dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 747
- Πόντοι
- 4.535
Dear Tanya
Katya μωρέ την λένε την κοπέλα... σε άλλη μιλάς;;;
Dear Tanya
Βρε Νικιφορε, η τυπισα μας δουλευει ψιλο γαζι! Πρωτα βαζει ψευτικες φωτο, μετα μας λεει οτι ειναι το ιδιο μωρο, και δεν ξερω πως θα εξηγησει την βαλτη κριτικη για την Μπαρμπι!!
we do discount for regular customers. but not for those customers who were not with us and have already written that we deceive customers
εγω λοιπον λεω να μαζευτουμε 10 -20 νοματεοι απο εδω μεσα να κανουμε ενα καλο παζαρι με γρφεια και ανεξαρτητες και να μαμαμε οτι θελουμε οταν θελουμε και να αφησουμε τους ψεφτονταβατζηδες να βρασουν στο ζουμακι τους...ηδη το εκανα το καλοκαιρι με δυο φιλους και πετυχαμε 36 ωρες με 1200 δια 3...φαντασου τι μπορουμε να κανουμε περισοτεροιwe do discount for regular customers. but not for those customers who were not with us and have already written that we deceive customers
Νικιφόρε......ποιά είναι η Τάνια βρε συ?Dear Tanya welcome to Bourdela and welcome discounts. Give us your girl for 180 per hour if you realy want to make us huppy!
καλο μηνα σε ολους!Τις καλημέρες μου στον Βορρά!!!!!
εγω λοιπον λεω να μαζευτουμε 10 -20 νοματεοι απο εδω μεσα να κανουμε ενα καλο παζαρι με γρφεια και ανεξαρτητες και να μαμαμε οτι θελουμε οταν θελουμε και να αφησουμε τους ψεφτονταβατζηδες να βρασουν στο ζουμακι τους...ηδη το εκανα το καλοκαιρι με δυο φιλους και πετυχαμε 36 ωρες με 1200 δια 3...φαντασου τι μπορουμε να κανουμε περισοτεροι
we do discount for regular customers. but not for those customers who were not with us and have already written that we deceive customers
i agree! nice idea man! ;)If u r really new in the market (that i can hardly believe) u should announce "Special entry offers" to create regular clients! ;)
[ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΗΘΟΣ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΛ. ΠΟΥΘΕΝΑ ? ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ?
Το ίδιο ψάχνω και γω...
Νικιφόρε......ποιά είναι η Τάνια βρε συ?
Όλες τις μπερδεύεις με την ΠουΤάνια?
Για αυτό δεν σου απάντησε...... ;)
Τις καλημέρες μου στον Βορρά!!!!!
καλο μηνα σε ολους!
επειδη διαβασα την κριτικη σου κ πιστευω οτι 'εζησες ενα δραμα' θα ηθελα να σου επισημανω τη μεγιστη σημασια τηςΚαλημέρα στον Βορρά και καλό μήνα,ελπίζω να έγραψα σωστά για την SANDTRA και κάποιοι που με ρωτάνε με μνμ γιατί δεν μπορούν να διαμορφώσουν γνώμη από τις κριτικές να δώσουν βαρύτητα στο μέσο όρο βαθμολογίας.
οσο υπαρχουν βλακες και σαβουρογαμηδες , φαινομενα τυπου <<sandra>> θα ζουν και θα βασιλευουν στην υγεια των κοροιδων . το να φανε παπα απο τις φωτογραφιες οκ το καταλαβαινω και θα μπορουσε να συμβει στον καθενα. το να την δουν ομως απο κοντα , να διαπιστωσουν πως η γυναικα ειναι μπαζο, παρ ολα αυτα να καθισουν να γαμησουν και μαλιστα να την πληρωσουν κιολας (ημαρτον!)... πως θα μπορουσε να δικαιολογηθει ?μου κανει φοβερη εντυπωση πως ενα τετοιο παλτο τυπου 'σαντρας' συγκεντρωσε τοσες κριτικες αρα κ ανυποπτους πελατες....
οσο υπαρχουν βλακες και σαβουρογαμηδες , φαινομενα τυπου <<sandra>> θα ζουν και θα βασιλευουν στην υγεια των κοροιδων . το να φανε παπα απο τις φωτογραφιες οκ το καταλαβαινω και θα μπορουσε να συμβει στον καθενα. το να την δουν ομως απο κοντα , να διαπιστωσουν πως η γυναικα ειναι μπαζο, παρ ολα αυτα να καθισουν να γαμησουν και μαλιστα να την πληρωσουν κιολας (ημαρτον!)... πως θα μπορουσε να δικαιολογηθει ?
<<βιτσιο>> παικτη ειναι να πηγαινει καποιος στη sandra επειδη γουσταρει τα μπαζα , και να ειναι ευτυχισμενος για αυτο ! οταν ομως πηγαινει καποιος στη sandra περιμενοντας να δει μια μουναρα και παρα το γεγονος οτι ειναι μπαζο, αυτος ειναι τοσο τυφλωμενος απο καβλα που καθεται και γαμαει και στο τελος (συμφωνα με τα γραπτα του ιδιου ) παραδεχεται πως πληρωσε τζαμπα λεφτα και πως η γκομενα ηταν απαραδεκτη... τι ειναι ? ειναι <<βιτσιο>> η μωπως φταιει ο καλος στον εγκεφαλο? τοσο ντροπαλουληδες ειναι και δεν μπορουν να πουν ΟΧΙ και να κανουν μεταβολη?Απλά είναι βίτσια φίλε μου. :oοσο υπαρχουν βλακες και σαβουρογαμηδες , φαινομενα τυπου <<sandra>> θα ζουν και θα βασιλευουν στην υγεια των κοροιδων . το να φανε παπα απο τις φωτογραφιες οκ το καταλαβαινω και θα μπορουσε να συμβει στον καθενα. το να την δουν ομως απο κοντα , να διαπιστωσουν πως η γυναικα ειναι μπαζο, παρ ολα αυτα να καθισουν να γαμησουν και μαλιστα να την πληρωσουν κιολας (ημαρτον!)... πως θα μπορουσε να δικαιολογηθει ?