τσιμπηστε και αυτο για Alma!
Καταρχήν καλό θα ήταν να αναφέρω, ότι βλέποντας ότι το μωρό βαρούσε μύγες ,και επειδή θυμώνουν ότι σε αντίστοιχη περίπτωση πριν μερικές μέρες (Nilla) για να την βοηθήσουν κατέβασαν την τιμή ανά ώρα στα 150 /hr ζήτησα και εγώ αν είναι δυνατόν να την συναρτήσω και την Alma στις ίδιες τιμές ώστε να την κλείσω ένα δίωρο και να γλιτώσω Κανά ψιλό από την «ζημια»! Προτιμώ σαφέστατα τα δίωρα και τρίωρα ραντεβού οπού δεν υπάρχει η πίεση χρόνου
Αλλά ο Ζ μου το αρνήθηκε κατηγορηματικά αποδίδοντας το ότι δεν έχει δουλειά στο γεγονός ότι η κοπέλα κάνει τουρ μαζί με την Donna που είναι πιο γνωστή και ότι αξίζει τα λεφτά της!
Αλλά κασκαντεριλικι και δίωρο ραντεβού με μια αδοκίμαστη κοπέλα που δεν υπάρχουν κριτικές και είναι άγνωστο το ποια θα σου ανοίξει την πόρτα και τι service θα πάρεις είναι ένα ρίσκο και αφού δεν πήραμε τις αντίστοιχες τιμές με Nilla προτίμησα τελικά να την συνάντησω για μια ώρα!
Αυτά για να μην υπάρχουν σκιές και να είναι ξεκάθαρα κάποια πράγματα!
Είναι η κοπέλα των φωτογραφιών που όμως δεν την κολακεύουν καθώς την θεωρώ καλύτερη!
Αν και στην αρχή μου συστήθηκε σαν Ρουμάνα είναι από την Μολδαβια και αυτό είναι το δευτερο Τουρ της! Από εμφάνιση το πιπίνακι είναι αρκετά εμφανίσιμο και τα μάτια της είναι καταπληκτικά!
Είναι λίγο κοντούλα βεβαία με λεπτό κορμί και μικρό φυσικό βυζάκι που έχει όμως καταπληκτικές ρόγες! Απαλή καθαρή επιδερμίδα μαυρισμένη σε solarium! Αν ήταν λίγους πόντους ψηλότερη και είχε λίγο μακρύτερα πόδια θα ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακή!
Ευγενέστατη με γλυκιά φωνούλα και καλούτσικα αγγλικά! Δεν ξέρω αν ήταν το γεγονός ότι ήμουν ο μόνος πελάτης της αυτή την μέρα, την βρήκα με καταπληκτική διάθεση! Υπήρχε η τσαχπινιά, η νεανική της θυληκοτητα ,η πουτανιά στο μάτι που «γυάλιζε» από την καύλα! Αυτό είναι το attitude που αναζητάς όταν πηγαίνεις με τέτοια μωρά!
Από εκεί και πέρα η Alma είναι άρρωστη με τον π@@τσο και το service της τα ΣΠΑΕΙ!
Να αναφέρω τα παθιασμένα φιλιά της! Την γλωσσούλα της που συνέχεια αναζητούσε την δικιά μου, τα συνεχή DFK! Την αισθησιακή της πίπα που με περιποιήθηκε από πάνω ως κάτω, με ωραια παιχνίδια με την γλώσσα της !Νταξ δεν μου έφτυσε τον π@@τσο στην πίπα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αρέσει και σε όλους αυτό, ενώ και το Deep Throat έπρεπε να το ζητήσω εγώ αλλά το προσπάθησε και προπαντός δεν έβαλε ποτέ δόντι και ούτε χρησιμοποίησε το χέρι της!
Το ότι τρελαίνεται να της γλύφεις τα βυζάκια με τις καλοσχηματισμένες ρόγες της! Το ότι υγραίνεται τρελά όταν ασχολεισαι ακόμα και λίγο με το νινάκι της!
Το ότι είναι ερωτευμένη με τον π@@τσο και γουστάρει να τον βλέπει να μπαινοβγαίνει μέσα στο σφιχτό νινάκι της στον καθρέπτη! Το ότι κάποια στιγμή είχα ένα δάκτυλο στη πίσω τρυπά της και ένα στο νινάκι της και η ίδια άρπαξε το χέρι μου και έσπρωχνε ώστε να μπουν και τα δυο δάχτυλα μου ακόμα πιο βαθιά, και εκείνη την στιγμή ο π@@τσος μου παλλοταν από την καυλα και απεγνωσμένα έψαχνε να χωθεί μέσα στο στόμα της! Πρωτοβουλίες, καύλα, διάθεση συμμετοχή τα πάντα είχε αυτό το meeting! Συμπερασματικά να πω ότι πέρασα καταπληκτικά! Θα τολμήσω επίσης να πω πως έφυγα πιο ευχαριστημένος και πιο κούκλος στην μια ώρα που συνάντησα την Alma παρά από την δίωρη συνάντηση που είχα με την πολυδιαφημισμένη Donna και ας τον είχα και περίπου μια ώρα συνολικά στο κουλούρι της!