Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

suzuki

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
20
Like
349
Πόντοι
291
Ηταν fully booked η Ντονα τοτε, 4 μυνηματα ειχαμε ανταλλαξει καρτα δεν ειχε αναφερει. Τωρα στο πρωτο μηνυμα, μπες στο σαιτ και κλεισε με καρτα.
Οπως και να χει για Κρυσταλ καρτα δεν δινω, του πα οτι εχω συναντηθει μαζι της 3 φορες και εχει και το κιν μου στις επαφες της, να το τσεκαρει.
Να ταν καμια θεα να δωσω και ενεχυρο το ενα μου νεφρο αλλα οχι να κανω 30χμ μεχρι το σπιτι για να κανονισω ραντεβου απο PC με την Κρυσταλ...

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
εκει που εισαι  ;)(αν δεν γυρισες) θα προσκυνησεις  :grin: :grin: :grin: άλλες και θα φας και καλυτερα! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
Ηταν fully booked η Ντονα τοτε, 4 μυνηματα ειχαμε ανταλλαξει καρτα δεν ειχε αναφερει. Τωρα στο πρωτο μηνυμα, μπες στο σαιτ και κλεισε με καρτα.
Οπως και να χει για Κρυσταλ καρτα δεν δινω, του πα οτι εχω συναντηθει μαζι της 3 φορες και εχει και το κιν μου στις επαφες της, να το τσεκαρει.
Να ταν καμια θεα να δωσω και ενεχυρο το ενα μου νεφρο αλλα οχι να κανω 30χμ μεχρι το σπιτι για να κανονισω ραντεβου απο PC με την Κρυσταλ...

μάλλον έπεσες στην μαλάκω της βάρδιας. είναι πως θα τύχει η υπηρεσία ... ή εαν έχει υπομονή να τσεκάρει το νούμερο σου σε παλιότερα ραντεβού...

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

13

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
καλημερα στο θρεντ...

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Πολυ μακρυα απο τις φωτο Παιχτη !!!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
To GES σταμάτησε να στέλνει πάνω?

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

A prime example of what a professinal photographer can do. I always wanted to meet Cameron (AKA Myriam at AAA) and when I read she was touring I jumped, as much as I don’t like 1 hour meetings.
Well the reality is that IMHO she is rather different than her pictures. Not that bad to leave though, so action started early and went on for almost the whole meeting.
Cameron seems quite experienced, not really enthousiastic but responds well to all reasonable requests, including that of A level at an extra fee. She speaks reasonable English

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/images/stories/jreviews/1870_4_1219745433.jpg[/img[/URL]]

Nομιζω πως σε καλυψα πληρως !!! :think:

Hdonistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
6
Like
3
Πόντοι
1

A prime example of what a professinal photographer can do. I always wanted to meet Cameron (AKA Myriam at AAA) and when I read she was touring I jumped, as much as I don’t like 1 hour meetings.
Well the reality is that IMHO she is rather different than her pictures. Not that bad to leave though, so action started early and went on for almost the whole meeting.
Cameron seems quite experienced, not really enthousiastic but responds well to all reasonable requests, including that of A level at an extra fee. She speaks reasonable English

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/images/stories/jreviews/1870_4_1219745433.jpg[/img[/URL]]

Nομιζω πως σε καλυψα πληρως !!! :think:

[/quote]
Με καλαλυψες απολυτα! αλλα να πω κατι? τωρα εχει τρελλες βυζααααααααρεςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Με καλαλυψες απολυτα! αλλα να πω κατι? τωρα εχει τρελλες βυζααααααααρεςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!
βυζαρες ειναι να τις εχεις χωρις σιλικονη και χωρις ουλες!
Εξαλλου απο αυτα που εστειλε ο Δασκαλος, δεν εχει και καμια σουπερ κριτικη...ολες κατω του μετριου μου φαινονται!
Γουστα ειναι αυτα...αν πας, καλα να περασεις αδελφε!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
εγω παλι τα εχω με το πρακτορειο
Ενω μου ηταν συμπαθεστατο στην αρχη με Βικυ, Εστερ/Κλαουντια και Μελισοουλα (που δεν εκατσε εντελει), μετα αρχισε τις μλκς και με χαλασε....ειδικα φετος, δεν παιζεται!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom