πολλες φορες εχω γραψει εδω μεσα οτι τα σιτιτουρια είναι η απατη του αιωνα για μενα αφου σε ποσοστο τουλαχιστον 90% (κι εχουν συμφωνησει ολοι οι μεγαλοι παιχτες) προκειται για μποζοβλαχακια επιπεδου μπουρδελου η μασατζιδικου των 50 ευρω δηλαδη....και σε καμια περιπτωση δεν προκειται για μουναρες ή εστω για νορμαλ γκομενες που προσφερουν κατι παραπανω.....υπαρχουν πολλά λόκαλ που προσφερουν τουλαχιστον τα ιδια και συνηθως πολυ παραπανω απο εμφανιση στα 100 ευρώ....αυτα τα γραφω για να μην πετανε τα λεφτα τους η νεοι..κι εγω φυσικα πεταξα πολλά λεφτα και παρασυρθηκα απο πολλες μαλακιες που γραφονται εδω αλλα εβαλα μυαλό....επειδη ομως βλεπω οτι στην φυλη μας η γκαβλα είναι ανικητη δυναμη κι αφου δυστυχως δεν μπορω να βοηθησω τους συναγωνιστες καθότι ως γνωστον τα λοκαλ γραφεια είναι πριβε προσ πληροφορηση και μονο των γκαβλομενων που είναι ετοιμοι να πεταξουν 250 ευρω για 1 ρουμανα μπαζοκαθαριστρια 1,60 με μπυροκοιλια σας πληροφορω το εξης και δεν ειναι ΟΦΦΤΟΠΙΚ.
εχοντας γαμησει όπως ξερουν πολυ εδω μεσα εκατονταδες (γκομενες , τουριστριες, κολ γκερλσ, μασατζουδεσ ) Πηγα για ρωτη φορα στη ζωη μου σε στουντιο VILLA EROTICA Η Ανδριανα είναι καλυτερη σε εμφανιση απολες τις σιτυτουριστριες που γαμησα στη ζωή μου. ΟΛΕΣ!!! την εβλεπα και κοντεβα να παθω εγκεφαλικο. ΚΑι απιστευτο σερβισ. τα παντα όλα (ΑΝΑΛ) 100 ευρω μιση ωρα
συμφωνοι δεν ειναι το στυλ μου τα στουντιο κι η ολη φαση εκει μεσα αλλα τόσα χρονια σο κουρμπετι τετοιο μουνι και σερβισ σε σιτυ τουρ δεν έχω δει!!!!!!!!