sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Και μιας και είναι επίκαιρο το αναφέρω..
Στις 10 εντολές του bourdela είναι και η εξής μια εντολή.
"Αγάπα την πουτάνα σου..."
Τις α- γά..μα..με όλες!!!
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Και μιας και είναι επίκαιρο το αναφέρω..
Συναγωνιστές καλησπέρα! Με την τύπισσα ξέρει κανείς τι παίζει; Γιατί τα... τυφλά ραντεβού δεν με θέλουν! (2 στα 2 φόλα, δεν θέλω να το τριτώσω!)
λες να ειναι αυτη που εξαχνα...???Και μιας και είναι επίκαιρο το αναφέρω..
λες να ειναι αυτη που εξαχνα...???
υγ.για την εντολη μιλαω...οι 9 υπαρχουν!
ασε που με τις "εξυπναδες" μερικων και 2πλασια ταριφα να την πουμε,παλι παιζει να μην ξαναερθει!!!!Aλλη η Ταριφα στις Βρυξελες Παιχτη !!!
Φτίαχνω βαλίτσεςαδελφε, τι κανεις?
Ετοιμαζεσαι για Πολη και final4?
εμεις εδω εδω κλασσικα...καμια Χαλκιδικουλα Πασχαλιατικα ;)
Δεν θα πήγες στα σωστά μέρηΗ Βαρκελώνη πάντως δεν έχει όμορφες γκόμενες. Κι αν δεις καμμιά καλή...τουρίστρια θα είναι!
Σαν μια γνωστή μου φαίνεται αυτήΑπο φατσα ειναι περιεργη αλλα απο service οκ !!!
Και για μένα που δεν την πρόλαβα?ασε που με τις "εξυπναδες" μερικων και 2πλασια ταριφα να την πουμε,παλι παιζει να μην ξαναερθει!!!!
Στο πρόσωπο, στο σώμα, ή στο service? γιατί μιας και δεν θα πάω πάνω... πήπως να μου την γνωρίσεις?Σαν μια γνωστή μου φαίνεται αυτή![]()
Δεν θα πήγες στα σωστά μέρη![]()
Καλή Ανά(σ)ταση ;)Συναγωνιστές καλησπέρα! Με την τύπισσα ξέρει κανείς τι παίζει; Γιατί τα... τυφλά ραντεβού δεν με θέλουν! (2 στα 2 φόλα, δεν θέλω να το τριτώσω!)
τι μονο βοηθησες...????εγραψες λεμε...πιθανόν!!! χαίρομαι αν βοήθησα!! ;)
Πηγαινε αδελφε ειναι απο τα καλα σιτυ τουρια.Θα περασεις καλα.Μην δινεις βαση στις φωτογραφιες ειναι παλιες αλλα στο σεξ ειναι δυναμιτης τα δινει ολα.Συναγωνιστές καλησπέρα! Με την τύπισσα ξέρει κανείς τι παίζει; Γιατί τα... τυφλά ραντεβού δεν με θέλουν! (2 στα 2 φόλα, δεν θέλω να το τριτώσω!)
Μπα δεν κανει αν είναι η γνωστήΣτο πρόσωπο, στο σώμα, ή στο service? γιατί μιας και δεν θα πάω πάνω... πήπως να μου την γνωρίσεις?
![]()
![]()
![]()
Εχει και κάτι ΚαταλανέςΣτη Βαρκελώνη πάντως εγώ γνώρισα Βραζιλιάνες....!!!! Απαπαπαπαπαπα Κόλαση....!!!