You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Thessaloniki
- Μέλος που άνοιξε το νήμα amanaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 4M
-
- Ετικέτες
- bou classics θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
ελα ντε...καλα σε λεει ο γεοπας.....σου 'κατσε τριο και η μια η γυναικα σου?Βοήθεια ειδικοί!!!!
Είμαστε Σαλονίκη και η γυναίκα μου συμφώνησε να μου κένει τρίο με βίζιτα!!!
Τι να διαλέξω;;;
Βοήθεια ειδικοί!!!
προσεξε τα αυτα φιλε...ειναι δανεικα ;) τιποτα ανευ ανταποκρισης στην ζωη αυτη...
Δ
Διαγραμμένο μέλος 33661
Επισκέπτης
To PRΙΑΜΟΣ φίλε είναι καλό γι' αυτό που το θελουμε. Τωρα άλλαξε ονομα, έγινε ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ νομιζω. Το τρελο καλαμπουρι όμως ξέρεις ποιο ειναι; Να έβλεπες όταν ήταν με το παλιο ονομα, τι εγραφε στη σφραγίδα της επιχείρησης που υπήρχε στο χαρτί πισω από την πόρτα: "ΠΡΙΑΜΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ". Ειχα παει με παντρεμενη και οταν το ειδα έπαθε εγκεφαλικο κι αυτή κι εγώ φιλε!Αδιαφορο ουτως η αλλως τα ΧΧΧ Πριαμος αξιζουν(κατα την ταπεινη μου αποψη)μονο για την κιτς πολυτελεια που προσφερουν.Απο οτι βλεπω υπαρχει ξεραιλα μεχρι στιγμης.Δεν πειραζει κανουμε οικονομια για τα καλα κομματια που θα ερθουν στο μελλων.Ερωτηση εχει κανεις σας την Αλεξανδρατου αν ναι ας μου στειλει με πμ τις εντυπωσεις του
Για την Αλεξανδρατου πρέπει να προσεγγισεις τον ατζεντη της και με 300 Ε έμαθα ότι κάτι γίνεται. Δεν ξέρω όμως ποσο χρόνο σου δινει μ' αυτά...
Φιλε graf για την Αλεξανδρατου απλως ρωταω να μαθω αν αξιζει στο .Διοτι οταν εβλεπα τις τσοντες της σκεφτομουν οτι ισως στο ξεσκονισμα και στην μαγειρικη να εχει ταλεντο στο πορνο............
Ουτως η αλλως τοσα καλα σιτυ τουρια υπαρχουν(ασχετα αν αυτη την εβδομαδα επεσε ξεραιλα)και αλλα τοσα λοκαλ.
Υ.Γ. Δλδ να σε ψαξω στο ιντερνετ σε κανα βιντεακι πρωταγωνιστη ;) ;) ;)
Ουτως η αλλως τοσα καλα σιτυ τουρια υπαρχουν(ασχετα αν αυτη την εβδομαδα επεσε ξεραιλα)και αλλα τοσα λοκαλ.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 33661
Επισκέπτης
Μην to γελάς καθολου, με τους μαλακες που καλωδιωνουν τα δωματια δεν μπορείς να εχεις εμπιστοσυνη. Οι καμερες πλεον ειναι τοσο μικρες που δυσκολα παιρνεις ειδηση.Φιλε graf για την Αλεξανδρατου απλως ρωταω να μαθω αν αξιζει στο .Διοτι οταν εβλεπα τις τσοντες της σκεφτομουν οτι ισως στο ξεσκονισμα και στην μαγειρικη να εχει ταλεντο στο πορνο............
Για την Αλεξανδρατου παντως θα ελεγα ότι αξιζει τον κοπο, να το λες μεχρι και στα εγγονια σου ότι πηγες με τη "σταρ". Να την παρεις όμως τωρα που ειναι νωρις (πριν την παρουν μεχρι και οι Αλβανοι), γιατι το κοριτσακι ειναι καμενο από την κοκα και δεν βλεπω να αντεχει για πολύ.
Για την ωρα ψαχνω κανα καλο διδυμο παιχνιδιαρικο για λεσβιακο και ετσι.Διοτι οσα εχω παρει απο τον αγγελιοφορο ηταν μουφα.Τα μεν πιπινια δεν κανουν λεσβιακα και οσες κανουν ειναι σαν να γυριζουν τσοντα δ κατηγοριας.Θελω κοπελες που να το ψιλογουσταρουν κιολας.Ισως βρω κατι καλο στα σιτυ τουρς
giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Η προϊστορία και η ελάχιστη εμπειρία μου στο sport έχει δείξει πως πίσω από κάθε δελεαστική προσφορά κρύβεται και μια αντισταθμιστική έκπληξη (π.χ. άσχετες φώτο, no extraball κτλ.). Επειδή μέχρι τώρα τίμησα 2 outsider (νομίζω πως δικαιούμαι τον τίτλο του κασκαντέρ πλέον) που όμως και στα 2 γεύτηκα και το dessou της ιστορίας ήταν η αιτία που μόλις την είδα αυθόρμητα σκέφτηκα τι surprise άραγε να μας περιμένει σε αυτό γιατί όντως δείχνει όμορφο, οικονομικό και νεαρό. Και άσε τις μετεγγραφές έχουμε volley, μπάσκετ(Ευρώπη και Ελλάδα) πρώτα να πάρουμε.
τελικά το μωρο η Gabriela καλό?
για ποιο λες?το πριαμος η το πλαζα???Μπουρδελο Hotel ειναι και χρεωνει και τα τριδιπλα απο τους αλλους .
Και ακους και τα δυο διπλανα δωματια .
Παλιωσε και αυτο .
giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Eγω οταν δεν ειμαι απο ενα μερος και δεν ξερω το πρωτο πραγμα που κανω ειναι να ρωταω τους ταξιτζιδες και τους ρεσεψιονιστ .
Σε οποια χωρα και να εμαι και σε οποια πολη .
Παντα κατι εχουν ασχετος αν στο δινουν η οχι.
Μιση ντροπη δικη μου μιση δικη τους .
Ακριβώς ειδικά οι ταρίφες
30Ε χρεωνει το plaza για ημιδιαμονη! εδω to filoxenia που ειναι σταυλος χρεωνει 35! σε λιγο καιρο στο filoxenia θα βαλουν και αχυρα αντι για κρεβατια για να ξυπνα το ζωο μεσα μας!
Μπουρδελο Hotel ειναι και χρεωνει και τα τριδιπλα απο τους αλλους .
Και ακους και τα δυο διπλανα δωματια .
Παλιωσε και αυτο .
ναι οντως το πλαζα ηταν απο παλια 30.μετα ανεβηκε στα 35 αλλα δεν κρατησε για πολυ ελεω κρισης και ξαναπεσε στα 30.καλος χωρος για μενα προσωπικα.ο γαμιστρωνας μας τα τελευταια χρονια30Ε χρεωνει το plaza για ημιδιαμονη! εδω to filoxenia που ειναι σταυλος χρεωνει 35! σε λιγο καιρο στο filoxenia θα βαλουν και αχυρα αντι για κρεβατια για να ξυπνα το ζωο μεσα μας!
ναι αυτο εννοω ;)δουλευε και ενα καλο τσακαλακι εκει στη ρεσεψιον εχει καιρο που σταματησε.ο Σ...Σ.οταν διναμε ακυρα σε μπαζα μεχρι να ερθει η επομενη καναμε καλο χαβαλε...το καλο ειναι οτι οταν πηγα πριν κανα 2 μηνες τον συναντησα εκει ως πελατηεδω και πολλα χρονια! ;)
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
και για μενα...ναι οντως το πλαζα ηταν απο παλια 30.μετα ανεβηκε στα 35 αλλα δεν κρατησε για πολυ ελεω κρισης και ξαναπεσε στα 30.καλος χωρος για μενα προσωπικα.ο γαμιστρωνας μας τα τελευταια χρονια
πριν καποια χρονια, με παραμάτια απο Ποπη ;)
πανε αυτα...
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
κατεβα Αθηνα και παρε Alexandragr με την κολλητη της (θαρρω Ταμαρα)...θα σου βγαλουν τα ματια εξω !!!Για την ωρα ψαχνω κανα καλο διδυμο παιχνιδιαρικο για λεσβιακο και ετσι.Διοτι οσα εχω παρει απο τον αγγελιοφορο ηταν μουφα.Τα μεν πιπινια δεν κανουν λεσβιακα και οσες κανουν ειναι σαν να γυριζουν τσοντα δ κατηγοριας.Θελω κοπελες που να το ψιλογουσταρουν κιολας.Ισως βρω κατι καλο στα σιτυ τουρς
ΥΓ...ειχε κριτικη το πρωι, αλλα μαλλον την κατεβασαν!
Δ
Διαγραμμένο μέλος 10728
Επισκέπτης
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Έχει ανακαινιστεί & μετονομαστεί πάνω από 10 χρόνια τώρα. Τα γούστα ήταν προ 25ετίας Το Μαρινα ηταν ξενοδοχειο στα λαδαδικα.Δεν υπαρχει πιά
Δ
Διαγραμμένο μέλος 10728
Επισκέπτης
Έχει ανακαινιστεί & μετονομαστεί πάνω από 10 χρόνια τώρα. Τα γούστα ήταν προ 25ετίας
Ετσι...1700 δρχ ηταν το κοστος...πωπω τι θυμηθηκαμε τωρα...
Επικη επεμβαση της αστυνομιας στο ξενοδοχειο με κομαντος να πεφτουν με σχοινια απ'εξω και να εισβαλουν απο τα παραθυρα!!!!!!!
Μετα πηγαν οι ιδιοι(νομιζω)και ανοιξανε παραδιπλα..ειχανε 5 δωματια και ειχανε φερει Βουλγαρες κυριως..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 2K