kostikos70
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 357
- Πόντοι
- 281
ναι αλλά το θέμα είναι οτι τελικά μπαινοντας ξανα στο θρεντ μετά απο 3-4 μέρες διαπιστωνω το τα ιδια παντελάκη μου τα ιδια παντελή μου....MΙΛΑΜΕ ΑΥΤΗ Η ΑΛΕΞΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΘΕΑ..ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΖΟ!!!!!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
ΔΛΔ ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑ-ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ????
οπως εχω πει και εχουν συμφωνησει οι μεγαλοι παιχτες κι επειδη το θρεντ ειναι για την ενημερωση του κοσμάκη περα απο το καλαμπούρι της ..."κλίκας" παρέας -κατ' εμε-
Ο ΚΟΣΜΟς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΙΤΥΤΟΥΡΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ 8-9 ΣΤΙς 10 τουριστριες είναι χωριατο μπαζα πολυ χειροτερα απο αυτες στα μπουρδέλα της σαπφους!!! κι αυτο πρέπει να γραφουμε καθε μέρα για να μην πεταει ο κοσμος τα λεφτά του!! και φίλε kompaiasi πιστεψε με 8 στους δέκα δεν φεύγουν!!! παρολο που αυτό που βλέπουν δεν έχει σχεση με τις φωτο καθονται πληρωνουν και φεύγουν με κάτι μούτρα οχι σαν μολις να πήδηξαν αλλα σαν να τους πήδηξαν κι εκει ακριβως βασιζονται
ΥΓ το θρεντ και οι διαλογοι με τον ρωσοποντιο τσατσα ονοματι κατια του γνωστού μουφοπρακτορείου απλά δεν υπάρχουν!!! ναστε καλα ρε !!!! θα γελαω ολη την εβδομάδα!!!