Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
σορρυ μαγκες σας παραθετω ακριβώς όπως υπάρχει στο γνωστό τουριστο σαιτ την παρακατω μουφο κριτική για κορασίδα του μουφοπρακτορείου L. T. που βρίσκεται τωρα στην πολή μας επειδή την βρήκα ξεκαρδιστική και την αφιερώνω στον Φίλο VIPER!!!  ειδικά το κομμάτι που ο "πελάτης" λέει οτι η γκόμενα πρέπει ναυξήσει τις τιμες της !!!!!!!! και οτι γινεται χαμός απο πελάτες!! τι άλλο θα δουν τα μάτια μας ρε............... είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσο μαλάκες???
:2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :jerking: :jerking:

..."Beautiful young and fim body, clever and light eyes, a sexy attitude exceptional (not natural but really perfect), wonderful naturel heavy brest to play with, and a voice so perfect !
I ask her to play all role play I know, all positions, all attitude : she loves to play, to smile, to tease, to suck, to fuck .. incredible !!!
I tried also dildo, stapon, yogurt, water, ... everything I had in mind or under hands. She has juste been wonderful as she loves to play !

She is difficult to book a she has a lot of successes : she should increase her prices !!! really as she deserves also an unique estime to have the pleasure to be with her.
I just hope she will not be too tired too quickly as I can not think that she can do what she dis with me with all during her full tour
But again, you should put her in confidence and direct her (as she is still a little too passive from time to time. But she "surprised’ me several times and it was perfect
kostikos for ever  :2funny: :rockon:

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Για μία Demi που είναι στα προσεχώς για Θεσσαλονίκη τι ξέρουμε; Έψαξα στις κριτικές και δεν βρήκα τίποτα. Εκτός κι αν ερχόταν παλιά με άλλο όνομα. Οι φωτο κάτι μου θυμίζουν, αλλά δεν μπορώ να εντοπίσω...καταραμένο Αλτσχάιμερ!!

geo_2007

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Κριτικές
5
Like
106
Πόντοι
1
κανε καμια κασκαντερια. υποθετω αν την εβλεπες στο δρομο δε θα ασχολουσουν πολυ.

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
δεν την ξαναπαταω....εκλεισα απο τωρα....!!!
πεταει πεταει η μελισσα....

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
νευριαζω να κλεινω απο τωρα για την αλλη βδομαδα...σαν να λεω την αλλη Δευτερα θα φαω σοκολατα το βραδυ... :2funny:
αλλα αλλιως δεν γινεται!!!
Ειδα χαιρι και με Εβα τρομαρα μου!!!

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
νευριαζω να κλεινω απο τωρα για την αλλη βδομαδα...σαν να λεω την αλλη Δευτερα θα φαω σοκολατα το βραδυ... :2funny:
αλλα αλλιως δεν γινεται!!!
Ειδα χαιρι και με Εβα τρομαρα μου!!!
Αργησες αλλά το κατάλαβες! Ρομαντικό αγόρι!  :2funny:  :grin:

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Είπα κι εγώ να γλύψω μέλι κι έδωσα ρέστα, δηλαδίς 300 για 1,5ω!

Εεε λοιπόν δεν της έφτασαν της κυρα-Καριολίνας! Λυπάμαι πολύ αλλά δεν θα πάρω από ξινόμηλο, μανδάμ!

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
ειναι απωθημενο

NIKIFOROS

Μέγας
Εγγρ.
9 Φεβ 2006
Κριτικές
85
Like
765
Πόντοι
3.980
Σίγουρα είναι Milf, αλλά βάζει από κάτω πολλές 20σάρες..

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
η πρωτη φωτο απο την τελευταια εχει διαφορα τουλαχιστο 10 χρονια. τελικα για πιπινι ή για μιλφ προκειται?

Εχω να την δω 3 χρονια τωρα, αλλα καθε φορα που την εβλεπα στην Πραγα ηταν για μινιμουμ 4 ωρες και το κυκλοφορουσα το μωρο.

Προκειτε για μια απο τις ποιο εντυπωσιακες γυναικες ντυμενη, και στον δρομο ακομα και στην Πραγα την χαζευανε!. Τωρα χωρις ρουχα ειχε τα προκαταρτικα προμιλφ τοτε, ειχε φαγωθει να βαλει βυζακια, οπου ο γιατρος δεν εχει κανει και εντυπωσιακη δουλεια, σωμα πού καλο, αλλα αυτο που αξιζε κατα την γνωμη μου ειναι το προσωπο της και τα ματια της.

Στο σερβις παντα πολυ δυνατη και εμπειρη, αν και με το κουλουρι παντα δυσκολευοταν με μενα αλλα το εκανε για να ευχαρησησει τον πελατη. Δν νομιζω οτι της αρεσε.

Πιστευω οτι οσοι περασετε θα μεινετε ευχαρηστημενοι.

puthagoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Κριτικές
39
Like
6
Πόντοι
601
Πολύ καλη η μελισσούλα αλλά παρατήρησα κάτι στις τιμές. Οταν πρωτοήρθε η τιμή ήταν 230 η πρώτη ώρα συν 70 το anal, τουτέστιν 300 full. Τώρα είναι 250 η πρώτη ώρα συν 100 το anal, δηλάδή για τα ίδια πράγματα πρέπει να δώσουμε +50 euros.  >:(
Τελικά για αυτό το πρακτορείο δεν γίνεται να πούμε κάτι καλό και να μην βάλουμε ένα αλλά μετα....

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
σωστη παρατηρηση Σαμιωτη...

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Εχω να την δω 3 χρονια τωρα, αλλα καθε φορα που την εβλεπα στην Πραγα ηταν για μινιμουμ 4 ωρες και το κυκλοφορουσα το μωρο.

Προκειτε για μια απο τις ποιο εντυπωσιακες γυναικες ντυμενη, και στον δρομο ακομα και στην Πραγα την χαζευανε!. Τωρα χωρις ρουχα ειχε τα προκαταρτικα προμιλφ τοτε, ειχε φαγωθει να βαλει βυζακια, οπου ο γιατρος δεν εχει κανει και εντυπωσιακη δουλεια, σωμα πού καλο, αλλα αυτο που αξιζε κατα την γνωμη μου ειναι το προσωπο της και τα ματια της.

Για αποφάσισε! Τά 'δες η όχι τα καινούρια  :tits::think:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom