GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
Και κωλο δεν πηρε!
Το πιθανοτερο ηταν να μη παρει αφου αυτη ειναι αλλη μια κλασικη Αφροδιτα που αλλα διαφημιζουν και αλλα δινουν Το'χουν συστημα να βγαζουν για ολες τις πατσαβουρες που φερνουν τις ιδιες υπηρεσιες και οταν πας εκει :S τζιφος >Και κωλο δεν πηρε!
Εχω ακουσει οτι η djulia σου τη λεει κιολας αν πας να κανεις κατι που δε της αρεσει,αληθεια ειναι?παιχτη αφου οι υπηρεσιες που βαζουν στα προφιλς ειναι copy -paste τι ψαχνεις να βρεις!
ps ερχεται και η Ντζουλια απο LL! αγαπουληδες στην σειρα!
Εχω ακουσει οτι η djulia σου τη λεει κιολας αν πας να κανεις κατι που δε της αρεσει,αληθεια ειναι?
Δηλαδη οκ ειναι?Να μην ακους οτι σου λενε. ;)
Την οδηγησες?cim εξτρα ομως,ε? γραψε ντε και τιποτε για εμφανιση,social time κλπ.Mήτσο, διάβαζε καλά! anal δεν παίζει!
Ωστόσο όλα τα υπόλοιπα εξαιρετικά! Ξεκούραστοι να πάτε & θα σας λιώσει...για 250 βεβαίως,βεβαίως!
Δηλαδη οκ ειναι?
ειναι καλο εργαλειο και αυτη και η ομοσταυλη της η παρις αλλα στο προηγουμενο τουρ υπηρξαν ορισμενα προβηματακια.διαβασε κριτικες του κρανιδι το ΜαιοΕχω ακουσει οτι η djulia σου τη λεει κιολας αν πας να κανεις κατι που δε της αρεσει,αληθεια ειναι?
Ευχαριστω φτερουγα,εισαι λεβεντης Αυτη ειναι ενημερωση ;)Μήτσο, να σου κάνω τη χάρη αν & ήδη τά 'πα όλα...
Ρωσίδα δούλα η Ρόζα, έμπειρη & ναζιάρα. Φωτό σχεδόν απόλυτα ρεαλιστικές, απλά προσθέστε 3-5 χρονάκια που όμως άφησαν το κορμί ανέπαφο! Βυζιά ενισχυμένα, μεγάλη σκούρα θηλή με ευαίσθητη ρώγα. Το νινάκι της αναβλύζει χωρίς κρέμες που με αηδιάζουν, πράγμα αρκετό σπάνο. Συμμετέχει με αληθοφανή ενθουσιασμό. Πίπα λαρυγγάτη που σε τελειώνει άνετα αν είσαι fan. Eγώ προτίμησα το σκούφο -εφαρμογή δια στόματος- και cow girl που εξελίχθηκε σε βαρκούλα μέχρι τελικής πτώσης.
Στο β' γύρο έδωσε στοματικό ρεσιτάλ. Έχει ταλέντο να στήνεται ώστε να προκαλεί & να σε κατευθύνει για να την περιποιείσαι ταυτόχρονα. Κατάληξη σε doggie διαρκείας -ευτυχώς δε χώρισαν τα μονά κρεβάτια.
Πήρα 1,5 ω στα 350 ακατέβατα κι απορώ μ´ αυτό που γράφει παραπάνω ο φίλος! Στη διάρκεια του 20λεπτου της κουβεντούλας στο τέλος μού 'δείξει πως στροφάρει καθώς & την party animal διάθεσή της! Μύκονο πάντως -όπου πέρασαν το ΣΚ με τη φίλη της- στοιχηματίζω πως έρχεται χωρίς extra...
Συμπερασματικά, από τις καλύτερες φετινές μου συναντήσεις. Αλμυρή βέβαια, αν υπολογίσεις χωρίς κώλο --παρά την προσδοκία που μου επέτρεψε, έντεχνα απέφυγε την τελική διέισδυση.
Σωστο σε βρισκω συμπαιχταρα μου Μονο γραφε ελληνικα γιατι μας βγηκαν τα ματια :SMits emena otan tous tin mphka me parakalese i idia h afentikina toy praktoriou na grapso kali kritikh me antallagma ekptosh. Afto to grapho gia na katalavoun ti paizei kai alloi. O noon nohto ;).
Fysika artnithika, kai toys eipa pos me symferoun makroprothesma kalyteres yphresies apo kati tetoia.
Κατι ξερει ο παλιος...Thanks manΚαι με το παραπανω!
Δεν έγραψα επίτηδες για να μην αντιληφθούν και με/μας τα πρήζουν, αφού το παρακολουθούν το thread ;).Σωστο σε βρισκω συμπαιχταρα μου Μονο γραφε ελληνικα γιατι μας βγηκαν τα ματια :S