Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

eliteemily

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2009
Like
0
Ρε παιδιά, γιατί να το κουράζουμε το θέμα... Αφού κάποιοι τα δίνουν... 1-2 books θέλει το κορίτσι...
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Whoever more wants to meet in Thessaloniki ONLY today and tomroow - last days :)
eliteemily@gmail.com
Mobile: 6989196380
:sunglasses:

Συνημμένα

• 6.jpg
    6.jpg
    55,3 KB · Εμφανίσεις: 31
  • 30.jpg
    30.jpg
    44,2 KB · Εμφανίσεις: 32

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Στην δεύτερη φωτογραφία είσαι εσύ η ίδια?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Στην δεύτερη φωτογραφία είσαι εσύ η ίδια?
Όχι αδερφέ PALERMO, θέλει να μας πει πού θέλει να πάει για διακοπές φέτος το καλοκαίρι με τα λεφτά που ζητάει και που θα της δώσουν κάποιοι αγαπούληδες από μας....   

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Όχι αδερφέ PALERMO, θέλει να μας πει πού θέλει να πάει για διακοπές φέτος το καλοκαίρι με τα λεφτά που ζητάει και που θα της δώσουν κάποιοι αγαπούληδες από μας....   
ετσι...
να ξερουμε που θα πιασουν τοπο τα λεφτα μας!

bardaris1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2010
Κριτικές
36
Like
953
Πόντοι
991
Ντροπη ρε model compagnions !!!

Πουλας την Gloria στο Παρισι με 230 - 350 - 480 !

Και ηρθες στην φτωχομανα την Θεσ/νικη να την πουλησης με 250 - 400 - 550

[size=30pt]Ντροπη σου !!![/size]

και απο την φτωχωμανα ξερεις τι θα παρει πολλες ηρθανε.....λιγες...."αγαπησαμε".....αντε να πουμε...

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.238
Πόντοι
3.820
Ντροπη ρε model compagnions !!!

Πουλας την Gloria στο Παρισι με 230 - 350 - 480 !

Και ηρθες στην φτωχομανα την Θεσ/νικη να την πουλησης με 250 - 400 - 550

[size=30pt]Ντροπη σου !!![/size]
παντως οι οι τιμες προσαρμοστηκαν στα γαλλικα επιπεδα απο χτες..230 η γκλορια κ η μελαχρινουλα στα 200...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Την έχει χρόνια το ροστερ του μαγαζιού στην Αθήνα, αλλά δεν ξέρω πόσο αξιόπιστες είναι οι απεικονίσεις, δεν την είδα ποτέ.
Ποιο παλικάρι θα μας ανοίξει τα μάτια; :grin:
Κατέβηκε κιόλας η σελίδα της στο EN.Καμιά αλλαγή η το μετάνιωσε? :grin: :grin: :grin:

kostikos70

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
2
Like
357
Πόντοι
281
πολλες φορες εχω γραψει εδω μεσα οτι τα σιτιτουρια είναι η απατη του αιωνα για μενα αφου σε ποσοστο τουλαχιστον 90% (κι εχουν συμφωνησει ολοι οι μεγαλοι παιχτες) προκειται για μποζοβλαχακια επιπεδου μπουρδελου η μασατζιδικου των 50 ευρω δηλαδη....και σε καμια περιπτωση δεν προκειται για μουναρες ή εστω για νορμαλ γκομενες που προσφερουν κατι παραπανω.....υπαρχουν πολλά λόκαλ που προσφερουν τουλαχιστον τα ιδια και συνηθως πολυ παραπανω απο εμφανιση στα 100 ευρώ....αυτα τα γραφω για να μην πετανε τα λεφτα τους η νεοι..κι εγω φυσικα πεταξα πολλά λεφτα και παρασυρθηκα απο πολλες μαλακιες που γραφονται εδω αλλα εβαλα μυαλό....επειδη ομως βλεπω οτι στην φυλη μας η γκαβλα είναι ανικητη δυναμη κι αφου δυστυχως δεν μπορω να βοηθησω τους συναγωνιστες καθότι ως γνωστον τα λοκαλ γραφεια είναι πριβε προσ πληροφορηση και μονο των γκαβλομενων που είναι ετοιμοι να πεταξουν 250 ευρω για 1 ρουμανα μπαζοκαθαριστρια 1,60 με μπυροκοιλια σας πληροφορω το εξης και δεν ειναι ΟΦΦΤΟΠΙΚ.
εχοντας γαμησει όπως ξερουν πολυ εδω μεσα εκατονταδες (γκομενες , τουριστριες, κολ γκερλσ, μασατζουδεσ )  Πηγα για ρωτη φορα στη ζωη μου  σε στουντιο VILLA EROTICA Η Ανδριανα είναι καλυτερη σε εμφανιση απολες τις σιτυτουριστριες που γαμησα στη ζωή μου. ΟΛΕΣ!!! την εβλεπα και κοντεβα να παθω εγκεφαλικο. ΚΑι απιστευτο σερβισ. τα παντα όλα (ΑΝΑΛ) 100 ευρω μιση ωρα
συμφωνοι δεν ειναι το στυλ μου τα στουντιο κι η ολη φαση εκει μεσα αλλα τόσα χρονια σο κουρμπετι τετοιο μουνι και σερβισ σε σιτυ τουρ δεν έχω δει!!!!!!!!

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
πολλες φορες εχω γραψει εδω μεσα οτι τα σιτιτουρια είναι η απατη του αιωνα για μενα αφου σε ποσοστο τουλαχιστον 90% (κι εχουν συμφωνησει ολοι οι μεγαλοι παιχτες) προκειται για μποζοβλαχακια επιπεδου μπουρδελου η μασατζιδικου των 50 ευρω δηλαδη....και σε καμια περιπτωση δεν προκειται για μουναρες ή εστω για νορμαλ γκομενες που προσφερουν κατι παραπανω.....υπαρχουν πολλά λόκαλ που προσφερουν τουλαχιστον τα ιδια και συνηθως πολυ παραπανω απο εμφανιση στα 100 ευρώ....αυτα τα γραφω για να μην πετανε τα λεφτα τους η νεοι..κι εγω φυσικα πεταξα πολλά λεφτα και παρασυρθηκα απο πολλες μαλακιες που γραφονται εδω αλλα εβαλα μυαλό....επειδη ομως βλεπω οτι στην φυλη μας η γκαβλα είναι ανικητη δυναμη κι αφου δυστυχως δεν μπορω να βοηθησω τους συναγωνιστες καθότι ως γνωστον τα λοκαλ γραφεια είναι πριβε προσ πληροφορηση και μονο των γκαβλομενων που είναι ετοιμοι να πεταξουν 250 ευρω για 1 ρουμανα μπαζοκαθαριστρια 1,60 με μπυροκοιλια σας πληροφορω το εξης και δεν ειναι ΟΦΦΤΟΠΙΚ.
εχοντας γαμησει όπως ξερουν πολυ εδω μεσα εκατονταδες (γκομενες , τουριστριες, κολ γκερλσ, μασατζουδεσ )  Πηγα για ρωτη φορα στη ζωη μου  σε στουντιο VILLA EROTICA Η Ανδριανα είναι καλυτερη σε εμφανιση απολες τις σιτυτουριστριες που γαμησα στη ζωή μου. ΟΛΕΣ!!! την εβλεπα και κοντεβα να παθω εγκεφαλικο. ΚΑι απιστευτο σερβισ. τα παντα όλα (ΑΝΑΛ) 100 ευρω μιση ωρα
συμφωνοι δεν ειναι το στυλ μου τα στουντιο κι η ολη φαση εκει μεσα αλλα τόσα χρονια σο κουρμπετι τετοιο μουνι και σερβισ σε σιτυ τουρ δεν έχω δει!!!!!!!!

Συμφωνώ μαζί σου για το επίπεδο των κοριτσιών στα τοπικά στούντιο (αν και εγώ την έχω πάθει με την Κάντυ, όχι με την Αντριάννα). Και έχω δοκιμάσει και αρκετές σιτιτουρίστριες που πέρασαν από την πόλη, η Κάντυ είναι χαλαρά καλύτερη από όλες που δοκίμασα και σε κλάσμα της τιμής που ζητάνε και πολλές σαβούρες που έρχονται.

ΜrKavlopoulos

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
82
Like
3.658
Πόντοι
13.610
If you were a good saleswoman, you should say:
"Last 2 days, you pay only 100 euros/hour, come on, we make sales!!!!!!!"

πάρε .. πάρε.... ότι πάρεις εκατό!!!
ΕΕΕ ας την κυρά λίτσα κάτω!!! αυτή ... έχει τριακόσια!!!

:2funny: :2funny: :2funny:

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Για τη Gloria να πω ότι αν ερχόταν καμιά δεκαετία νωρίτερα θα την απέσυρα για αποκλειστική χρήση άμα τη εμφανίσει.
Τα θερμά μου συγχαρητήρια σ' όποιον τολμήσει να την κεράσει απόψε!

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Για τη Gloria να πω ότι αν ερχόταν καμιά δεκαετία νωρίτερα θα την απέσυρα για αποκλειστική χρήση άμα τη εμφανίσει.
Τα θερμά μου συγχαρητήρια σ' όποιον τολμήσει να την κεράσει απόψε!
Θα την μάζευες στις φτερούγες σου  :dancing:

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Αστα, γιώργη μου... Μεγάλη ζημιά... Τα πίνω να ξεχάσω... Τέτοιο κλάμα απόψε! Σαν το Μουρίνιο ένα πράμα! Στα γόνατα... :2funny:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom