Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Tροπος του λεγειν NIKIFOROS !!!
Παντα στους τυφλους επικρατη ο μονοφθαλμος !!!
;) Καλημέρα! εδώ συννεφιασμένη Κυριακή...πάω για καφέ παραλία! με παρέα ψεύτες(βλ.τύπος) & καθαρίστριες!  :cheesy:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Μελισσα χωρις κωλο λιμανι χωρις μολο! καλα εκανες και δεν εκλεισες γιατι προβλεπεται μεγαλη ουρα και θα γινει μεγαλος
συνωστισμος στην πορτα!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
καλημερα σε ολους! Μελισα 30εως 35! ;)
Είπα κι εγώ να γλύψω μέλι κι έδωσα ρέστα, δηλαδίς 300 για 1,5ω!

Εεε λοιπόν δεν της έφτασαν της κυρα-Καριολίνας! Λυπάμαι πολύ αλλά δεν θα πάρω από ξινόμηλο, μανδάμ!

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Καλημέρα, Αλεξ  ;)

Πάνω που ακούω το

"Ασπρισ' η κούτρα σου Μιχάλη,
αλλά μυαλό δε λέει να βάλει!..."

Για μένα τα λέω καθότι εσύ νιάτο!!!  :grin:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
νιατο στην καρδια οχι στα χρονια! :grin: ασε βρε φτερουγα εσυ εισαι πιο νιατο απο μενα!Τα ταξιδια θεσ/νικη αθηνα οπως τα κανεις εσυ εγω πλεον τα βαριεμαι αλλα τι να κανω παλι θα αλαξουμε προγραμμα ERP! ;) :grin: :grin: :grin:
τραβατε με κι ας κλαιω μια κατασταση! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
νιατο στην καρδια οχι στα χρονια! :grin: ασε βρε φτερουγα τα ταξιδια θεσ/νικη αθηνα οπως τα κανεις εσυ εγω πλεον τα βαριεμαι αλλα
τι να κανω παλι θα αλαξουμε προγραμμα ERP! ;) :grin: :grin: :grin:
τραβατε με κι ας κλαιω μια κατασταση! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ποιο ΕRP χρησιμοποιείται?

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
γιατι βρε θα κανεις αναβαθμιση? :think: check pm!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
χμμμ Μελισα ε??Πωπω...πριν 3 χρονια την ειχα παρει σε πριβε τουρ για 2 μερες...Τοτε δεν μιλουσε καλα Αγγλικα αλλα δεν με ξενερωσε...στο κρεβατι ειναι σουπερ...ασε που πηγαμε να φαμε εξω και ολοι μας κοιτουσαν..απο τα πιο καλα c.c.που κυκλοφορουσαν τοτε και απ οτι βλεπω ακομη ειναι δυναμη.Οι φωτο με το ισιο μαλι ειναι απο τοτε.
Βεβαια αυτα τα 250αρια για μια ωρα ειναι καταχρηστικα....εγω για 2 μερες μαζι με τα αεροπορικα ειχα δωσει 2000.Και μιλαμε την δευτερη μερα χρειαστικα "φαρμακευτικη βοηθεια"για να ανταπεξελθω.

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Βεβαια αυτα τα 250αρια για μια ωρα ειναι καταχρηστικα....εγω για 2 μερες μαζι με τα αεροπορικα ειχα δωσει 2000.Και μιλαμε την δευτερη μερα χρειαστικα "φαρμακευτικη βοηθεια"για να ανταπεξελθω.
1000 + εισιτήρια παρακαλάνε τώρα!  ;)

drfp66

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Παιδια τιν καλησπερα μου.Εστειλα μνμ στιν γκαμπι και μου αρνηθηκε ραντεβου για σημερα λεσ να εφαγε παπα οτι ειμαι μπατσοσ?
ειχε κατι προβληματα με το παλιο τησ πρακτοριο και φοβοταν ...τωρα ειναι ακομα εδω και αν και δεν εχει το κορμι αλλων παραμενει ενα απο τα καλυτερα κρεβατια στην πολη...κατα την γνωμη μου παντα, βεβαια εφοσον ειναι ανεξαρτητη πλεον θα ηθελα να ριξει την τιμη της...

ViperMC

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
231
1000 + εισιτήρια παρακαλάνε τώρα! ;)
οσοι εχουν ανοικτα ματια και αυτια και εχουν επαφες , παντα με 1000ρικακι κανονιζαν 3ημερα (ερχοταν παρασκευη πρωι και εφευγε δευτερα μεσημερι ) . κανω λαθος ?  :grin:

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Καθόλου!  ;)
Αλλά μόνο λίγα που δεν είναι πιά...

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
...κατα την γνωμη μου παντα, βεβαια εφοσον ειναι ανεξαρτητη πλεον θα ηθελα να ριξει την τιμη της...
Δεν το καταλαβαίνω αυτό που λέτε τώρα που είναι ανεξάρτητη να ρίξει τις τιμές της!!!!
Ή αξίζει τα λεφτά που παίρνει η γκόμενα ή δεν τα αξίζει!!!!
Το αν έχει νταβατζή ή όχι δηλ. παίζει ρόλο πόσο θα ζητάνε?
Σαν να λέμε ότι γουστάρουμε να πληρώνουμε τα νταβατζιλίκια του κάθε ξεβράκωτου στην ανατολική Ευρώπη......γαμώ την χώρα που ζω, ΓΑΜΩ!!!!!
Αν δεν πληρώσουμε νταβατζιλίκια δεν γουστάρουμε...
Πάμε σε κλαμπ?....τιπ στον υπεύθυνο των τραπεζιών
Πάμε στο εστιατόριο?...τιπ στον μετρ
Πάμε στα μπουζούκια?....τιπ στην πουτάνα που έχουν για PR
Καθόμαστε στο σπίτι μας?.....τιπ στην πουτάνα την γυναίκα μας έτσι από συνήθεια!!!!!
Ήμαρτον ρε παιδιά με αυτή την νοοτροπία....δεν πληρώνουμε 200 ή 250 επειδή έχει νταβατζή, αλλά γιατί τα αξίζει λόγω εμφάνισης και σέρβις....
Αν δεν τα αξίζει η συγκεκριμένη δεν ξέρω δεν την έχω πάρει!!!!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
οσοι εχουν ανοικτα ματια και αυτια και εχουν επαφες , παντα με 1000ρικακι κανονιζαν 3ημερα (ερχοταν παρασκευη πρωι και εφευγε δευτερα μεσημερι ) . κανω λαθος ?  :grin:

Εισητηρια μονο πλεον, και κανενα δωρακι!!  :grin:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Δεν το καταλαβαίνω αυτό που λέτε τώρα που είναι ανεξάρτητη να ρίξει τις τιμές της!!!!
Ή αξίζει τα λεφτά που παίρνει η γκόμενα ή δεν τα αξίζει!!!!
Το αν έχει νταβατζή ή όχι δηλ. παίζει ρόλο πόσο θα ζητάνε?
Σαν να λέμε ότι γουστάρουμε να πληρώνουμε τα νταβαντιλίκια του κάθε ξεβράκωτου στην ανατολική Ευρώπη......γαμώ την χώρα που ζω, ΓΑΜΩ!!!!!
Αν δεν πληρώσουμε νταβατζιλίκια δεν γουστάρουμε...
Πάμε σε κλαμπ?....τιπ στον υπεύθυνο των τραπεζιών
Πάμε στο εστιατόριο?...τιπ στον μετρ
Πάμε στα μπουζούκια?....τιπ στην πουτάνα που έχουν για PR
Καθόμαστε στο σπίτι μας?.....τιπ στην πουτάνα την γυναίκα μας έτσι από συνήθεια!!!!!
Ήμαρτον ρε παιδιά με αυτή την νοοτροπία....δεν πληρώνουμε 200 ή 250 επειδή έχει νταβαντή, αλλά γιατί τα αξίζει λόγω εμφάνισης και σέρβις....
Αν δεν τα αξίζει η συγκεκριμένη δεν ξέρω δεν την έχω πάρει!!!!

Βρε Γεοπα λες και δεν ξερεις την αγορα! Το γραφειο τους παιρνει 40-50% και συμβαλλει στα εξοδα. Οταν ερχεται ανεξαρτητη μονο τα εξοδα εχει, και αυτα τα βγαζει με το πρωτο ραντεβου της ημερας.

Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι οι ανεξαρτητες που ζητανε 300+ και χωρις κωλο, και το παιζουν λολομπριζιτες.

Βαλτε εσεις τα ονοματα, και δεν ειναι μια!!  :grin:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Καμια πληροφορια απο το μετωπο με το Μελισσακι???  :think:

Το εχει το πορνιδιο μεσα της ακομα??  :grin:

NIKIFOROS

Μέγας
Εγγρ.
9 Φεβ 2006
Κριτικές
85
Like
765
Πόντοι
3.980
συνάντηση επεισοδιακή χθες το μεσημεράκι! Μόλις μπορέσω θα ανεβάσω αναλυτική κριτική. Γενικά προσπαθεί, ξέρει να το χειρίζεται, εργάτρια, ευγενική (χάλια αγγλικα), πολύ καθαρή (φχαριστήθηκα γλύψιμο), αλλά.... χαλαρή κοιλιά (απο τις γέννες), ο βυζοπλαστικός έκανε χάλια δουλειά, αρκετές ραγάδες...αυτά για την ενημέρωση..

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
συνάντηση επεισοδιακή χθες το μεσημεράκι! Μόλις μπορέσω θα ανεβάσω αναλυτική κριτική. Γενικά προσπαθεί, ξέρει να το χειρίζεται, εργάτρια, ευγενική (χάλια αγγλικα), πολύ καθαρή (φχαριστήθηκα γλύψιμο), αλλά.... χαλαρή κοιλιά (απο τις γέννες), ο βυζοπλαστικός έκανε χάλια δουλειά, αρκετές ραγάδες...αυτά για την ενημέρωση..
Σωστός, Βυζαντινέ!  ;) Εγκαιρη & έγκυρη ενημέρωση!  :thumbsup:

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
ειχε κατι προβληματα με το παλιο τησ πρακτοριο και φοβοταν ...τωρα ειναι ακομα εδω και αν και δεν εχει το κορμι αλλων παραμενει ενα απο τα καλυτερα κρεβατια στην πολη...κατα την γνωμη μου παντα, βεβαια εφοσον ειναι ανεξαρτητη πλεον θα ηθελα να ριξει την τιμη της...
Αμα τη λιβανίζεις δημόσια πως περιμένεις να σου κάνει εκπτώσεις; Εκτός κι αν το κάνεις επι τούτου, πράγμα που δεν το πιστεύω...

Η συγκεκριμένη με μένα -& όχι μόνο- είναι λογική, οπότε μίλα της στα ίσα!  ;)

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom