Μ'έχεις βάλει σε πειρασμό για την Ροξάνα. Για μένα σημείο αναφοράς στην κατηγορία MILF είναι η Μάργκο(μάλιστα είναι Αθήνα αυτές τις μέρες) που ακόμη & πριν απο 1,5 χρόνο κόντευε το βυζί στον αφαλό & τώρα πια μπορεί νά ΄χει καβατζάρει τα 40 αλλά παραμένει ακριβή...
Sorry φίλε για τη καθυστέρηση στην απάντησή μου, αλλά είχα κλειστό το PC μου. Κοίτα, είμαι 48 ετών αλλά η εμπειρία μου από CTουρίστριες είναι πολύ μικρή, μόλις διμήνου και κάτι, όμως η εμπειρία μου από «σκοραρίσματα» εν γένει είναι αρκετά πλούσια, μη φανταστείς τίποτα υπερβολές αλλά γενικά υπήρξα (και παραμένω όσο μπορώ) «δραστήριος», γιατί το γουστάρω το σπορ αυτό.
Τη Μάργκο δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα, έχω καταλάβει όμως περί τίνος πρόκειται, ότι δηλαδή είναι «σπασμένη» σε γενικές γραμμές αλλά τούρμπο στο κρεββάτι, και γιαυτό το λόγο την έχω σοβαρά στα υπόψη. Απλά θεωρώ ότι για milf είναι αρκετά ακριβή.
Τώρα η Crystal/Roxana, που φοβάμαι ότι δεν την προλαβαίνεις πια, γιατί το τουρ της τελειώνει σήμερα, είναι (για να ξέρεις για την επόμενη φορά που θάρθει από τα μέρη σας) μία γυναίκα που δεν την λες πιτσιρίκα με τίποτα, αλλά ούτε κατά διάνοια «σπασμένη», είτε στο πρόσωπο είτε στο σώμα. Σε αντίθεση δηλ. με πολλές άλλες milf ή και πιτσιρίκες ακόμα, είναι μια χαρά γυναίκα, με τις καμπύλες της στα σωστά σημεία, με τις χειλάρες της, με τα σχιστά της τα μπλε-πράσινα μάτια, με τα ωραία της, τα στητά βυζόμπαλα («φτιαγμένα» ή όχι δεν κατάλαβα, οπότε και «φτιαγμένα» να είναι, είναι πολύ καλή δουλειά), και με όσα άλλα γράφω στη κριτική μου γι’ αυτήν. Γενικά είναι μια γυναίκα που εγώ, όπως και πολλοί άλλοι, θα γύριζα
σίγουρα να την κοιτάξω στο δρόμο. Όμως πέρα απ’αυτό, είναι ένα θηλυκό που φχαριστιέσαι να το πηδάς και που πολλές φορές φχαριστιέται κι εκείνη εξίσου και της φαίνεται αυτό, όπως συμπεραίνω και από τις κριτικές των άλλων συναθλητών. Είναι δηλαδή συνειδητοποιημένη σ’ αυτό που κάνει και το κάνει και πολύ καλά. Από κει και πέρα βέβαια, για να πεις ότι όχι απλώς πέρασες καλά αλλά ότι ενθουσιάστηκες κιόλας μαζί της, όπως εγώ, είναι και θέμα χημείας.
Τώρα, αν είναι καλύτερη ή χειρότερη από τη Μάργκο, αυτό θα στο πω όταν θα δοκιμάσω και τη 2η, αντέχεις όμως να περιμένεις μέχρι τότε; (πλάκα κάνω!)
Όσο δε για το συναθλητή Κοστίκο και την κριτική του σχετικά με τη ποιότητα των CTουριστριών εν γένει που έρχονται στα μέρη σας, δεν ξέρω εάν έχει δίκιο που είναι τόσο θυμωμένος, γιατί έτσι δείχνει, όμως εάν έχει δοκιμάσει και τη Crystal/Roxana και
δεν την εξαιρεί από αυτή τη κριτική, τότε ... τι να πω, πάω πάσο, γιατί περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.