wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Τό 'ξερες πως πρόκειται για το Μαρίνα , πιτσιρίκο;εδω και πολλα χρονια! ;)
Τό 'ξερες πως πρόκειται για το Μαρίνα , πιτσιρίκο;εδω και πολλα χρονια! ;)
ναι αυτο εννοω ;)δουλευε και ενα καλο τσακαλακι εκει στη ρεσεψιον εχει καιρο που σταματησε.ο Σ...Σ.οταν διναμε ακυρα σε μπαζα μεχρι να ερθει η επομενη καναμε καλο χαβαλε...το καλο ειναι οτι οταν πηγα πριν κανα 2 μηνες τον συναντησα εκει ως πελατη
κατεβα Αθηνα και παρε Alexandragr με την κολλητη της (θαρρω Ταμαρα)...θα σου βγαλουν τα ματια εξω !!!
ΥΓ...ειχε κριτικη το πρωι, αλλα μαλλον την κατεβασαν!
δεν ξερω...Γιατί την κατέβασαν φίλε?
οντως...Γκαλης, Γιαννακης, Παλαί στις δοξες του!!!Τα γούστα ήταν προ 25ετίας
δεν ξερω...
μεσημερι παντως διαβασα μια κριτικη με εναν που περασε σουπερ με το ντουο....βεβαια εβαλε και τηλεφωνα και τα παντα ο τυπος και ισως τελικα την κατεβασαν....για να το κανουν, καποιον λογο θα χουν
Nα σου πω εγω τον λογο ρε brujack .Δεν αντιλεγω GFE αλλα δεν ειναι κατασταση αυτη
1.θες καλο bdsm σεξ κατεβα Αθηνα
2.θες καλο ντουο κατεβα Αθηνα
3.θες καλο σιτυ τουρς κατεβα Αθηνα
4.θες πρωταθλημα υποστηριξε Αθηναικη ομαδα
Τι κανουμε εδω πανω καιρος να οργανωθουμε
Γιατι σε λιγο θα καταντησει θες καλη μπουγατσα κατεβα Αθηνα
την Καλημερα μου απο την Χαλκιδικη...Τι κανουμε εδω πανω καιρος να οργανωθουμε
Γιατι σε λιγο θα καταντησει θες καλη μπουγατσα κατεβα Αθηνα
δε δινει κουλουρι ομως...
με δυο λέξεις αδέλφια χρυσές εποχές των 9000 δραχμών για να μην ξεχνιόμαστε!Έχει ανακαινιστεί & μετονομαστεί πάνω από 10 χρόνια τώρα. Τα γούστα ήταν προ 25ετίας
Aν δεν ήταν ο βασιλιάς Παπαγεωργίου με Ξανθό,Βαγγέλαρο,Διαμαντή να φέρουνε την πρώτη κούπα κι ο Τσιλιγκαρίδης να ψήσει το Μιχαηλίδη τίποτα δε θα 'χε γίνει...οντως...Γκαλης, Γιαννακης, Παλαί στις δοξες του!!!
Πως φαίνεται η ....ηλικία σου!!!!Aν δεν ήταν ο βασιλιάς Παπαγεωργίου με Ξανθό,Βαγγέλαρο,Διαμαντή να φέρουνε την πρώτη κούπα κι ο Τσιλιγκαρίδης να ψήσει το Μιχαηλίδη τίποτα δε θα 'χε γίνει...
Τότε να 'βλεπες πιένες το Παλαί! 20ρικο εισιτήριο...
άς μιλήσουμε για ψάρεμα τότενεςNα σου πω εγω τον λογο ρε brujack .
Γιατι επανω τα Γκαρντασια ειναι λιγο δυσκολα και πιο ποιοτικα σε σχεση με το κωλοχανιο της πρωτευουσας .
Οποτε το ευκολο χρημα ειναι κατω εκτος αυτου και λογο πλυθωρας βεβαια.
Και δεν το λεω τυχαια αυτο μου το εχουν πει ουκ ολιγες που ανεβηκαν πανω για δουλια τις οποιες κανανε κρα οι Παιχτες να ανεβουν και οταν ηρθαν ο ενας ηταν πιο δυσκολος απο τον αλλο.
Οποτε ποιος ο λογος .
Και οι Μπουγατσαδες εαν δεν πουλανε πανω οχι κατω θα κατεβοθν αλλα μεχρι την Κρητη θα φτασουν.
Να πουλησουν θελουνε Παιχτη και δεν το κανουν για την ψυχη της μανας τους .
Με το Ελληνικο ποδοσφαιρο δεν ασχολουμαι οποτε ας σου πει αλλος !!!
Την Καλημερα μου.
Πως φαίνεται η ....ηλικία σου!!!!
Θέλεις και T-shirt τώρα το καλοκαιράκι!!!!
Θέλεις και T-shirt τώρα το καλοκαιράκι!!!!
άς μιλήσουμε για ψάρεμα τότενες
υ.γ τα σέβη μας , και να δούμε εγκαίρως πριν φτιάξει ο καιρός για κανά σανδαλάκι για την παραλία. Μην ψάχνουμε τελευταία στιγμή.!!