GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
εχει κριτικες...δες τεςκαλημέρα παιδιά τη Πατριτσια που φαίρνει ο Ζ ξέρει κανένας
καλως ηρθες!
εχει κριτικες...δες τεςκαλημέρα παιδιά τη Πατριτσια που φαίρνει ο Ζ ξέρει κανένας
θα τρελλαθουμε....σ/τ στην Ζακυνθο και μαλιστα χειμωνιατικα!τα δυο καβλακια που ειναι στη ζακυνθο λετε να ρθουν κατα δω?
Οι λάτρεις των πετσοκοκαλων να "δηλώσουν" συμμετοχή:Ερχεται η Krystal !!! Μου θυμίζει πολύ μια λεπτούλα με σχεδόν γραμμωμένους κοιλιακούς που είχα πάρει πέρσι και είχα λυσσάξει αλλά την επόμενη μέρα έφευγε κι από τότε δεν την ξαναείδα. Αν είναι όντως αυτή, πάει ξεχάστε με, χρεοκώπησα...Από την άλλη...Ζουζούνας είναι αυτός...ποτέ δεν ξέρεις...
Ετσι !!!
Και προσοχη στην Μυτογκα μην το ξαναπουμε !!
Ακυρο, δεν πρέπει να ήταν αυτή...άμα λέτε για μπουγατσομαχαιρο δεν ηταν αυτή...εκτός αν έκανε πλαστική για να την μακρύνει!!!
ωραία ευχή του εδωσες!!!καλημέρα παλιόγρια
τα δυο καβλακια που ειναι στη ζακυνθο λετε να ρθουν κατα δω?
εισαι σιγουρος? εκτος αν καθησαν παρα πολυ λιγοΕπανω ηταν πριν μερικες εβδομαδες. Πως τα εχασες παιχτη??
δεν την ξερω, αλλα γενικα κρατα μικρο καλαθι! ;)εισαι σιγουρος? εκτος αν καθησαν παρα πολυ λιγο
αλλα η αθηνα εχει αλλες χαρες, για δειτε εδω
εισαι σιγουρος? εκτος αν καθησαν παρα πολυ λιγο
αλλα η αθηνα εχει αλλες χαρες, για δειτε εδω
ειναι για μερακλήδες... γι αναποδο μπουκιτσιον και η μυτογκα να φλερτάρει γκωλοντρυπιδα...
σορρυ, για να καταλαβω...Ο ζουζουνας παλι αρχισε τις μλκιες, πιστωτικη καρτα θελει για καινουργιο πελατη. Πριν 3 μερες που πηγα να κλεισω Ντονα ουτε το ανεφερε, τωρα για το κελεπουρι την Κρυσταλ το θυμηθηκε? Θα τρελαθουμε!
Εγω φταιω βεβαια που σαν μλκς εχασα το τηλ της και δεν μπορω να κλεισω απευθειας, να πληρωσω και τα μισα.
Αυριο πρωι που θα φυγουν οι καυλες με το κατουρημα, θα τον ευχαριστω που μου γλυτωσε τα λεφτα.