Επίσης να ενημερώσω την ομήγυρη πως ανέλαβα ήδη την ειδική αποστολή Miranda-Bella για το βραδάκι. Θα υπάρξει φυσικά ενημέρωση.. Εγώ καλού κακού θα βάλω στολή παραλαγής, φούμο και αθλητικά παπούτσια για να είμαι γρήγορος στις αντιδράσεις όταν την δω..
Συμπαίχτη σε πρόλαβα κι έκανα τον cascader! Λοιπόν έχουμε και λέμε:
Στο καλό ξενοδοχείο του ...παλιού στοπερ του Παναθηναικού
Είναι το κορίτσι των φωτογραφιών αλλά με πολύ λουστράρισμα.
Σχετικά μικρόσωμο και αρκετά αδύνατο για τα γούστα μου. Αλλοι θα πουν τέλεια, εγώ απλά γουστάρω λίγο αφρατα πράγματα.
Σε ηλικία όντως εικοσι κατι. Ομορφούλικο θα το έλεγα στο πρόσωπο, όχι μανεκεν. Έμεινα γιατί έχει τη δροσιά της ηλικίας της και μου άρεσε που χαμογελάει. Για τα σαρανταφεύγα μου είναι ανάσα δροσιάς!!
Στο παιχνιδι καλό, θα μπορούσε και καλύτερα, αλλά όπως καταλαβαινετε είναι full-booked και τα τηλέφωνα χτυπάνε αβέρτα!
Θα την ξεμουνιάσουμε μέχρι την Κυριακή που θα μείνει. Πίπα αρκετά καλή, αλλαγές στάσης επίσης. Μετά το 40λεπτο άρχισαν τα τηλέφωνα και έβλεπε ρολόι. Για τα χοντρά μου ήταν άψογη και VFM. ΚΑΛΑ ΓΑΜΙΣΙΑ ΛΟΙΠΟΝ!
P.S. Για ένα Σταυρο που της τηλεφώνησε: Παλίκαρε, μούφα ό,τι σου είπε ότι ήταν κουρασμένη και κοιμόταν μέχρι το απόγευμα και γι' αυτό δεν σου τηλεφώνησε. Ξεσκίστηκε στο πήδημα με συμπαίκτες!!!!!!!!!!!!