Ναι, συμφωνώ, να τους δώσουμε κάτι να φάνε, να αντέχουν και περισσότερο. Αλλά φίλτατε, οι Βουλγάρες που τουλάχιστον εγώ γνώρισα σε στριπ, μέσω αγγελιών κλπ, νομίζουν ότι έχουν να κάνουν με μαλάκες. Αυτό που μου έμεινε έιναι ότι ενώ κάποιες τιμές στις λένε αρχικά σε λέβα, όταν είναι η ώρα να πληρώσεις, ξαφνικά το ίδιο νούμερο παρουσιάζεται ως ευρώ (κοινώς διπλασιασμός περίπου της τιμής). Και η αποθέωση που δεν θα ξεχάσω ποτέ ήταν, στο στριπτηζάδικο του τοπικού grecotel (Σοφια), οι γκόμενες ήθελαν 100 (πότε λέβα πότε ευρώ) για πριβέ χωρό και (ετοιμάσου να αυτοκτονήσεις) 300 Ευρώ για μία ώρα private time στο δωμάτιό σου. Έλεος! Σε μία δεν άντεξα και της απάντησα όταν επέμενε για να την πάρω στο δωμάτιό μου. Της είπα: "Στην αθήνα μέσω πρακτορείων σας πηδάμε με 140 Ευρώ για μία ώρα, απο τα οποία δεν παίρνετε ούτε τα 20, μπορείς να μου δώσεις ένα σοβαρό λόγο γιατί να σε πληρώσω 300 Ευρώ στην Σόφια?". Η απάντηση ήταν αποστομοτική: "Δεν φταίω εγώ, απλά εδώ τα αφεντικά παίρνουν περισσότερα λεφτά προμήθεια/νταβατζιλίκι"
Οπότε, έμεινα στη λύση με τις πωλήτριες, οι οποίες όποτε ανεβαίνω πάνω χαίρονται ιδιαίτερα που με βλέπουν και είναι χαρούμενες με το μπουκαλάκι metaxa ή Oyzo 12 που τους πάω για δώρο. Σιγά μην κάνουμε και τις/ους Βουλγάρες/ους μάγκες.