Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
τι σου εκανε παιχτη γιατι την ειχα στην λιστα! :grin:

chrissalonika

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
11
Like
50
Πόντοι
11
10 λεπτα πριν φτασω στο met στελνω μνμ με σκοπο να μου στειλει το αριθμο δωματιου! περναει κανενα 15 κ δεν εχει απαντησει! στελνω ακομα ενα μνμ κ περιμενω κανενα 5 λεπτο τπτ...ξεκιναω να φυγω κ μου στελνει μνμ οτι ειναι εκτος ξενοδοχειου κ η συναντηση ακυρωνεται... η φαση ειναι οτι οταν κανονιζαμε το πρωι μου τονισε αν 8ελω να ακυρωσω να την ενημερωσω εγκαιρως  :jerking: 

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
μαλιστα! καλη επαγγελματιας και αυτη! παμε γι 'αλλα παιχτη! :sunglasses:

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
Οι τιμές για τα city-tour στην Ελλάδα πρέπει να πάνε στα 150 ευρώ όπωςοι και .
Ελπίζω η πτώση της τιμής να μην οφείλεται στην ποιότητα των συγκεκριμένων city-tour αλλά να είναι γενική αρχή και να το εφαρμόζουν κι άλλα γραφεία.

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
χθες βραδυ ήταν να συναντησω την Elya. 4 ωρες νωριτερα το ακυρωσαμε και αποφασισα να αποτανθω στις αλλες Ουγγαρεζες στο Met. κανονισα ραντεβου με τη Σιλβια. 180 ευρω για μια ωρα. βρεθηκαμε στο δωματιο της. πολυ ομορφη γυναικα με φοβερο στηθος και ταλεντο σε οτι κανει. χαμουρευτηκαμε γλυφτηκαμε και μετα αρχισε το σεξ σε αρκετες στασεις...
ξαφνικα χτυπησε το τηλεφωνο της . ενω στη αρχη σπαστηκα πολυ, τελικα μου βγηκε σε καλο!!!!
ηταν η φιλη της η Νicky.  ειχε τελειωσει απο ενα ραντεβου και δεν ειχε τι να κανει. με ρωτησε η Silvia αν θα με πειραζε να ερθει στο δωματιο για την υπολοιπη ωρα η  αλλη...
δεν ειπα οχι και για 20 λεπτα παροτι δεν καναμε σεξ παιζαμε και οι 3 μαζι . προσωπικια προτιμω το παιχνιδι απο το σεξ και ετσι περασα πολυ πολυ ωραια. και η Nicky  εχει σωματαρα και βυζαρες. οντως απο μυτη ειναι λιγο ατυχη αλλα σα συνολο λεει. επειδη με εμενα δεν ειχε επαγγελματικη- οικονομικη συναλλαγη δε μπορω να εκφερω γνωμη για τον επαγγελματισμο της. 

σα διδυμο οι 2 τους παντως ειναι πολυ καλο γιατι γουσταρει η μια την αλλη.  και οτι κανει η μια στην αλλη το νιωθει.

υπ'όψιν, επειδη στο παρελθον εχω κραξει καποιους που προσωπικες εμπειριες τις εξεθεταν σαν υπηρεσιες γυναικων, θελω να επαναλαβω πως το ραντεβου ηταν για τη Σιλβια μονο και συμπτωματικα εκατσε η φαση και για 20 25 λεπτα επαιζα και με τις 2...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
απαραδεκτη συμπεριφορα... να καταπιει μια ομπρελα κ να της ανοιξει στο στομαχι  :birdman:

μέγιστο παρτάλι!

συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο

ξυνισμένα μούτρα σαν να ήπιε ένα κιλό λεμόνια

δουλειά από αγγαρεία

βρες έναν παππού κυρά μου να σε αποκαταστήσει!

hliastsouk

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
H Nicky παίκτες ειναι ότι ακριβώς βλέπετε στις φωτο! Κουνελακι εκ ουγγαρίας με βυζαρες τρομερές! Άψογη συμπεριφορά και στο θέμα της καθαριότητας γενικώς πολύ προσεκτική!! Αν και η εικόνα είναι πιο πολύ για pse,η φάση μαζί της είναι gfe 100%! Πάντως θα κάνετε μπράτσα γιατί η γκόμενα είναι θηρίο και αντέχει!!! Άπταιστα αγγλικά!

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Το Σάββατο το βράδυ πήγα εδώ,κουμπωμένος

εμφάνιση γύρω στο 6,5-7
αδύνατη,θυμίζει γιαπωνέζα-κινέζα λίγο στα χαρακτηριστικά και στη φάτσα και μαλλί μακρύ μαύρο,μοιάζει με την  φώτο,αλλά όπως πάντα έχει πέσει επεξεργασία

ήταν αμίλητη και θα έφευγα,αφού μυρίστηκα φόλα,αλλά καθώς μιλούσαμε μου άνοιγε τα πoδαράκια και δεν φορούσε τίποτα....λέω δεν κάθομαι o μαλάκας!

αποζημιώθηκα με ένα πολύ ανέλπιστο δυνατό σέρβις

πολύ δυνατό σέρβις,χωρίς μιλιά!σφαλιάρες στα κωλομέρια,πίπα μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο,γενικά φτιαγμένη για σκληρή χρήση,εντελώς pse

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
Το Σάββατο το βράδυ πήγα εδώ,κουμπωμένος

εμφάνιση γύρω στο 6,5-7
αδύνατη,θυμίζει γιαπωνέζα-κινέζα λίγο στα χαρακτηριστικά και στη φάτσα και μαλλί μακρύ μαύρο,μοιάζει με την  φώτο,αλλά όπως πάντα έχει πέσει επεξεργασία

ήταν αμίλητη και θα έφευγα,αφού μυρίστηκα φόλα,αλλά καθώς μιλούσαμε μου άνοιγε τα πoδαράκια και δεν φορούσε τίποτα....λέω δεν κάθομαι o μαλάκας!

αποζημιώθηκα με ένα πολύ ανέλπιστο δυνατό σέρβις

πολύ δυνατό σέρβις,χωρίς μιλιά!σφαλιάρες στα κωλομέρια,πίπα μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο,γενικά φτιαγμένη για σκληρή χρήση,εντελώς pse

εσύ δλδ φίλος πηγες να βγάλεις το άχτι σου με σαμάρια .... όχι να απλά γαμήσεις...  :s&m_3: :s&m_1:  :2funny: :2funny: :2funny:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Σήμερα πάλι πήγα σε αυτήν στηριζόμενος σε κριτική φίλου

πανύψηλη,μεγάλο σχετικά χαλαρό στήθος,αλλά με ένα μείον,είναι άκωλη και το ξέρει και κρύβεται
δεν είναι γεμάτη,αλλά προς τα κάτω χαλάει το σώμα της απο κάποοιες ατέλειες

γενικά όμως εντυπωσιακή Ουκρανέζα από καμπαρέ της Ελβετίας,ωραία μάτια,ευχαριστη στην παρεα

σέρβις τα πάντα όλα,σκυλί εντελώς,δεν λέει όχι σε τίποτα,pse...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
εσύ δλδ φίλος πηγες να βγάλεις το άχτι σου με σαμάρια .... όχι να απλά γαμήσεις...  :s&m_3: :s&m_1:  :2funny: :2funny: :2funny:

με παρέσυραν κάτι ρεμάλια φίλοι μου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και συνεχίζουμε το πρόγραμμά μας(όπως λέγανε παλιά στους πειρατικούς σταθμούς) από Τετάρτη,έτσι? :2funny:

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
H Nicky παίκτες ειναι ότι ακριβώς βλέπετε στις φωτο! Κουνελακι εκ ουγγαρίας με βυζαρες τρομερές! Άψογη συμπεριφορά και στο θέμα της καθαριότητας γενικώς πολύ προσεκτική!! Αν και η εικόνα είναι πιο πολύ για pse,η φάση μαζί της είναι gfe 100%! Πάντως θα κάνετε μπράτσα γιατί η γκόμενα είναι θηρίο και αντέχει!!! Άπταιστα αγγλικά!

έπίσκεψη σήμερα το μεσημεράκι που είχε πιάσει αρκετή ζέστα... είπα να ξαποστάσω στις πηγές της ουγγαρίας. Επέλεξα viky ή Nickol ή πως της μάνας της θέλει να την λες. Συμφωνώ με τον συνάδελφο ότι στην εμφάνιση βγάζει μάτι... τούμπανο απο τα λίγα , βυζάααρες , σφιχτό κορμί αλλά κοντή. Με υποδέχτηκε με ολόσωμο μαύρο εφαρμοστό φόρεμα κοντό κ με τις βυζάρες έτοιμες να ξεχειλεισουν.... βόλτα πάνω σε 15ποντα κ φεύγα για να δείχνει catwalk. Επίσης για τα 250 που ζητα την ωρα απαράδεκτη η ξυνιλα που βγαζει στα μουτρα της λες και την ζητας δανεικα . Επίσης σοβαρότατο μείον τις εποχές αυτες να αρνείται CIM k ANAL - ΕΙΔΙΚΑ το πρωτο ειναι must κ ας ειναι και εξτρά για την ανατολικού μπλοκ σχολή. ΑΑΑΑ  επίσης κ η μυτογκα μπουγατσομαχαιρο κανονικο ... μου θυμισε κατι ρωσοποντιες άλλης εποχης που σου κανανε αναποδο τσιμπουκι κ με την μυτογκα ακουμπουσανε την κολοτρυπα...  :boff:  :2funny:

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16

και συνεχίζουμε το πρόγραμμά μας(όπως λέγανε παλιά στους πειρατικούς σταθμούς) από Τετάρτη,έτσι? :2funny:

το είπαμε αυτό αλλά κάτι ξέχασες ...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
το είπαμε αυτό αλλά κάτι ξέχασες ...

??????????

έπίσκεψη σήμερα το μεσημεράκι που είχε πιάσει αρκετή ζέστα... είπα να ξαποστάσω στις πηγές της ουγγαρίας. Επέλεξα viky ή Nickol ή πως της μάνας της θέλει να την λες. Συμφωνώ με τον συνάδελφο ότι στην εμφάνιση βγάζει μάτι... τούμπανο απο τα λίγα , βυζάααρες , σφιχτό κορμί αλλά κοντή. Με υποδέχτηκε με ολόσωμο μαύρο εφαρμοστό φόρεμα κοντό κ με τις βυζάρες έτοιμες να ξεχειλεισουν.... βόλτα πάνω σε 15ποντα κ φεύγα για να δείχνει catwalk. Επίσης για τα 250 που ζητα την ωρα απαράδεκτη η ξυνιλα που βγαζει στα μουτρα της λες και την ζητας δανεικα . Επίσης σοβαρότατο μείον τις εποχές αυτες να αρνείται CIM k ANAL - ΕΙΔΙΚΑ το πρωτο ειναι must κ ας ειναι και εξτρά για την ανατολικού μπλοκ σχολή. ΑΑΑΑ  επίσης κ η μυτογκα μπουγατσομαχαιρο κανονικο ... μου θυμισε κατι ρωσοποντιες άλλης εποχης που σου κανανε αναποδο τσιμπουκι κ με την μυτογκα ακουμπουσανε την κολοτρυπα...  :boff:  :2funny:

με έσωσες φίλε
καλά που δεν πήγα :2funny: αν και έπινα καφεδάκι στην οροφή του ΜΕΤ...

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
+1000 το έχω πεί το μόνο που δεν είναι ωραίο πάνω της είναι η μύτη  ;)

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127

Τρέχεις να γαμήσες οτι προλάβεις μέχρι την Κυριακή?  :grin: :grin:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom