συγνωμη συναγωνιστες αλλα νομιζω οτι για πολλους απο εσας τα θελει ο κωλος σας.και εξηγουμαι.σας λενε χιλια δυο καλα για την crystal και εσεις τρωτε κολλημα με την ηλικια και δεν πηγαινετε και πατε κ παιρνετε τα μπαζα.δεν ξερω για εσας αλλα εγω οταν πληρωνω θελω να περναω καλα κ δεν με ενδιαφερει αν ειναι 20,30 η 40.επισης ποτε δεν παιρνω μια πολυ ομορφη σιτιτουριστρια γιατι 9 στις 10 οι πολυ ομορφες ειναι ξενερωτες στο κρεβατι.αυτο που κοιταω πρωτα ειναι αν με καβλωνει η μουρη της και οι καμπυλες της.φευγω απο την crystal που ηταν 4-5 μερες εδω και οι περισσοτεροι την αγνοησατε.παω στην angelika που ηταν 1 εβδομαδα εδω και επισης την αγνοησατε.εχω παραθεσει τοσα ποστ γιαυτην που μπορει καποιος να νομιζει οτι ειμαι ο νταβατζης της.δεν εχει καλες κριτικες?????σαφως και εχει.και περνας μαζι της σουπερ.γιατι δεν πηγατε????εεε?????εκτος αν δεν ξερετε τι θελετε και τι ψαχνετε και πως να αναπτυξετε χημεια με καποια που εχει οντως καλες συστασεις,οποτε τζαμπα κοπος.να μην τα ισεπωδενουμε ολα λοιπον.ερχονται οντως και σαβουρες αλλα ερχονται και μερικα καλα κομματια.
Κατσε ρε φιλε για να μην τρελαθούμε
Δεν λεω όχι…
Μπορει όπως λες η Crystal να είναι πολύ καλή και να κάνει τρελά γουστα , αλλα με το πρόσωπο που εχει δεν θα έδινα 220 για μια ωρα όταν μάλιστα χρεώνει επιπλέον 50 για cim…
Ε για μένα 270 με το πρόσωπο αυτό μου κάνουν πολλά και δεν τα δίνω..
Για ποια angelika λες;