Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Mία απ' τα ίδια...τέτοια ξενέρα δυσκολεύομαι να θυμηθώ!
Γαμήσι ντέλου σε 5-άστερο  :tickedoff:

εγω παλι πηγα στην julia ειδα μια φατσα μετρια κ ξινη ενα φυσικο στηθος λιγο πεσμενο που το επιανε ολη την ωρα γιατι πονουσε αδυνατη οντως αλλα πολλες ελιες που με χαλασαν!κ απο υπηρεσιες αστα να πανε! σειρα εχει η lauryn το βραδυ...

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Mία απ' τα ίδια...τέτοια ξενέρα δυσκολεύομαι να θυμηθώ!
Γαμήσι ντέλου σε 5-άστερο  :tickedoff:
Συμβαινουν αυτα Φτερουγα και στις καλυτερες οικογενειες !!!
Οταν κατεβεις θα σε φτιαξω και με τα δυο τριτα απο αυτα που εδωσες !!! :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• Picture 419.jpg
    Picture 419.jpg
    200,9 KB · Εμφανίσεις: 20

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Συμβαινουν αυτα Φτερουγα και στις καλυτερες οικογενειες !!!
Ηθελα ποικιλία βλέπεις, τρομάρα μου... :headbang:
Και δεν πήγαινα στο δοκιμασμένο,το σούπερ που δεν τό 'χουμε και κάθε μέρα!  :headbang: ...το χαϊρι μου,... Και δεν είναι κι εποχή για πειράματα...

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
εγω θα τα κανω τεστ ντραιβ και τα δυο.... :grin: (ενα ειδον ηδη)
αν και ειμαι βεβαιος για τον νικητη

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Ηθελα ποικιλία βλέπεις, τρομάρα μου... :headbang:
αφου δε σε πανε τα τσάκνα αδελφε....θες πιο γιοματες... ;)
θυμησου και την CC..ουτε εκει σου κατσ' η μπιλια

εμενα παλι, κουλουρι δωσε μου... :grin:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
σχετικα με την ξινιλα που λεει ο κρις, οκ, ειναι λιγο δυστροπη η γκομενα....ειναι και θεμα χημειας ενιοτε...
Σε καθε περιπτωση μου την δινουν οταν κλεινουν τα ματια σους στο μαμησι...Σαν να ειναι αλλου σου δειχνουν...κι αυτη τα κλεινει, ειναι στα μειον της...παντως στο σερβις τα κανει ολα και αντεχει σφυροκοπημα! ;) Σιγουρακι

Αγγλικα καλα....κι ευχαριστη κουβεντα στο σοσιαλ ταιμ..αυτα

ala134

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
μηπως εχετε ιδεα παιδες ποτε θα ερθει η πατρισια προς τα μερη μας??καπου ειχα διαβασει για οκτωβριο αλλα φτασαμε νοεμβριο και ακομα τιποτα

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Βρε, δεν πα να τα κλείνει! Δε με χαλάει εμέν' αυτό...
Αλλά να θέλει να τα κλείνω κι εγώ γιατί ταράζεται, λέει! Εεε, αυτό δεν τό 'χω ξανακούσει!
Η το "U push me up!" στο cow girl... Aπο πού ν' αρχίσω και πού να τελειώσω;...
Οσο για το κουλούρι, εγώ το θέλω τραγανό...

chrissalonika

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
11
Like
50
Πόντοι
11
ναι κ που να δεις την εκφραση της οταν της ειπα οτι με ποναει με τα δοντια της στην πιπα! αλλα ενταξει εκατσε εκει δεν εφυγε...

miraz2000

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2011
Κριτικές
7
Like
20
Πόντοι
1
ναι κ που να δεις την εκφραση της οταν της ειπα οτι με ποναει με τα δοντια της στην πιπα! αλλα ενταξει εκατσε εκει δεν εφυγε...
και δεν της εβαζες το μασελακι που εχουν οι μπασκεμπωλιστες

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Εεεε κατι θα ξερει ο Προεδρας !!!   :grin: :grin: :grin:
:rockon: :grin: :grin:

Βρε, δεν πα να τα κλείνει! Δε με χαλάει εμέν' αυτό...
Αλλά να θέλει να τα κλείνω κι εγώ γιατί ταράζεται, λέει! Εεε, αυτό δεν τό 'χω ξανακούσει!
Η το "U push me up!" στο cow girl... Aπο πού ν' αρχίσω και πού να τελειώσω;...
Οσο για το κουλούρι, εγώ το θέλω τραγανό...
Κλαίω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ε οκ...αυτο (το δικο της) ειναι πολυδουλεμενο... :2funny:
εβαλε κι εκεινο το τζελ....το χασαμε...!!! :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Άντε να σας χαλάσω λίγο τώρα!
Μετά την EDA(M) που πήγα και έφυγα, έφυγα για δουλειά στη Στουτγάρδη για δύο μέρες. Πήγα λοιπόν στο λιγότερο καλό FKK club της πόλης (σχεδόν παρακμιακό), το PHOENIX. Δυστυχώς δεν μπορούσα λόγω χρόνου να πάω στη "DISNEYLAND για ενηλίκους" όπως είπε φίλος, στο PARADISE. Και σ' αυτό που πήγα όμως πέρασα πολύ καλά. Με 140 Ε (40 είσοδος, 50+50) πήγα με δύο τεμάχια, ρώσικο και βραζιλιάνικο. Ωραία κατάσταση, που για να τη βιώσεις εδώ πρεπει να ξεβρακωθείς οικονομικά. Εδώ είμαστε πολύ πίσω ρε παλικάρια μου!!   

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Eτσ' είναι, graf...

Είναι το γνωστό έλλειμα παραγωγικότητας και κατά φυσική συνέπεια ανταγωνιστικότητας που μας μαστίζει εδώ και 15-20 χρόνια. Ακριβώς αυτά ψιθύριζε κι ο Παπαδήμος εδώ και καιρό...αλλά τότε έμπαινε κι αυτός στο μισθολόγιο του Δημοσίου...

Αλήθεια, ως σύμβουλος του Γιωργάκη ήταν άμισθος... Τώρα; Τον ρώτησε κανένας από τους δημοσιογραφικούς φωστήρες; 

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Τελικά αυτό είναι site!
Εύγε φτερούγα, έκανες μια άψογη πολιτικοοικονομική ανάλυση με βάση την αναφορά μου για φτηνό σεξ στας ευρώπας!  ;) ;)
Ακριβώς έτσι είναι. Το γάλα, το ψωμί και ο καφές είναι σαφώς φθηνότερα εκεί, απ' ότι στην πόλη μας. Όμως οι ξενέρωτοι δεν έχουν λευκό πύργο, Τόττη και TRIBECA!   

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Η Λωρην ειναι αλλης κλασης κοπελα...
τα εχει ολα...και πανω απ'ολα διαθεση να εξυπηρετησει να τιμησει τα λεφτα της...
πηγα και περασα σουπερ...αυτην την φορα δεν την εχασα!

LEONGR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2011
Κριτικές
5
Like
176
Πόντοι
280

συμπολεμιστή συμφωνώ απόλυτα μαζί σου πήγα χθες το απόγευμα για ένα διωράκι και δεν ήθελα να φύγω!το μωρό είναι απίστευτο με πίπωνε ενώ είχα ντυθεί πίσω από την πόρτα του δωματίου και είχε περάσει και κάνα 10λεπτό του χρόνου.απόλυτη επαγγελματίας που τιμάει τον πελάτη με το παραπάνω!ζητώ συγνώμη από τον επόμενο συμπολεμιστή που του έφαγα το χρόνο.το μωρό τα αξίζει με χίλια τα λεφτά του χαλάλι τα 500 ευρωπουλάκια!δυστυχώς θα αργήσει να έρθει, από τι μου είπε πιθανόν το νέο χρόνο ας κάνουμε υπομονή!!!  

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
συμπολεμιστή συμφωνώ απόλυτα μαζί σου πήγα χθες το απόγευμα για ένα διωράκι και δεν ήθελα να φύγω!το μωρό είναι απίστευτο με πίπωνε ενώ είχα ντυθεί πίσω από την πόρτα του δωματίου και είχε περάσει και κάνα 10λεπτό του χρόνου.απόλυτη επαγγελματίας που τιμάει τον πελάτη με το παραπάνω!ζητώ συγνώμη από τον επόμενο συμπολεμιστή που του έφαγα το χρόνο.το μωρό τα αξίζει με χίλια τα λεφτά του χαλάλι τα 500 ευρωπουλάκια!δυστυχώς θα αργήσει να έρθει, από τι μου είπε πιθανόν το νέο χρόνο ας κάνουμε υπομονή!!! 
θεμη σε εκανε κουκλο βλεπω 'το μωρο'... :2funny: :2funny: :2funny:!

κ ξερεις αυτα που σου μενουν πιο πολυ ειναι αυτα τα απρογραμματιστα(πισω απο την πορτα του...)... :rockon: :rockon: :rockon:!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom