ΜrKavlopoulos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 82
- Like
- 3.658
- Πόντοι
- 13.610
Ο μεγάλος παίχτης θα μας ενημερώσει σίγουρα.
με καλοπιάνης... αλλά πιάνει...!! Το είχα σκοπό!
Ο μεγάλος παίχτης θα μας ενημερώσει σίγουρα.
Η Βαρκελώνη πάντως δεν έχει όμορφες γκόμενες. Κι αν δεις καμμιά καλή...τουρίστρια θα είναι!
Εμένα μου ζήτησαν +50 για full service και λέω 220 όλα,έτσι?Όχι μου απαντάνε,230 όλα! Ρε παιδιά τους λέω,170+50 κάνει 220 όχι 230!!!Οπότε μου λέει,αυτή τη τιμή έχω,τι να κάνω Έτσι τους παράτησα κι'εγώ.....στα γρηγορα για την βαλερια ..μιλας με τηλεφωνητρια απο την αθηνα για να κλεισεις..για το πρωκτικο η τηλεφωνητρια(ελληνικα ευτυχως)....μου ειπε...για +20...αλλα κραταω επιφυλαξη...οπως ειπε..ο συμπαιχτης ..(η ιστορια με το μεγεθος κλπ)..το ξενοδοχειο οντως κεντροδυτικο...μετρο ως κακο..και χθες ηταν fool booking και ετσι η συναντηση..δεν εγινε..για να λεμε την αληθεια και εγω ζητησα ραντεβου στο παρα πεντε...και ετσι καταληξαμε σε call girl που περιεργα βγηκε καλο...οντως η βαρκελωνη εχει μαπα γκομενες..αλλα αν πας προς τον νοτο σεβιλη μερια κλπ...ειναι αναγκαιο το κολληριο...
Άντε περιμένουμε!!!με καλοπιάνης... αλλά πιάνει...!! Το είχα σκοπό!
Άντε περιμένουμε!!!
Θεσσαλονίκη παίζω αλλά τις περνάτε 1ο χέρι στην Αθήνα οπότε περιμένω ενημέρωση γιατί τη καλοβλέπω τη μαντάμ ;)Εσύ με έχεις μπερδέψει! Αθήνα παίζεις η Θεσσαλονίκη ;
Θεσσαλονίκη παίζω αλλά τις περνάτε 1ο χέρι στην Αθήνα οπότε περιμένω ενημέρωση γιατί τη καλοβλέπω τη μαντάμ ;)
Έτσι το'φερε η τύχη μαςΝαι τις στρώνουμε πρώτα και σας τις στέλνουμε μετά!
Έτσι το'φερε η τύχη μας
Απο φατσα ειναι περιεργη αλλα απο service οκ !!!
Μην παραπονιέστε... το κορίτσι αυτό δεν πέρασε από εδώ ούτε θα έρθει...Αλλιώς θα το
οπότε εδώ θέλω εγώ τα φώτα σας... Μην ανέβω για κασκαντεριλίκι θα είναι
Βλέπω την Juliet που βρίσκεται τώρα στο Βέλγιο με 250 την ώρα και έξτρα CIM όταν θα μας ξανάρθει (αν ξανάρθει) να ζητάει 300 την ώρα και έξτρα CIM.
φρόντισαν οι αγαπητικοί του σάιτ για αυτό!
Φίλε palermo επειδή είχα και προσωπική εμπειρία η συγκεκριμένη ήταν πάρα πολύ καλή και δεν είμαι αγαπούλης καμιάς.
Απο φατσα ειναι περιεργη αλλα απο service οκ !!!
Για ok απλά Service δεν ταξιδεύω ..
Ευχαριστώ tres...
Παρότι γράφει 250h μου την έδωσαν 200+50 anal.Μάλλον αναδουλειά έπεσεΔεν υπάρχει περίπτωση θα σου ρθει και Αθήνα μην ανησυχείς.