Δ
Διαγραμμένο μέλος 10728
Επισκέπτης
εγω παλι πιστευω οτι δεν πατησε καν στο αεροδρομιο μακεδονια....
Και 24ωρο μάλιστα, κατόπιν ΑΨΟΓΗΣ συνενόησης με το άξιο τέκνο της Μεγαλονήσου πατρίδας που την μανατζάρει! Εντός ολίγου ξανά μαζί μας! Άντε να μην πω περισσότερα και πέσουν να με φάνε, για πιθανό προμοτάρισμαοχι ρε αφου ο pathfinder λεει τοι την εκλεισε... τι να πω?εγω παλι πιστευω οτι δεν πατησε καν στο αεροδρομιο μακεδονια...
Eίχε κλείσει από πριν με ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ πελάτες και τα συνδύασε όλα σε ένα. Από εδώ και πέρα... με ιδιωτικό tour.Pathfinder, μην θεωρήσεις ότι σε αμφισβητώ ούτε ότι σε κατηγορώ για προμοτάρισμα φυσικά.
Απλά ρωτάω από περιέργεια και για να καταλάβω πώς λειτουργούν τα πράγματα στην πόλη μας. Πώς και έγινε κανονικά το city tour της κοπέλας; Πώς το επιτρέψανε; Σε ρωτάω γιατί κατά βάθος ελπίζω ότι θα σταματήσει κάποια στιγμή αυτή η κατάντια (το ότι μπαγλαρώνουν τις κοπέλες) ενώ στην Αθήνα όλα λειτουργούν φυσιολογικά.
Καρντάσια Καλησπέρα!
Νεα άφιξη πάλι απο ladiestours.
Γνωρίζει κανείς τίποτα για την κορασις ή πάλι θα φάμε παπά?
επιλέγεις το γραφείο από το οποίο θα πάρεις cg πηγαίνεις σε αυτό και παίρνεις από την είσοδο ένα χαρτάκι με τον αριθμό αναμονής σαν αυτό στης τράπεζες και όταν έρθει η σειρά σου σε παίρνουν τηλέφωνο και σε ρωτάνε που γουστάρεις να το κάνεις και με κούριερ στην κάνουν πακέτο.επειδη δεν εχω παρει ποτε cg...
πως ακριβως γίνεται η διαδικασια? πηγαινω σε καποιο συγκεκριμενο ξενοδοχείο?
πρεπει να κλεισω αρκετα νωρίτερα ραντεβου?
Τελη του μηνα ερχετε το "βαρυ πυροβολικο"ονοματι Καρολινα
Εχουνε γραφτει υμνοι γ αυτην αλλα 400 για μια ωρα δεν τα δινω..πριν κανα 3 μηνο πηρα πριβε τουρ με 1200 και την ειχα μαζι μου 24 ωρες...δεν γινετε τωρα να δωσω το 1/3 για μια ωριτσα...
Παιζουμε το παιχνιδι με τους δικους μας ορους και οχι με τους δικους τους.
Τελη του μηνα ερχετε το "βαρυ πυροβολικο"ονοματι Καρολινα
Εχουνε γραφτει υμνοι γ αυτην αλλα 400 για μια ωρα δεν τα δινω..πριν κανα 3 μηνο πηρα πριβε τουρ με 1200 και την ειχα μαζι μου 24 ωρες...δεν γινετε τωρα να δωσω το 1/3 για μια ωριτσα...
Παιζουμε το παιχνιδι με τους δικους μας ορους και οχι με τους δικους τους.
Συμφωνώ και εγώ. Διάβασα πολλά για την γκόμενα αλλά αν τα 250 είναι οριακά πολλά για μία ώρα με σιτιτουρίστρια, τα 400 είναι υπερβολικά πολλά λεφτά...αλλά αν πάλι κλείσει 10 ραντεβουδάκια γιατί να κατεβάσει την τιμή της ;