Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
πολλες φορες εχω γραψει εδω μεσα οτι τα σιτιτουρια είναι η απατη του αιωνα για μενα αφου σε ποσοστο τουλαχιστον 90% (κι εχουν συμφωνησει ολοι οι μεγαλοι παιχτες) προκειται για μποζοβλαχακια επιπεδου μπουρδελου η μασατζιδικου των 50 ευρω δηλαδη....και σε καμια περιπτωση δεν προκειται για μουναρες ή εστω για νορμαλ γκομενες που προσφερουν κατι παραπανω.....υπαρχουν πολλά λόκαλ που προσφερουν τουλαχιστον τα ιδια και συνηθως πολυ παραπανω απο εμφανιση στα 100 ευρώ....αυτα τα γραφω για να μην πετανε τα λεφτα τους η νεοι..κι εγω φυσικα πεταξα πολλά λεφτα και παρασυρθηκα απο πολλες μαλακιες που γραφονται εδω αλλα εβαλα μυαλό....επειδη ομως βλεπω οτι στην φυλη μας η γκαβλα είναι ανικητη δυναμη κι αφου δυστυχως δεν μπορω να βοηθησω τους συναγωνιστες καθότι ως γνωστον τα λοκαλ γραφεια είναι πριβε προσ πληροφορηση και μονο των γκαβλομενων που είναι ετοιμοι να πεταξουν 250 ευρω για 1 ρουμανα μπαζοκαθαριστρια 1,60 με μπυροκοιλια σας πληροφορω το εξης και δεν ειναι ΟΦΦΤΟΠΙΚ.
εχοντας γαμησει όπως ξερουν πολυ εδω μεσα εκατονταδες (γκομενες , τουριστριες, κολ γκερλσ, μασατζουδεσ )  Πηγα για ρωτη φορα στη ζωη μου  σε στουντιο VILLA EROTICA Η Ανδριανα είναι καλυτερη σε εμφανιση απολες τις σιτυτουριστριες που γαμησα στη ζωή μου. ΟΛΕΣ!!! την εβλεπα και κοντεβα να παθω εγκεφαλικο. ΚΑι απιστευτο σερβισ. τα παντα όλα (ΑΝΑΛ) 100 ευρω μιση ωρα
συμφωνοι δεν ειναι το στυλ μου τα στουντιο κι η ολη φαση εκει μεσα αλλα τόσα χρονια σο κουρμπετι τετοιο μουνι και σερβισ σε σιτυ τουρ δεν έχω δει!!!!!!!!
Ασε ρε Γκρινιαρη και κατεβα Αθηνα σου εχω πρωτο πραγμα αν δεν την εχει παρει ο palermo prive !!!   :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• Sonya.JPG
    Sonya.JPG
    44,8 KB · Εμφανίσεις: 17

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
πολλες φορες εχω γραψει εδω μεσα οτι τα σιτιτουρια είναι η απατη του αιωνα για μενα αφου σε ποσοστο τουλαχιστον 90% (κι εχουν συμφωνησει ολοι οι μεγαλοι παιχτες) προκειται για μποζοβλαχακια επιπεδου μπουρδελου η μασατζιδικου των 50 ευρω δηλαδη....και σε καμια περιπτωση δεν προκειται για μουναρες ή εστω για νορμαλ γκομενες που προσφερουν κατι παραπανω.....υπαρχουν πολλά λόκαλ που προσφερουν τουλαχιστον τα ιδια και συνηθως πολυ παραπανω απο εμφανιση στα 100 ευρώ....αυτα τα γραφω για να μην πετανε τα λεφτα τους η νεοι..κι εγω φυσικα πεταξα πολλά λεφτα και παρασυρθηκα απο πολλες μαλακιες που γραφονται εδω αλλα εβαλα μυαλό....επειδη ομως βλεπω οτι στην φυλη μας η γκαβλα είναι ανικητη δυναμη κι αφου δυστυχως δεν μπορω να βοηθησω τους συναγωνιστες καθότι ως γνωστον τα λοκαλ γραφεια είναι πριβε προσ πληροφορηση και μονο των γκαβλομενων που είναι ετοιμοι να πεταξουν 250 ευρω για 1 ρουμανα μπαζοκαθαριστρια 1,60 με μπυροκοιλια σας πληροφορω το εξης και δεν ειναι ΟΦΦΤΟΠΙΚ.
εχοντας γαμησει όπως ξερουν πολυ εδω μεσα εκατονταδες (γκομενες , τουριστριες, κολ γκερλσ, μασατζουδεσ )  Πηγα για ρωτη φορα στη ζωη μου  σε στουντιο VILLA EROTICA Η Ανδριανα είναι καλυτερη σε εμφανιση απολες τις σιτυτουριστριες που γαμησα στη ζωή μου. ΟΛΕΣ!!! την εβλεπα και κοντεβα να παθω εγκεφαλικο. ΚΑι απιστευτο σερβισ. τα παντα όλα (ΑΝΑΛ) 100 ευρω μιση ωρα
συμφωνοι δεν ειναι το στυλ μου τα στουντιο κι η ολη φαση εκει μεσα αλλα τόσα χρονια σο κουρμπετι τετοιο μουνι και σερβισ σε σιτυ τουρ δεν έχω δει!!!!!!!!
Δηλαδη εσυ φιλε Κωστικος ξεκινησες με champions league και τωρα κατεβηκες να δεις το τοπικο πρωταθλημα? Α δεν εχεις στησει σωστα την  καριερα σου :2funny: :2funny: :2funny:. Παντως περαν της πλακας και εγω τωρα λογω ελλειψης πορων παιζω αποκλειστικα στο τοπικο και δεν περιμενω ουτε περιμενα καλυτερο σερβις απο city tour ή call girl. Βεβαια στην Αθηνα εχουν αλλιως τα πραγματα :( >:(...πχ οπως η χοντρη που λεει ο Προεδρος :grin: :2funny:.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
και αρχισαν τα double bookings! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
δεν βαζει μυαλο αυτη η γυναικα!
παντως οι οι τιμες προσαρμοστηκαν στα γαλλικα επιπεδα απο χτες..230 η γκλορια κ η μελαχρινουλα στα 200...
συμφωνω με οσα λες στην αρχη εν μερι! αλλα αν η αντριανα ειναι το καλυτερο που εχεις παρει, εχεις πολλα, μα παρα πολλα χιλιομετρα να  διανυσεις ακομα παιχτη! σορρυ! :sunglasses:
εχοντας γαμησει όπως ξερουν πολυ εδω μεσα εκατονταδες (γκομενες , τουριστριες, κολ γκερλσ, μασατζουδεσ )  Πηγα για ρωτη φορα στη ζωη μου  σε στουντιο VILLA EROTICA Η Ανδριανα είναι καλυτερη σε εμφανιση απολες τις σιτυτουριστριες που γαμησα στη ζωή μου. ΟΛΕΣ!!! την εβλεπα και κοντεβα να παθω εγκεφαλικο. ΚΑι απιστευτο σερβισ. τα παντα όλα (ΑΝΑΛ) 100 ευρω μιση ωρα
γερο μπερμπαντη!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Για τη Gloria να πω ότι αν ερχόταν καμιά δεκαετία νωρίτερα θα την απέσυρα για αποκλειστική χρήση άμα τη εμφανίσει.
Τα θερμά μου συγχαρητήρια σ' όποιον τολμήσει να την κεράσει απόψε!
ααααχαχαχαχαχαχα! επεσα απο την καρεκλα! :2funny: :2funny: :2funny:
Θα την μάζευες στις φτερούγες σου  :dancing:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Αν η Αντριανα ειναι αυτη με τις πολλες ζωγραφιες και τα πιστολια τοτε θα συμφωνησω με τον προλαλησαντα !!!  ;)

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Ναι αλλα κριτικουλα δεν ανεβασες!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ασε ρε Γκρινιαρη και κατεβα Αθηνα σου εχω πρωτο πραγμα αν δεν την εχει παρει ο palermo prive !!!   :grin: :grin: :grin:

και το οξυ στα χειλη!
Αν η Αντριανα ειναι αυτη με τις πολλες ζωγραφιες και τα πιστολια τοτε θα συμφωνησω με τον προλαλησαντα !!!   ;)

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Λοιπον για τις τεσσερις καινουριες που εχετε πανω εχουμε και λεμε .

Gloria

GFE Μουνος για χαλαρα πραγματα ,οσοι θελετε ακροβατικα ξεχαστετο.
Καλοκαιρινο γαμησακι με Σουηδεζα στην Ροδο θυμιζει το σκηνικο.

Liana  

Ο γεροδασκαλος που γαμουσε την μαθητρια του .
Πολυ χαλαρα πραγματα .

Candy

Oτι βλεπετε στις φωτο με Μουνακι Χαμπουργκερακι και piercing στην κλιτα .
Τα δουλευη αυτα που περνει αλλα σωστη τιμη ειναι στα 100 με 150.

Mishell

Πολυ καλος ο ρετουσαδορος των φωτο.
Κοντα σε αυτο που βλεπετε αλλα Ντεκαβλε γκομενα που θελει να σε τελειωση στα γρηγορα και πουτσες Σπανιολα ειναι.
Ασε που δεν περναει το 1,58 !!!
Σπανιολα εκ Σιβηριας , ουτε που ξερει που πεφτη η Ισπανια .
Νομιζει οτι ειναι στην Κουβα .
Οποιος παει η θα τα κλαψη η θα τα παρει πισω και θα φυγη .

Αυτα τα ολιγα Παιχτες .

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
Αν η Αντριανα ειναι αυτη με τις πολλες ζωγραφιες και τα πιστολια τοτε θα συμφωνησω με τον προλαλησαντα !!!   ;)

Αν τη δεις Πρόεδρε από κοντά έχει μεγάλη διαφορά

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
Λοιπον για τις τεσσερις καινουριες που εχετε πανω εχουμε και λεμε .

Gloria

GFE Μουνος για χαλαρα πραγματα ,οσοι θελετε ακροβατικα ξεχαστετο.
Καλοκαιρινο γαμησακι με Σουηδεζα στην Ροδο θυμιζει το σκηνικο.

Αυτα τα ολιγα Παιχτες .

Πρόεδρε συμφωνώ απόλυτα πολύ όμορφη αλλά ...............................

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Παιχτη sorry αλλα η Αντριανα το πρωτο της φεγγαρι το περασε στο Συγγρου 144 !!!
Ετσι για το βιβλιο !!! ;)

:rolleyes: αγοράκι ....η πρόταση για το βιβλίο που κάποτε σου έλεγα ισχύει...... ακόμα ,τόσος ιδρώτας να...πάει χαμένος ! :rockon:

...υπάρχει και ο χόρχε ,...σαν εναλλακτική    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rolleyes:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Eχει προταιρεοτητα ο Jorge να γραψει την Μαυρη Τρυπα πρωτα !!! :)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

Συνημμένα

• PicForNewsletterIrelandSept2005DublinCityBusTOur.JPG
    PicForNewsletterIrelandSept2005DublinCityBusTOur.JPG
    77,8 KB · Εμφανίσεις: 16

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Candy

Oτι βλεπετε στις φωτο με Μουνακι Χαμπουργκερακι και piercing στην κλιτα .
Τα δουλευη αυτα που περνει αλλα σωστη τιμη ειναι στα 100 με 150.
Ενα χαμπουργκερακι θα το ετρωγα ειδικα αν το πουλαγανε στα 150. Φαινεται νοστιμο και ορεξατο.

NikitasI

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Κριτικές
111
Like
4.253
Πόντοι
5.676

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
H Kουραδομαγκας οπως το παρει κανεις !!! :)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Δεν είναι θέμα μαγκιάς να μην στουκάρεις σαν μαλάκας στα 300άρια των επιτήδειων.

kostikos70

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
2
Like
371
Πόντοι
281
ρε τρεζουρα δεν την λεω για μας!!! οκ!!!
αλλα για όλους αυτους που πετανε 250 σε κατι χωριατορουμανακια μπαζα  και στις καθαριστριες!!!! εσυ είπες οτι το 90% των τουριστριων δεν είναι καν ομορφες και γαμησιμες!!!
εσυ είπες να βοηθαμε τον κοσμο!!!
αφου ξέρεις οτι εγω ασχολουμαι μονο με τα λοκαλς και με σιτιτουρια μονο πριβε κατοπιν υποδειξης φίλων. αλλωστε τωρα με την κριση εχει γεμισει ο τόπος βιζιτοπιπινια
τελικά η ανδριανα Τραβελι ειναι??????

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom