυρίστηκα φόλα,αλλά καθώς μιλούσαμε μου άνοιγε τα πoδαράκια και δεν φορούσε τίποτα....λέω δεν κάθομαι o μαλάκας!

αποζημιώθηκα με ένα πολύ ανέλπιστο δυνατό σέρβις

πολύ δυνατό σέρβις,χωρίς μιλιά!σφαλιάρες στα κωλομέρια,πίπα μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο,γενικά φτιαγμένη για σκληρή χρήση,εντελώς pse
Ποσο πηγε το μαλλι ?

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
πολλοι πινουν καφε, λιγοι πηδουν, ακομα λιγοτεροι μιλανε!
καλημερες στους παιχτες! και τα φιλαρακια μου! :-* :-* :-*

πάντως η θέα γαμάει... κ οχι μονο για καφε αλλά κ για ποτακια , διαλειματάκι για τον 4ο οροφο , ξανα πανω στην πισινα κ τελειωμα στον 6 ο ...

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
σωστος ο αρχοντας! ;) αφου ζηλεψαν και κανα 2 αλλα ct και θελαν να κλεισουν ροομ αλλα ειναι fully booked το χοτελι!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
εγώ πάντως είπα τις εντυπώσεις μου
μόνο τις φώτο που έβγαλα δεν έβαλα....εν ώρα δράσης!

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
σωστος ο αρχοντας! ;) αφου ζηλεψαν και κανα 2 αλλα ct και θελαν να κλεισουν ροομ αλλα ειναι fully booked το χοτελι!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πες της οτι υπαρχουν ακομα δωματια στον 6ο  :knockinb: , εχουμε και κάρτα BONUS , θα τις κανουνε και καλή τιμη.  :2funny:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
ναι παιχτη μου! καιγεσαι να μαθεις?
αν εννοεις τον κρανιδακο, τον Αλεξ του και την γλοιωδη κατσαριδα τον χαφ δεν φερθηκαν σαν φιλοι!
οχι παιχτη αυτοι δεν ηταν ποτε φιλοι!
περα απο την κοροιδια και τις βρισιες πισω απο την πλατη!εκαναν και χοντραδες που δεν λεγονται και θα στις δειξω αφου θιχτηκες για
παρτη τους! μπορει να μην εχουν βγει στην φορα εδω ολα! αλλα καπου αλλου εχει βουηξει ο τοπος!
και αν δεν με πιστευεις σε αυτα που λεω θα παρω αδεια και θα σου δωσω ολες τις δημοσιευεις που εκανε το αδερφι του κολλητου σου και του
φιλου του να τους καμαρωσεις και εσυ οπως τους καμαρωσα και εγω οταν μου εστειλαν screen capture απο το hell-is-us και επεσα απο τα συεννεφα!

σε παρακαλω ομως με πμια γιατι εχω κουρασει τον Αnti γι'αυτο το θεμα και δεν λεει να ξαναξεκιναμε, ουτε ενδιαφερει τους υπολοιπους
εκτος κανα 2 "φιλους" μας!

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
μη σφαζεστε για βρωμοπουτάνες,που έρχονται για 4 μέρες στην ελλάδα να τις γαμήσει ο οποιοσδήποτε

είναι η ξεφτύλα του ανδρικού φύλου

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
δεν σφαζομαστε παιχτη! ο Λιακος ειναι φιλος και παληκαρι που βγηκε να υπερασπιστει τους φιλους του και μπραβο του γι αυτο
αλλα ας κανει λιγο υπομονη εχω λιγη δουλιτσα και θα του δειξω κατι! ;) ειναι και αυτος φιλος υπομονη!

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
δεν σφαζομαστε παιχτη! ο Λιακος ειναι φιλος και παληκαρι που βγηκε να υπερασπιστει τους φιλους του και μπραβο του γι αυτο
αλλα ας κανει λιγο υπομονη εχω λιγη δουλιτσα και θα του δειξω κατι! ;)

δεν εννοούσα αυτόν
αλλά την κόντρα μεταξύ υμών και των φίλων σου....

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom