Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Μαγκες επειδη δεν εχω ξανα παει σε ct, μου λεει καποιος πως γινεται η δουλεια επιγραμματικα ?
Δηλαδη πας στο χοτελ ? Στη ρεσεψιον τι λες ? Παω για επισκεψη ? Ελπιζω να μη θεωρησετε γελοια την ερωτηση μου.
κανεις book αυτην που θες...
με μερικα σμς, τελικα θα εχεις ονομα χοτελ και αριθμο δωμ...ισως σου ζητησουν στην αφιξη σου στο χοτελ να στειλεις παλι σμς να σου πουν δωμ τοτε..
τεσπα...μπουκαρεις στο ασανσερ ντουγρου...
πας πανω...βλεπεις αν η κοπελα εχει καποια σχεση με αυτην που εκλεισες ( :2funny:)
αν εχει, μενεις, αν δεν εχει κανεις μεταβολη (θυμασαι απο Στρατό? 2 φορες κλινατε επι δεξια ειναι)...

οτι κι αν κανεις, οφειλεις να μας το πεις...!!!

καλο βολι

andreashol

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2010
Like
22
Πόντοι
1
Ευχαριστω μαγκες για τις απαντησεις. Λυσατε οντως τις αποριες μου και το λινκ επισης πολυ καλο. Με τα εξτρα τι γινεται , τα λες απο το σμς ή τα λες στην κοπελα ?

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Ευχαριστω μαγκες για τις απαντησεις. Λυσατε οντως τις αποριες μου και το λινκ επισης πολυ καλο. Με τα εξτρα τι γινεται , τα λες απο το σμς ή τα λες στην κοπελα ?
Το οικονομικό θα το ζητήσεις με το κορίτσι γιατί δικά της είναι. Αν σώνει & καλά θες κώλο, καλό είναι να το προαναγγείλεις στα sms, όχι οτι κι έτσι το εξασφαλίζεις 100%...

andreashol

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2010
Like
22
Πόντοι
1
Ε οχι, τωρα διαβασα οτι ο ζουζουνας θελει πιστωτικη. Και ψηνομουν για τη donna. Προπληρωμενη παιρνουν ? Ξερει κανεις ?

πας πανω...βλεπεις αν η κοπελα εχει καποια σχεση με αυτην που εκλεισες ( :2funny:)
αν εχει, μενεις, αν δεν εχει κανεις μεταβολη (θυμασαι απο Στρατό? 2 φορες κλινατε επι δεξια ειναι)...

οτι κι αν κανεις, οφειλεις να μας το πεις...!!!

καλο βολι

Χα χα. Γαματος φιλε

Επισκέπτης
ο ζουζουνας δε θελει πιστωτικη ρε για θεσαλλονικη εγω μετρητοις τα δινω!!

andreashol

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2010
Like
22
Πόντοι
1
Σουπερ τοτε. Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις !

Επισκέπτης
τι να το κανεις αφου ειναι αθηνα...απο την αλλη ο εμπειρος φιλος αφηνει να εννοηθει πως η ντονα του ζουζανα ειναι καλυτερη...μπρε λες να χει δικιο?????? :think:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
ο ζουζουνας δε θελει πιστωτικη ρε για θεσαλλονικη εγω μετρητοις τα δινω!!
ακουω οτι σε νεους πελατες του ζηταει πιστωτικη...οταν πρωτοηρθε εδω τετοια δεν εκανε...αλλα τωρα ισως τα κανει

Επισκέπτης
εγω εχω κλεισει ηδη ωρα για αυριο κ δεν μου ειπανε τιποτα για πιστωτικες...

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
777
Πόντοι
4.535

Επισκέπτης
ας ελπισουμε οτι το ντονακι θα μας ιακνοποιησει...

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

andreashol

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2010
Like
22
Πόντοι
1
Πειτε φιλοι συμβουλες για το ντονακι γιατι ψηνομαι !

Μενιο πρειμενουμε εντυπωσεις. Ηδη ειδα μπηκε κριτικη με αριστες εντυπωσεις

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
λοιπόν το Donnaki δινει ρέστα .... θεσνίκη πρωτη φορα με zouzouna και παει να τρελάνει κοσμο και εδώ , απλα στα καλύτερα της με εξαίρεση ελαφρό κρύωμα και συναχάκι , ελπίζω θα στρώσει μετά από λίγα ξελαρυγγιάσματα...  :pipa1:
Και το νέο της ημέρας ??!!!!  θα είναι η επόμενη πρωταγωνίστρια της SIRINA . Τα γυρίσματα με τους πλέον γνωστούς έλληνες επιβήτορες θα λάβουν χώρα την επόμενη εβδομάδα.  :fuck1: :fuck2: :knockinb: :uglystupid:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
ρε αρχοντα αφου εχει τουρ στην τουρκια! :grin: :grin: :grin: ποτε θα προλαβει! :think: μηπως δεν στα ειπε καλα! ;)
και ο λαιμος της δεν εστρωσε γιατι δεν σταματα το καπνισμα η μαλακω ουτε στιγμη! :headbang: :headbang:
οσο για το γαμησι που κανει.... "ρολοι" εχω να παιξω απο τα παιδικα μου χρονια! να γυρναει αυτη με σπασιμο στην μεση για να αποφυγει τα δυσκολα να γυρναω και εγω!ξεκιησαμε να με κατευθηση το τοιχα και φτασαμε σε γωνια 180 μοιρων!
καμια σχεση με παρελθον! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
φιλε γκοΜενιε επειδη διαβασα την κρτικη σου αντε το βιντεακι δεν στο χρεωσε αλλα δεν σε χρεωσε και το νερο? :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
εμενα δηλαδη που την πληρωσα και χρυση ακομα και αυτο μου το ζητησε! :grin: :grin: :grin: και εψαξε να βρει ρεστα απο 50αρι για να μου χαλασει η μαλακω! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
πολυ money hunter την καναμε σε  μια μερα και δεν μου αρεσει αυτο!  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
αυριο αδερφια θα γραψω κ γω!!!!

Imperatore

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
10
Το Ντονακι παντα ηταν μουνα και τυπακι. Να δω τους θηριοδαμαστες σε δραση!! :2funny: :2funny:

Ξέρω ότι μάλλον θα αποτελώ την εξαίρεση αλλά όταν την είχα πάρει στην Αθήνα δεν μου άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις.Από εμφάνιση δεν τρελάθηκα,πιο πολύ την χαρακτηρίζω ξέκωλο παρά ωραία και στο σέρβις πέρα από καλό στοματικό όλο το υπόλοιπο service θα έλεγα ότι ήταν διεκπεραιοτικό.

Πάντως για να μην την αδικώ,αξίζει να την έχει κάποιος στο παλμαρέ του.Ειδικά στην πόλη μας που συνήθως έρχονται κομμάτια β΄ ή και γ' διαλογής.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom