Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

vdgle

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
συγνωμη συναγωνιστες αλλα νομιζω οτι για πολλους απο εσας τα θελει ο κωλος σας.και εξηγουμαι.σας λενε χιλια δυο καλα για την crystal και εσεις τρωτε κολλημα με την ηλικια και δεν πηγαινετε και πατε κ παιρνετε τα μπαζα.δεν ξερω για εσας αλλα εγω οταν πληρωνω θελω να περναω καλα κ δεν με ενδιαφερει αν ειναι 20,30 η 40.επισης ποτε δεν παιρνω μια πολυ ομορφη σιτιτουριστρια γιατι 9 στις 10 οι πολυ ομορφες ειναι ξενερωτες στο κρεβατι.αυτο που κοιταω πρωτα ειναι αν με καβλωνει η μουρη της και οι καμπυλες της.φευγω απο την crystal που ηταν 4-5 μερες εδω και οι περισσοτεροι την αγνοησατε.παω στην  angelika που ηταν 1 εβδομαδα εδω και επισης την αγνοησατε.εχω παραθεσει τοσα ποστ γιαυτην που μπορει καποιος να νομιζει οτι ειμαι ο νταβατζης της.δεν εχει καλες κριτικες?????σαφως και εχει.και περνας μαζι της σουπερ.γιατι δεν πηγατε????εεε?????εκτος αν δεν ξερετε τι θελετε και τι ψαχνετε και πως να αναπτυξετε χημεια με καποια που εχει οντως καλες συστασεις,οποτε τζαμπα κοπος.να μην τα ισεπωδενουμε ολα λοιπον.ερχονται οντως και σαβουρες αλλα ερχονται και μερικα καλα κομματια.

Κατσε ρε φιλε  για να μην τρελαθούμε
Δεν λεω όχι…
Μπορει όπως λες η Crystal να είναι πολύ καλή και να κάνει τρελά γουστα , αλλα με το πρόσωπο που εχει δεν θα έδινα 220 για μια ωρα όταν μάλιστα χρεώνει επιπλέον 50 για cim… 
Ε για μένα 270 με το πρόσωπο αυτό μου κάνουν πολλά και δεν τα δίνω..

Για ποια angelika λες;

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
δεν ξερω για εσας αλλα εγω οταν πληρωνω θελω να περναω καλα κ δεν με ενδιαφερει αν ειναι 20,30 η 40.επισης ποτε δεν παιρνω μια πολυ ομορφη σιτιτουριστρια

E........... τωρα μας τα λες! Λεω και εγω να κοψω τα μικρα και ομορφα μωρα και να το ριξω στα μιλφς! Πρεπει να τις πληρωνω τις 40αρες αραγε???  :think:

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
Για να δουμε καμια ασπρη μερα εδω πανω Προτείνω να πάρουμε τις γνωστές και άξιες ct που αραζουν μονιμα στην αθήνα και να κάνουμε ομαδικα bookings για θεσ/νικη. Οπότε και η τυπισα θα ερχεται για 1-2 μέρες , οι ώρες της θα είναι γεμάτες και θα βουτάμε και εμείς τα ζουμερά  :tits: :tits2: :boff:

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
Ειδάλως θα μας ερχονται παντα β και γ διαλογής και γενικα αυτες που στην αθηνα δεν τρελλαινονται στον μοχθο και ιδρώτα..

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Ειδάλως θα μας ερχονται παντα β και γ διαλογής και γενικα αυτες που στην αθηνα δεν τρελλαινονται στον μοχθο και ιδρώτα..

Καπιτάλα το έπιασες το νόημα της αγοράς. Αλλά άμα μπορείς να περνας τα συνορα τί το θές το σιτι τουρ της πουτσας που κανονιζουν εκεί πανω οι τελειωμένες; Καλή η ιδέα σου, αλλά μαζικό γαμήσι, όπως ας πουμε σαν τις γριες που κατεβαίνουν με πούλμαν στης Ντενίση, έχει κόστος και αν το σκεφτείς και νταβατζηλίκι :think:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Καπιτάλα το έπιασες το νόημα της αγοράς. Αλλά άμα μπορείς να περνας τα συνορα τί το θές το σιτι τουρ της πουτσας που κανονιζουν εκεί πανω οι τελειωμένες; Καλή η ιδέα σου, αλλά μαζικό γαμήσι, όπως ας πουμε σαν τις γριες που κατεβαίνουν με πούλμαν στης Ντενίση, έχει κόστος και αν το σκεφτείς και νταβατζηλίκι :think:
+1000

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16

Εδω σας θελω να δω ποιοι ειναι πραγματικα μερακληδες.
ΜΗΝ ξεχνας οτι καπως ετσι ξεκινησαν το ιδιο καποιοι στην αθηνα πριν απο 6 χρονια με αφορμη το 2004 οι οποιοι τοτε ηταν μονο σε πριβε

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
ΜΗΝ ξεχνας οτι καπως ετσι ξεκινησαν το ιδιο καποιοι στην αθηνα πριν απο 6 χρονια με αφορμη το 2004 οι οποιοι τοτε ηταν μονο σε πριβε
Και ποιος θα τις φέρει και ποιες?

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6

Επανέρχομαι, city tour organising=νταβατζηλίκι, ο κόσμος θέλει να κάνει χαβαλέ με το γαμήσι όχι να απενοχοποιεί το trafficking

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
το θεμα δεν ειναι αυτο αλλα πραγματικα να συνενοηθουμε. Προτεινω οποιοι πργματικα ειναι μεσα να το δηλωσουν για να δουμε ποσοι ειμαστε , για ποση ωρα και το κυριοτερο ποια ή ποιες ?

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
Επανέρχομαι, city tour organising=νταβατζηλίκι, ο κόσμος θέλει να κάνει χαβαλέ με το γαμήσι όχι να απενοχοποιεί το trafficking

χαβαλε και τα σχετικα κανεις βολτα προς βαρδαρη μερια και τα γυρω σοκακια...

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
Θεωρω οτι τα c.t.κρυβουν πολλες παγιδες και γενικοτερα ειναι πολλα τα λεφτα που ζητανε.Εχουν ερθει και καλες αλλα οι περισσοτερες ειναι μετριοτατες σε σχεση με τα λεφτα που θελουνε...μετριοτατες ητε σαν εμφανιση ητε σαν υπηρεσιες.Επισεις να συμφωνησω οτι πολλοι εδω μεσα δεν τοχουνε παιξει το αθλημα αλλα εχουν διαμορφωσει εικονα απο καποιους που το παιζουν και επειδη ιντερνετ ειναι και ο καθενας μπορει να γραφει οτι θελει και να το παιζει οπως θελει(σαν το τυπο στην γνωστη διαφημηση της Ετζιαν με τα 30 ευρο εισιτηριο)καλο ειναι οσοι θελουν να συμετασχουν να πανε να δουνε με τα ματακια τους και αν δεν τους αρεσει να φυγουν,δεν ειναι υποχρεωτικο να γαμησουν.
Εγω να επαναλαβω οτι υπαρχουν λοκαλ πολυ καλυτερα απο τα σιτι τ.απλα εκει μπαινουμε σε διαδικασια γνωριμιων και κολαει το θεμα.
ετσι να ακουμε και κανενα σωστο εδω μεσα  :think:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.689
Πόντοι
25.165
mr.bean εγω προσωπικα για Αννα indep που ειχα κανει και τοπικ και για Λαυρα ΧΧΧ θα το κανονιζα :P

PlokamiasTony

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
59
Like
6
Πόντοι
80
Για το φίλο που ρωτησε για την Simona???
Απο σήμερα και για 2 μερες (παραμονη φευγω) θα ειμαι στην αθανατη πολη σας...πηγαινα για αδεια αυτες τις μερες και τελικα με εστειλαν Θεσ/νικη ....μακαρι ολα τα προβληματα μου να ηταν τετοια....any way .
Θα ξερω σημερα για το κορμι ;) θα μου πεις λιγο αργα Πλοκάμια .... :sunglasses:
Και αυριο θα σου εχω και αλλο νεο .... :grin:
Αποστολη στην Θεσ/νικη  :s&m_3:

Ευχαριστω για την φιλοξενία.
Καλα Χριστουγεννα και χρονια πολλα γεματα υγεια!!!

PlokamiasTony

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Για το φίλο που ρωτησε για την Simona???
Απο σήμερα και για 2 μερες (παραμονη φευγω) θα ειμαι στην αθανατη πολη σας...πηγαινα για αδεια αυτες τις μερες και τελικα με εστειλαν Θεσ/νικη ....μακαρι ολα τα προβληματα μου να ηταν τετοια....any way .
Θα ξερω σημερα για το κορμι ;) θα μου πεις λιγο αργα Πλοκάμια .... :sunglasses:
Και αυριο θα σου εχω και αλλο νεο .... :grin:
Αποστολη στην Θεσ/νικη  :s&m_3:

Ευχαριστω για την φιλοξενία.
Καλα Χριστουγεννα και χρονια πολλα γεματα υγεια!!!

PlokamiasTony
check your inbox

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.969
Πόντοι
6.415
Τελικά για την Simona υπάρχει κάποια πληροφορια? Θα ήμουν υπόχρεος αν κάποιος ενημέρωνε

Thanks

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom