GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
σωστος διαχωρισμός!ενα cg που εγινε ct! ;)
Να ξεχωριζουμε τα αμνά από τα ερίφια!!
σωστος διαχωρισμός!ενα cg που εγινε ct! ;)
παιχτη καλο το μωρο????
παντως η Donna πιο μουναρα απο ποτέ ... μποτακι , τζην , δερματινο καφε μπουφεν , και μαλλι μεχρι την κωλαρα της. Μαλλον θα την επισκεφτω tomorrow.
καλα τους ειπες....!Καλημέρα μάγγες,κλείνω Κυριακή για ΙΡΕΝ και μετά από δύο ώρες μου στέλνουν μνμ για αν θέλω την Laura και τους απαντώ όχι.Όμως επιδή κατάλαβα πως θα μου κάνουν την πατάτα τους λέω άκυρον και με βάλανε στην μπλάκ λιστ.Τους απαντώ στα Αρχ....ια μου.Τώρα τι τους λες αυτούς τους κάφρους;
Μη χαμπαριαζεις γιατι καταρχας η γκομενα δεν ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ σχεση με τις φωτογραφιες. Πηγα και γω και εφυγα πριν προλαβει να κλεισει η πορτα πισω μου οταν εμπαινα. Κατα δευτερον αυτα με τα black list εναι παπαρια μαντολες. Αυτοι μας χρειαζονται για πελατες οχι εμεις.Καλημέρα μάγγες,κλείνω Κυριακή για ΙΡΕΝ και μετά από δύο ώρες μου στέλνουν μνμ για αν θέλω την Laura και τους απαντώ όχι.Όμως επιδή κατάλαβα πως θα μου κάνουν την πατάτα τους λέω άκυρον και με βάλανε στην μπλάκ λιστ.Τους απαντώ στα Αρχ....ια μου.Τώρα τι τους λες αυτούς τους κάφρους;
Kαλά, άμα το βρεις σφύρα μου!!!Να πω επισης οτι και η Selina που ηταν προσφατα εδω ΔΕΝ αξιζει τα χρηματα της. Περιμενεις να δεις μια γυναικα με αψεγαδιαστο κορμι και βλεπεις μια εντυπωσιακα ψηλη μεν, αλλα με παραπανισια κιλα, κυτταριτιδα και ψιλοπεσμενα βυζια δε.
Aντρίκο, αν γνωρίζεις το χώρο υποδοχής του ξεν/χείου πας στον ανελκυστήρα, αν όχι ρωτάς Εσύ που βρίσκεται. Να σε ρωτήσει οποιοσδήποτε αρκετά απίθανο γιατί έτσι κι αλλιώς όλοι ξέρουν το γίνεται. Ειδικά στη Θεσ/κη μία & μοναδική φορά με ρώτησαν ποιόν θα συναντήσω στο 5αστερο του παλιού αμερικάνικου προξενείου. Ευτυχώς το κορίτσι με είχε προειδοποιήσει & μού 'χε δώσει & τ' όνομα του θύματος που της είχε κλείσει το δωμάτιο (ήταν πολύ σπάνια περίπτωση αυτή...μη ρωτήσει κανείς παραπάνω)Μαγκες επειδη δεν εχω ξανα παει σε ct, μου λεει καποιος πως γινεται η δουλεια επιγραμματικα ?
Δηλαδη πας στο χοτελ ? Στη ρεσεψιον τι λες ? Παω για επισκεψη ? Ελπιζω να μη θεωρησετε γελοια την ερωτηση μου.