giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Κακέ
Εισαι δυνατο πιστολι δεν μπορω να πω .
Εγω πανω απο ενα σε μια ωρα χρονια εχω να ριξω !!!
Και τσιγάρο ανάβει αφού έχουν τελειώσει τη συνέντευξη τύπου ακόμα και οι φυσιοθεραπευτές.ναι, αλλα ο διαιτητης σφυρα στο 90 και η γκομενα ειναι ετοιμη να λιποθυμησει!
εγω δεν πουλαω τιποτα παιχτη! εσυ επειγεσαι να αγορασεις! Τωραα για το σπορο...εγω δεν θα σου πω στα αρχιδια μου ποιος εισαι οπως σου ειπε καποιος αλλος παιχτης και σου απαντησε αλλου αλλά σου λεω ευθεως τραβα μια μαλακια καλυτερα και βαλε τα λεφτα σου στην ακρη να πιασουν τοπο!
χαλαρα σε λεω...βαλε λιγο χιουμορ στην ζωη σου ;)
Και τσιγάρο ανάβει αφού έχουν τελειώσει τη συνέντευξη τύπου ακόμα και οι φυσιοθεραπευτές.
Χαλια ξεχαλια δεν θα σου πω απλα την γαμουσαμε με 150 για 3 χρονια οποτε γιατι να δωσεις εσυ 250 και να παρεις και επιπλο !!Χαλια φιλε ;;
Χαλια ξεχαλια δεν θα σου πω απλα την γαμουσαμε με 150 για 3 χρονια οποτε γιατι να δωσεις εσυ 250 και να παρεις και επιπλο !!
Χαραμι !!
Απο οτι καταλαβα μου κανεις προταση για ΚΑΦΕ εεε
Νταξει ρε φιλε ΕΙΠΑ μηπως θες να βοηθησεις αλλα ΔΕΝ θες. Να εισια καλα . (Οσο για το ποιος ειμαι ΑΣΤΟ )
Χαλια φιλε ;;
Και επειδη ξεχασα brujack για τις ανηφορες εχω το αμαξι.
Και με ενα 10αρικακι καμμια φορα οπως βλεπεις εχεις και τα τυχερα σου !! ;)
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/12288810353725302128.jpg[/img[/URL]]
[/quote]μπα δεν την κοβω για 10αρακι την τυπισα.μηπως εκει στο πλαι ειναι δεσμιδα??? :2funny: :2funny: :2funny: