Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
we give a price which is profitable to us, the regular customers have a discount, it can be confirmed by many of our customers. we treat their customers very well and if customers complain to the girl for bad behavior, we had interviewed when she repeats the bad things we exclude it from the agency. I'm not complaining here that we have a few clients or work. We have enough clients and work. I asked the admin why not pass on the good reviews of our girls. which I did not seriously?

Well if that is the case, why did I not EVER received a discount from your agency even though I met your girls in Paris and in Athens?

You are full of bullshit!! :grin:

D

dude901123

Επισκέπτης
συγ-γαβρε dude901123 κατι δεν καταλαβες, αλλα γιατι; Το ερωτημα ειναι να λεμε οτι κανουμε παζαρια ή οχι; ο Φτερουγας λεει ότι ο εν λογω πρακτορειος ζηταει ταχαμ - δηθεν 250 για να παρει 200. Ε τοτε μην κανετε παζαρια και δωστε 250. Ή μην γαματε τις γκομενες του συγκεκριμενου πρακτορειου καθολου, οποτε ουτε γατα ουτε ζημια!  
Μην παρεξηγείς.. με τέτοια άμυνα που είδα αυτό διήμερο αναπολώ.. τους Ανατολάκη και Ταληκριάδη.. :headbang: :headbang: :headbang:
Όχι, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. 250 ευρώ για μιά ώρα με μέτρια κοριτσάκια δεν τα δίνω. Κατά καιρούς προκύπτουν ευκαιρίες αλλά είναι λίγες. Μεταξύ μας, και ας μας βλέπει όλο το site, δεν πληρώνω, δεν πληρώνω. Ειδικά αν είσαι παλιός και έχεις ζήσει παλαιότερες εποχές Σαντάνσκι 2002-2003 στο Ανελί όπου διάλεγες στο υπόγειο ανάμεσα από 10 κορίτσια (η μεγαλύτερη να ήταν 23) και την έπαιρνες με 120 για όλο το βράδυ με αλλαξοκολιές, για να μην βαριέσαι, με αυτήν που έπαιρνε ο φίλος σου στη σουΐτα και τετράδες στο ίδιο κρεβάτι. Και μιλάμε για πραγματικά γκομενάκια αματούρια που σε παρακαλούσαν να πάτε και καμιά βόλτα στη Disco (απο τις 8 το βράδυ μέχρι την άλλη μέρα το πρωί τις είχες). Έχω πάει με 3-4 CT αλλά sorry συμπολεμιστές.. ούτε αγγίζουν εκείνα τα γκομενάκια και τις υπηρεσίες τους.

mits1a9b

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Μην παρεξηγείς.. με τέτοια άμυνα που είδα αυτό διήμερο αναπολώ.. τους Ανατολάκη και Ταληκριάδη.. :headbang: :headbang: :headbang:
Όχι, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. 250 ευρώ για μιά ώρα με μέτρια κοριτσάκια δεν τα δίνω. Κατά καιρούς προκύπτουν ευκαιρίες αλλά είναι λίγες. Μεταξύ μας, και ας μας βλέπει όλο το site, δεν πληρώνω, δεν πληρώνω. Ειδικά αν είσαι παλιός και έχεις ζήσει παλαιότερες εποχές Σαντάνσκι 2002-2003 στο Ανελί όπου διάλεγες στο υπόγειο ανάμεσα από 10 κορίτσια (η μεγαλύτερη να ήταν 23) και την έπαιρνες με 120 για όλο το βράδυ με αλλαξοκολιές, για να μην βαριέσαι, με αυτήν που έπαιρνε ο φίλος σου στη σουΐτα και τετράδες στο ίδιο κρεβάτι. Και μιλάμε για πραγματικά γκομενάκια αματούρια που σε παρακαλούσαν να πάτε και καμιά βόλτα στη Disco (απο τις 8 το βράδυ μέχρι την άλλη μέρα το πρωί τις είχες). Έχω πάει με 3-4 CT αλλά sorry συμπολεμιστές.. ούτε αγγίζουν εκείνα τα γκομενάκια και τις υπηρεσίες τους.
Ετσι φιλε μου... ;)Κι'εχεις τωρα το Αφροδιτα να σου λεει δωσε 250 την ωρα :2funny: :2funny: :2funny:150 και να μου πουν κι'ευχαριστω θα'πρεπε

mits1a9b

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
we give a price which is profitable to us, the regular customers have a discount, it can be confirmed by many of our customers. we treat their customers very well and if customers complain to the girl for bad behavior, we had interviewed when she repeats the bad things we exclude it from the agency. I'm not complaining here that we have a few clients or work. We have enough clients and work. I asked the admin why not pass on the good reviews of our girls. which I did not seriously?
TRY TO GET A LITTLE LESS PROFIT,IT WORKS BETTER!!

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
εγω παλι θεωρω οτι το να παρεμβαινει και να αλλοιωνει το θρεντακι ο καθε ατζεντης ειναι αν μη τι αλλο ενοχλητικο...
αφηστε μας στην ησυχια μας, και διαφημιστειτε αλλου...
εδω ειναι χωρος ιερος, ειναι βημα οπου ανταλλασουμε ιδεες, αποψεις....

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Αν δε ριξουν τις τιμες αυτο θα γινει ουτως η αλλως ;)Εγω τουλαχιστον 250αρια χωρις κωλο δε δινω :rockon:

Μαζί σου φίλε, και εγώ αν δεν ρίξουν τις τιμές τουλάχιστον για τις νεαρές που φέρνουν που είναι χωρίς κριτικές δεν ξαναεπιλέγω κοπέλα από αυτούς, είναι σαν να περπατάς ξυπόλητος στα αγκάθια.

mits1a9b

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Μαζί σου φίλε, και εγώ αν δεν ρίξουν τις τιμές τουλάχιστον για τις νεαρές που φέρνουν που είναι χωρίς κριτικές δεν ξαναεπιλέγω κοπέλα από αυτούς, είναι σαν να περπατάς ξυπόλητος στα αγκάθια.
Τωρα μιλας σοφα ;)Με στενοχωρησες χθες λιγο...Ελπιζω να το ξανασκεφτεις :idiot:καλά για μία φορά στην ζωή μου (και ας τρώω ότι μου έχει απομείνει).  :helpplea:Ψυχραιμια φιλε,θα'ρθουν καλητερες μερες...

mits1a9b

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
εγω παλι θεωρω οτι το να παρεμβαινει και να αλλοιωνει το θρεντακι ο καθε ατζεντης ειναι αν μη τι αλλο ενοχλητικο...
αφηστε μας στην ησυχια μας, και διαφημιστειτε αλλου...
εδω ειναι χωρος ιερος, ειναι βημα οπου ανταλλασουμε ιδεες, αποψεις....
Τουλαχιστο αν παιρνανε και κατι,αν μαθαιναν και κατι :headbang:Να φυγετε κυριε,να πατε αλλου :2funny: :2funny: :2funny:

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Νά 'σαι καλά, GFE  :2funny: :2funny: :2funny: άκου, χώρος ιερός!... Που ζείς, χρυσέ μου; Στο bourdela είμαστε!  :2funny:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Νά 'σαι καλά, GFE  :2funny: :2funny: :2funny: άκου, χώρος ιερός!... Που ζείς, χρυσέ μου; Στο bourdela είμαστε!  :2funny:
ναι ντε....βημα θεσεων...ιερος...μην μας τον φανε οι βαρβαροι... :2funny:

(κι εγω γελασα οταν το γραφα)

mits1a9b

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
μα παιρνουν....τα @@ μας!
Το κακο ειναι οτι καμια φορα παιρνουν και τα φραγκακια μας,γιατι πως να το κανουμε η ψυχη και το χουι βγαινουν τελευταια :2funny: :2funny:Οι συγκεκριμενοι παντως ακομα απο μενα δε τα'χουν παρει.Για να δουμε μεχρι ποτε θα τους διαφευγω :idiot:

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Φιλε Φτερουγα πως μπορει να γινει αυτο οταν σε εμας που'μαστε νεωτεροι στο σπορ και δε μας ξερουν,δε "τσιμπαν" ουτε στα 200 που ταχα λες οτι σ'αυτα στοχευουν. :idiot:
Αρκεί νά περιμένεις να "τσιμπήσουν" πριν από σένα!  :grin:

Και το "τάχα" σβήστο, σε παρακαλώ! Αφού 'σαι νεώτερος & κάνεις και υπομονή, όπως λες, καιρός είναι ν' αρχίσεις και να μαθαίνεις...  ;)

mits1a9b

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Αρκεί νά περιμένεις να "τσιμπήσουν" πριν από σένα!  :grin:

Και το "τάχα" σβήστο, σε παρακαλώ! Αφού 'σαι νεώτερος & κάνεις και υπομονή, όπως λες, καιρός είναι ν' αρχίσεις και να μαθαίνεις...  ;)
Καλα το ταχα ειναι για να γινει η προταση,μη το λεπτολογεις δε ηθελα να πω κατι...Περιμενω παντως 2 μερες τωρα αλλα...ναντα.Οσο για το οτι κανω υπομονη,μονο εγω το ξερω :jerking:

mits1a9b

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Την επαθε και ο φιλτατος Αλεξ απο αφροδιτα κι'αυτος :idiot:Φαινεται απ'τα πολλα σουβλακια το μωρο στουμπωσε :2funny:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
ο Αλεξ εριξε δυο γυρους, και αυτη εφαγε δυο γυρους!  :2funny:

Παρόμοια θέματα