Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
απόψε γύρω στις 10 το βράδυ εθεάθη η Donna να κατεβαίνει απο taxi στο tobacco hotel. Ε ρε , εαν σε θέλει ... πολλά πετυχαίνεις. :2funny: :2funny:
Ποιος ΄ηταν ο τυχερός παίχτης όμως ? οοεεεοοο ? :think:

Bloody

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ωστόσο ο ερωτισμός σε αυτήν την πόλη τελικά πρέπει να βρίσκεται στον αέρα.

Με κάτι μας ψεκάζουν εξωγήινοι να μου το θυμάστε.

Μέχρι και οι κούκλες στις βιτρίνες της Εγνατίας γκαύλωσαν με ΓΚ κεφαλαίο!

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
παντως η Donna πιο μουναρα απο ποτέ ... μποτακι , τζην , δερματινο καφε μπουφεν , και μαλλι μεχρι την κωλαρα της. Μαλλον θα την επισκεφτω tomorrow. :tits:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Καλημερα στο θρεντ!!!

NIKIFOROS

Μέγας
Εγγρ.
9 Φεβ 2006
Κριτικές
85
Like
765
Πόντοι
3.980
Καλημέρα συναγωνιστές.
Άλλος για..Ντόνα!!

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Kαλή βδομάδα  :)

Η Καμίλα δεν αξίζει ούτε 150 !

Κι επειδή πρόσφατα έκανα αυτοψία σε μασατζήδικο(80 πρόγραμμα gfe) κι αυτά πολλά είναι, γιατί από εμφάνιση εκεί ανήκει!

pouto

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
Καλημέρα μάγγες,κλείνω Κυριακή για ΙΡΕΝ και μετά από δύο ώρες μου στέλνουν μνμ για αν θέλω την Laura και τους απαντώ όχι.Όμως επιδή κατάλαβα πως θα μου κάνουν την πατάτα τους λέω άκυρον και με βάλανε στην μπλάκ λιστ.Τους απαντώ στα Αρχ....ια μου.Τώρα τι τους λες αυτούς τους κάφρους;

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Tι black list, ρε πουτο! Μη μασάς!

Ούτε λίστα με τα κορίτσια τους δεν έχουν αυτοί...  :jerking:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Καλημέρα μάγγες,κλείνω Κυριακή για ΙΡΕΝ και μετά από δύο ώρες μου στέλνουν μνμ για αν θέλω την Laura και τους απαντώ όχι.Όμως επιδή κατάλαβα πως θα μου κάνουν την πατάτα τους λέω άκυρον και με βάλανε στην μπλάκ λιστ.Τους απαντώ στα Αρχ....ια μου.Τώρα τι τους λες αυτούς τους κάφρους;
καλα τους ειπες....!

Hdonistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
6
Like
3
Πόντοι
1
Μη χαμπαριαζεις γιατι καταρχας η γκομενα δεν ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ σχεση με τις φωτογραφιες. Πηγα και γω και εφυγα πριν προλαβει να κλεισει η πορτα πισω μου οταν εμπαινα. Κατα δευτερον αυτα με τα black list εναι παπαρια μαντολες. Αυτοι μας χρειαζονται για πελατες οχι εμεις.
Να πω επισης οτι και η Selina που ηταν προσφατα εδω ΔΕΝ αξιζει τα χρηματα της. Περιμενεις να δεις μια γυναικα με αψεγαδιαστο κορμι και βλεπεις μια εντυπωσιακα ψηλη μεν, αλλα με παραπανισια κιλα, κυτταριτιδα και ψιλοπεσμενα βυζια δε. Συντομα θα αναβασω και μια πιο ενδελεχης κριτικη.
Καλημερα σας!

Hdonistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
6
Like
3
Πόντοι
1
Για Αlexandra που ειναι εδω εχουμε καποια πληροφορια? Φαινεται να χει θεμα.

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Να πω επισης οτι και η Selina που ηταν προσφατα εδω ΔΕΝ αξιζει τα χρηματα της. Περιμενεις να δεις μια γυναικα με αψεγαδιαστο κορμι και βλεπεις μια εντυπωσιακα ψηλη μεν, αλλα με παραπανισια κιλα, κυτταριτιδα και ψιλοπεσμενα βυζια δε.
Kαλά, άμα το βρεις σφύρα μου!!!
Αν ψάχνεις για τις γυναίκες των περιοδικών στη χείρα με τα πέντε ορφανά θα καταλήξεις! αν στο επιτρέπει η ηλικία σου...

andreashol

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2010
Like
22
Πόντοι
1
Μαγκες επειδη δεν εχω ξανα παει σε ct, μου λεει καποιος πως γινεται η δουλεια επιγραμματικα ?
Δηλαδη πας στο χοτελ ? Στη ρεσεψιον τι λες ? Παω για επισκεψη ? Ελπιζω να μη θεωρησετε γελοια την ερωτηση μου.

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Μαγκες επειδη δεν εχω ξανα παει σε ct, μου λεει καποιος πως γινεται η δουλεια επιγραμματικα ?
Δηλαδη πας στο χοτελ ? Στη ρεσεψιον τι λες ? Παω για επισκεψη ? Ελπιζω να μη θεωρησετε γελοια την ερωτηση μου.
Aντρίκο, αν γνωρίζεις το χώρο υποδοχής του ξεν/χείου πας στον ανελκυστήρα, αν όχι ρωτάς Εσύ που βρίσκεται. Να σε ρωτήσει οποιοσδήποτε αρκετά απίθανο γιατί έτσι κι αλλιώς όλοι ξέρουν το γίνεται. Ειδικά στη Θεσ/κη μία & μοναδική φορά με ρώτησαν ποιόν θα συναντήσω στο 5αστερο του παλιού αμερικάνικου προξενείου. Ευτυχώς το κορίτσι με είχε προειδοποιήσει & μού 'χε δώσει & τ' όνομα του θύματος που της είχε κλείσει το δωμάτιο (ήταν πολύ σπάνια περίπτωση αυτή...μη ρωτήσει κανείς παραπάνω)

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom