Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Μπουρδελο Hotel ειναι και χρεωνει και τα τριδιπλα απο τους αλλους .
Και ακους και τα δυο διπλανα δωματια .
Παλιωσε και αυτο .

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Βοήθεια ειδικοί!!!!

Είμαστε Σαλονίκη και η γυναίκα μου συμφώνησε να μου κένει τρίο με βίζιτα!!!
Τι να διαλέξω;;;
Βοήθεια ειδικοί!!!
ελα ντε...καλα σε λεει ο γεοπας.....σου 'κατσε τριο και η μια η γυναικα σου?  :headbang:
προσεξε τα αυτα φιλε...ειναι δανεικα  ;)    τιποτα ανευ ανταποκρισης στην ζωη αυτη...

brujack

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Γκαρντασια αυτα τα χοτελια ειναι καλα για οσους δεν εχουν δικο τους χωρο.Εγω παραγγελνω ((κρεατακι)) στο σπιτι. ;) ;) ;)
Τα καλα του να εισαι ελευθερος και ωραιος.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Αδιαφορο ουτως η αλλως τα ΧΧΧ Πριαμος αξιζουν(κατα την ταπεινη μου αποψη)μονο για την κιτς πολυτελεια που προσφερουν.Απο οτι βλεπω υπαρχει ξεραιλα μεχρι στιγμης.Δεν πειραζει κανουμε οικονομια για τα καλα κομματια που θα ερθουν στο μελλων.Ερωτηση εχει κανεις σας :knockinb:την Αλεξανδρατου αν ναι ας μου στειλει με πμ τις εντυπωσεις του
To PRΙΑΜΟΣ φίλε είναι καλό γι' αυτό που το θελουμε. Τωρα άλλαξε ονομα, έγινε ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ νομιζω. Το τρελο καλαμπουρι όμως ξέρεις ποιο ειναι; Να έβλεπες όταν ήταν με το παλιο ονομα, τι εγραφε στη σφραγίδα της επιχείρησης που υπήρχε στο χαρτί πισω από την πόρτα: "ΠΡΙΑΜΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ". Ειχα παει με παντρεμενη και οταν το ειδα έπαθε εγκεφαλικο κι αυτή κι εγώ φιλε!
Για την Αλεξανδρατου πρέπει να προσεγγισεις τον ατζεντη της και με 300 Ε έμαθα ότι κάτι γίνεται. Δεν ξέρω όμως ποσο χρόνο σου δινει μ' αυτά... 

brujack

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Φιλε  graf για την Αλεξανδρατου απλως ρωταω να μαθω αν αξιζει στο :knockinb:.Διοτι οταν εβλεπα τις τσοντες της σκεφτομουν οτι ισως στο ξεσκονισμα και στην μαγειρικη να εχει ταλεντο στο πορνο............ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Ουτως η αλλως τοσα καλα σιτυ τουρια υπαρχουν(ασχετα αν αυτη την εβδομαδα επεσε ξεραιλα)και αλλα τοσα λοκαλ.

Υ.Γ. Δλδ να σε ψαξω στο ιντερνετ σε κανα βιντεακι πρωταγωνιστη ;) ;) ;)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Φιλε  graf για την Αλεξανδρατου απλως ρωταω να μαθω αν αξιζει στο :knockinb:.Διοτι οταν εβλεπα τις τσοντες της σκεφτομουν οτι ισως στο ξεσκονισμα και στην μαγειρικη να εχει ταλεντο στο πορνο............ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Ουτως η αλλως τοσα καλα σιτυ τουρια υπαρχουν(ασχετα αν αυτη την εβδομαδα επεσε ξεραιλα)και αλλα τοσα λοκαλ.

Υ.Γ. Δλδ να σε ψαξω στο ιντερνετ σε κανα βιντεακι πρωταγωνιστη ;) ;) ;)
Μην to γελάς καθολου, με τους μαλακες που καλωδιωνουν τα δωματια δεν μπορείς να εχεις εμπιστοσυνη. Οι καμερες πλεον ειναι τοσο μικρες που δυσκολα παιρνεις ειδηση.
Για την Αλεξανδρατου παντως θα ελεγα ότι αξιζει τον κοπο, να το λες μεχρι και στα εγγονια σου ότι πηγες με τη "σταρ". Να την παρεις όμως τωρα που ειναι νωρις (πριν την παρουν μεχρι και οι Αλβανοι), γιατι το κοριτσακι ειναι καμενο από την κοκα και δεν βλεπω να αντεχει για πολύ.   

brujack

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Για την ωρα ψαχνω κανα καλο διδυμο παιχνιδιαρικο για λεσβιακο και ετσι.Διοτι οσα εχω παρει απο τον αγγελιοφορο ηταν μουφα.Τα μεν πιπινια δεν κανουν λεσβιακα και οσες κανουν ειναι σαν να γυριζουν τσοντα δ κατηγοριας.Θελω κοπελες που να το ψιλογουσταρουν κιολας.Ισως βρω κατι καλο στα σιτυ τουρς

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Η προϊστορία και η ελάχιστη εμπειρία μου στο sport έχει δείξει πως πίσω από κάθε δελεαστική προσφορά κρύβεται και μια αντισταθμιστική έκπληξη (π.χ. άσχετες φώτο, no extraball κτλ.). Επειδή μέχρι τώρα τίμησα 2 outsider (νομίζω πως δικαιούμαι τον τίτλο του κασκαντέρ πλέον) που όμως και στα 2 γεύτηκα και το dessou της ιστορίας ήταν η αιτία που μόλις την είδα αυθόρμητα σκέφτηκα τι surprise άραγε να μας περιμένει σε αυτό γιατί όντως δείχνει όμορφο, οικονομικό και νεαρό. Και άσε τις μετεγγραφές έχουμε volley, μπάσκετ(Ευρώπη και Ελλάδα) πρώτα να πάρουμε.

τελικά το μωρο η Gabriela καλό?

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Eγω οταν δεν ειμαι απο ενα μερος και δεν ξερω το πρωτο πραγμα που κανω ειναι να ρωταω τους ταξιτζιδες και τους ρεσεψιονιστ .
Σε οποια χωρα και να εμαι και σε οποια πολη .
Παντα κατι εχουν ασχετος αν στο δινουν η οχι.
Μιση ντροπη δικη μου μιση δικη τους .

Ακριβώς  :thumbsup: :cool2:  ειδικά οι ταρίφες  :dancing:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
30Ε χρεωνει το plaza για ημιδιαμονη! εδω to filoxenia που ειναι σταυλος χρεωνει 35! :grin:  σε λιγο καιρο στο filoxenia θα βαλουν και αχυρα αντι για κρεβατια για να ξυπνα το ζωο μεσα μας!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μπουρδελο Hotel ειναι και χρεωνει και τα τριδιπλα απο τους αλλους .
Και ακους και τα δυο διπλανα δωματια .
Παλιωσε και αυτο .

brujack

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
αλεξ ειναι λιγο δυσνοητο αυτο που ειπες :think: :think:

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
30Ε χρεωνει το plaza για ημιδιαμονη! εδω to filoxenia που ειναι σταυλος χρεωνει 35! :grin:  σε λιγο καιρο στο filoxenia θα βαλουν και αχυρα αντι για κρεβατια για να ξυπνα το ζωο μεσα μας!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ναι οντως το πλαζα ηταν απο παλια 30.μετα ανεβηκε στα 35 αλλα δεν κρατησε για πολυ ελεω κρισης και ξαναπεσε στα 30.καλος χωρος για μενα προσωπικα.ο γαμιστρωνας μας τα τελευταια χρονια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
εδω και πολλα χρονια! ;)

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
εδω και πολλα χρονια! ;)
ναι αυτο εννοω ;)δουλευε και ενα καλο τσακαλακι εκει στη ρεσεψιον εχει καιρο που σταματησε.ο Σ...Σ.οταν διναμε ακυρα σε μπαζα μεχρι να ερθει η επομενη καναμε καλο χαβαλε...το καλο ειναι οτι οταν πηγα πριν κανα 2 μηνες τον συναντησα εκει ως πελατη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
ναι οντως το πλαζα ηταν απο παλια 30.μετα ανεβηκε στα 35 αλλα δεν κρατησε για πολυ ελεω κρισης και ξαναπεσε στα 30.καλος χωρος για μενα προσωπικα.ο γαμιστρωνας μας τα τελευταια χρονια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και για μενα...
πριν καποια χρονια, με παραμάτια απο Ποπη  ;)
πανε αυτα...

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Για την ωρα ψαχνω κανα καλο διδυμο παιχνιδιαρικο για λεσβιακο και ετσι.Διοτι οσα εχω παρει απο τον αγγελιοφορο ηταν μουφα.Τα μεν πιπινια δεν κανουν λεσβιακα και οσες κανουν ειναι σαν να γυριζουν τσοντα δ κατηγοριας.Θελω κοπελες που να το ψιλογουσταρουν κιολας.Ισως βρω κατι καλο στα σιτυ τουρς
κατεβα Αθηνα και παρε Alexandragr με την κολλητη της (θαρρω Ταμαρα)...θα σου βγαλουν τα ματια εξω !!! :2funny:

ΥΓ...ειχε κριτικη το πρωι, αλλα μαλλον την κατεβασαν!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
Έχει ανακαινιστεί & μετονομαστεί πάνω από 10 χρόνια τώρα. Τα γούστα ήταν προ 25ετίας

Ετσι...1700 δρχ ηταν το κοστος...πωπω τι θυμηθηκαμε τωρα...
Επικη επεμβαση της αστυνομιας στο ξενοδοχειο με κομαντος να πεφτουν με σχοινια απ'εξω και να εισβαλουν απο τα παραθυρα!!!!!!!
Μετα πηγαν οι ιδιοι(νομιζω)και ανοιξανε παραδιπλα..ειχανε 5 δωματια και ειχανε φερει Βουλγαρες κυριως..

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom