GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
κι εσεις παρακαλω πειτε τι ωραια τριγωνα εχουμε στην Λωρην!!! οκ?πες της οτι και η Αθηνα ειναι ωραια
και ωραιες μπουγατσες για πρωινο
κι εσεις παρακαλω πειτε τι ωραια τριγωνα εχουμε στην Λωρην!!! οκ?πες της οτι και η Αθηνα ειναι ωραια
Σταματα την κλαψα Προεδρα !!!κι εσεις παρακαλω πειτε τι ωραια τριγωνα εχουμε στην Λωρην!!! οκ?
και ωραιες μπουγατσες για πρωινο
Εκλεισα alma τελικά,θα ακούσω άλεξ και τρες,αύριο review
Σταματα την κλαψα Προεδρα !!!
Θα ερθει μετα τον νεο χρονο !!! ;)
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/57121427194158807396.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Κομμένη τη βλέπω... Ποιός αλήτης το παιδεύει το μωρό; ;D
Αντε μπραβο!!! αντε μπραβο!!!Σταματα την κλαψα Προεδρα !!!
Θα ερθει μετα τον νεο χρονο !!! ;)
Προλαβαίνεις να ανανήψεις! ;)Αντε μπραβο!!! αντε μπραβο!!!
Για να λέμε και τα θετικά,δεν ξέρω αν είναι λόγο αναδουλειάς,δεν έχω εμπειρία στο χώρο αλλά το meeting κλείστηκε από το ζουζούνι με 3 sms(μαζί με το confirm).Φυσικά και δεν έχω ξαναψωνήσει από το μαγαζί πριν.
Ποια κάρτα και μαλακίες ρε συ,αν θέλουν τους δίνω δώρο μια κάρτα καρτοκινητού των 5 ευρώ για να μπορούν να μας στέλνουν ευχαριστίες που τις πηδήξαμε.Άκου κάρταΠαλιά ζητούσε και κάρτα... ενέδωσες;
Θα βγούμε για ποτό και θα τα πούμε.Σας πληρώσανε σήμερα ή ακόμα?Την κάρτα του κινητού αν θες δώστην σε μένα να σε στέλνω μηνύματα κάθε μέρα... προδότη τι ώρα θα πας;;; Να στήσω τσαντίρι απ' έξω να κάνω χαβαλέ;;;
Θα βγούμε για ποτό και θα τα πούμε.Σας πληρώσανε σήμερα ή ακόμα?
Εεε, ρε, τι τραβάτε κι εσείς οι παντρεμένοι!...Να βρω δικαιολογία και έρχομαι!
Προσωπικά ούτε σκοπεύω ούτε και το επιθυμώ.Άστα... κλάφτα... μην τα συζητάς και προπάντων μην παντρευτείς!!! Άκου με!!!
Εγώωω; Ποτέ μου! Δάγκωσ' τη γλώσσα σου...Άστα... κλάφτα... μην τα συζητάς και προπάντων μην παντρευτείς!!! Άκου με!!!