Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Οσο δεν βγαζουν Πρωθυπουργο εγω θα ποσταρω !!!  :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• 20.JPG
    20.JPG
    279,2 KB · Εμφανίσεις: 15

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Οσο δεν βγαζουν Πρωθυπουργο εγω θα ποσταρω !!!  :grin: :grin: :grin:
Πόσταρε γρ΄γορα!!!! Μην ο νέος πρωθυπουργός για να δείξει έργο απαγορέψει και κυνηγήσει το εσκόρτινγκ!!!! Για να τον ψηφίζουν οι Ελλειηνίδες!!! Που δημογραφικώς ξεπερνούν τους άνδρες κατά μόλις 500 άτομα , αν και η σφυγμαμέτρηση ήταν λίγο παλιά.

pouto

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
Καλημέρα στους συναγωνιστές απανταχού της Σαλονίκης της Νύμφης του Βορρά.Εντάξη έκανα 'εναρξη ποιητική να δώσω τόνο στην είσοδο μου.Παίδες μια και μιλάτε εδώ για όλα και επίσης τον ΦΟΡΕΣΤ ΓΑΠ έχω να σας πω ότι το παιδί δεν παίζετε,είνια άπεχτος,κοινώς για πολλά πουτσ....σκάμπυλα.Ο άνθρωπος θα θέσει υποψήφιος για όσκαρ του μεγαλύτερου αποτυχημένου της μεταπολίτευσης από της Τουρκοκρατίας και εντεύθεν.Εγώ έχω απελπιστεί μαζί του,μας οδηγεί όχι ποιό κάτω απο το κάτω αλλά στον απόπατο.Πάτος η ψυχή του ανθρώπου. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

mits1a9b

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Μια Lauryn θα μας κανει να τα ξεχασουμε ολα...για λιγο  :rockon: :knockinb: :rockon: :knockinb:

pouto

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
Αυτά δεν ξεχνιούντε όσο είναι καρφωμένα στον πισινό μας και πονάνε πολλή.

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Οσο δεν βγαζουν Πρωθυπουργο εγω θα ποσταρω !!!  :grin: :grin: :grin:
και τώρα που βγάλανε εσύ ξαναβάλε  :grin:

Γράψε γράψε χθες φοβήθηκαν  οτι αν έμπαινε minister η Λωρίν δεν θα την έριχναν με τίποτα  :grin:

mits1a9b

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Αγαπητοι μου βγηκε πρωθυπουργος,σωθηκαμε  :uglystupid: :jerking: :headbang: :s&m_1:

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236
Αγαπητοι μου βγηκε πρωθυπουργος,σωθηκαμε  :uglystupid: :jerking: :headbang: :s&m_1:

Πρωθυπουργός Lauryn με αντιπρόεδρο κυβέρνησης την Julia....
Να κλείσεις ένα 2ώρο αυτό το Duo με τον Μπαρόζο ή τον Γιούνκερ και να δεις για πότε θα παραγραφεί το χρέος και οι λοιπές μαλακίες.....

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
fake ειναι...μην ασχολεισαι

pouto

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11

fake ειναι...μην ασχολεισαι

Καλημέρα,νομίζω ότι υπήρχε μια κριτική γι' αυτήν κάπου αλλά δεν θυμάμαι. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

mits1a9b

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Πρωθυπουργός Lauryn με αντιπρόεδρο κυβέρνησης την Julia....
Να κλείσεις ένα 2ώρο αυτό το Duo με τον Μπαρόζο ή τον Γιούνκερ και να δεις για πότε θα παραγραφεί το χρέος και οι λοιπές μαλακίες.....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

puthagoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Κριτικές
39
Like
6
Πόντοι
601
Πιδια καλησπερα αυτη ειαναι αληθινη ? εκανε κανενας κασκαντεριλικι ?
Οι φωτο είναι fake. θα σου ανοιξει μια συμπαθητική κοπέλα 30 με 35 χρονων. Μετρια κοπέλα, μέτριο και το πήδημα. Κάνε παζάρι στις τιμές γιατι για 250 full δεν αξιζει με τίποτα

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom