Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Φαντάσου φάση να γαμας την Χ γκόμενα , να χτυπήσει το κινητό της και να δεις στην οθόνη Σταύρος!!!!  :dancing: :dancing:

Εχεις πέσει κάτω από το κρεββάτι απο τα γέλια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
...και σου'χει πέσει...επισης απο τα γέλια... :2funny:

kostikos70

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
2
Like
357
Πόντοι
281
πάντως η Alexandra ειναι αλλο πραμα!!!! Δυναμιτης....κορμι κορμαρα, φατσα οχι πολυ καλη αλλα σιγουρα οταν την βλεπεις σαν γυναικα κολλας!
απο τα λοιπα, απλα ΤΑ ΣΠΑΕΙ!
?????????????????????????????????????? :think:

D

dude901123

Επισκέπτης
Λοιπόν reqviem για τον Σταύρο.. Έχω την εντύπωση πως πρόκειται για κάποιον τύπο που μιλούσε ιντερνετικά η τύπισσα και δεν έχει ιδέα για τον επαγγελματικό της προσανατολισμό. Γι' αυτό μάγκες προσέχετε όταν ψάχνετε τον έρωτας στο ιντερνετ και ειδικά με αλλοδαπές. Επίσης στην Αθήνα εμφανίστηκε και άλλο outsider με χαμηλή τιμή. Τα σάπια φρούτα μάλλον πουλιούνται πιο εύκολα φθηνότερα..

miraz2000

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2011
Κριτικές
7
Like
20
Πόντοι
1
Αχ ρε παρις(κατα το αχ κουλα)ετσιβγηκα απο το hotel :zombie:

brujack

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
ρε γκαρντασια μια απορια εχω οταν γραφεις κριτικη και συμπληρωνεις τις υπηρεσιες της κοπελας σημειωνεις αυτες που πηρες μονο η το συνολο αυτων που προσφερει.Για παραδειγμα αν η κοπελα δινει κωλο αλλα εγω δεν ηθελα να παρω το σημειωνω η οχι?

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
ρε γκαρντασια μια απορια εχω οταν γραφεις κριτικη και συμπληρωνεις τις υπηρεσιες της κοπελας σημειωνεις αυτες που πηρες μονο η το συνολο αυτων που προσφερει.Για παραδειγμα αν η κοπελα δινει κωλο αλλα εγω δεν ηθελα να παρω το σημειωνω η οχι?
αυτες που εσυ πηρες...
το τι κανει το ξερουμε απο την διαφημιση της...
ετσι τσεκαρεις αν τηρηθηκαν και οι υπηρεσιες που αναγραφει  ;)

Leonhart

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Ζορίσου λίγο και συ  :sunglasses:

Υ.Γ. Δεν πιστεύω να την γαμάει ο ΣΤΑΥΡΟΣ   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Άλλος το τρώει και δροσίζεται κι' άλλος το τρώει και ζορίζεται... τώρα...κάτσε... ααααχχχχχμπχγχμπμχ... τα γέννησα τα 250... πάμε για τα εξτραδάκια τώρα.

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Συνημμένα

• ALEXANDRA 072.jpg
    ALEXANDRA 072.jpg
    178 KB · Εμφανίσεις: 28

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom