Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Tι γίνεται παλληκάρια; Απότι βλέπω το ρίξατε στον τρύγο;  :think:

Αντε, Καλά κρασά!!!  :grin:

puthagoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Κριτικές
39
Like
6
Πόντοι
601
Η Petra είναι 50% φωτοσοπια. Θέλει φαντασία για συνδέσεις φωτό με την πραγματικότητα

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Αρα κατεληξα τελικα σε ενα 2ωρακι με Πετρα που τελικα ειχε ελευθερη ωρα αργα το απογευμα. Αν για οποιοδηποτε λογο με ακυρωσουν τοτε αργα θα δοκιμασω την Ella
Σου ευχομαι ολοψυχα να σου βγει Mercedes αυτη που θα πας....
Κι αν παραυτα σου ανοιξει την πορτα κανενα παλιο Tata, καντην με τετακέ!!!
OK Suzuki?

dig

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
36
Πόντοι
0
SELENA.ΜΙΚΡΟΚΑΜΩΜΕΝΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ ΟΜΟΡΦΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.ΛΕΠΤΟ ΣΩΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΛΟΥΚΟΥΜΙ.ΣΕ ΣΕΣΗ ΜΕ ΤΙς ΦΟΤΟ ΒΛΕΠΕΙς ΕΝΑ 60-70% ΤΗς ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑς.ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ Ο ΚΑΘΕΝΑς ΕΧΕΙ ΤΑ ΧΟΥΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ.ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ ΠΑΝΤΟς ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΗ

suzuki

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
20
Like
349
Πόντοι
291
Σου ευχομαι ολοψυχα να σου βγει Mercedes αυτη που θα πας....
Κι αν παραυτα σου ανοιξει την πορτα κανενα παλιο Tata, καντην με τετακέ!!!
OK Suzuki?
Ευχαριστω αλλα τελικα βουλιαξα στην μετριοτητα.
Η Petra πολυ ευχαριστη σαν παρεα με πολυ καλα αγγλικα και εχει καλο χιουμορ.
Επι του θεματος, εχει μεγαλα βυζια λιγο κρεμασεσμενα. Χοντρη μεση με κωλο πολυ μετριο. Γενικα ενα μετριο σωμα. Προσωπακι ουτε ασχημο αλλα ουτε ωραιο.
Εχει υπηρεσιες call girl και δεν κανει πολλα πραματα. Προσπαθει να τελειωσει την αποστολη χωρις απωλειες και οσο πιο αναλαφρα γινεται.
Ισως καλη για κανα private date γιατι ισως βγαλει τον πραγματικο της εαυτο και ειναι καλη για κουβεντα, αλλα δεν ειναι και τοσο κουκλαρα για να το δοκιμασει κανεις.
Ενα ραντεβου που θα διαγραφει γρηγορα απο την μνημη.

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Ευχαριστω αλλα τελικα βουλιαξα στην μετριοτητα.
Η Petra πολυ ευχαριστη σαν παρεα με πολυ καλα αγγλικα και εχει καλο χιουμορ.
Επι του θεματος, εχει μεγαλα βυζια λιγο κρεμασεσμενα. Χοντρη μεση με κωλο πολυ μετριο. Γενικα ενα μετριο σωμα. Προσωπακι ουτε ασχημο αλλα ουτε ωραιο.
Εχει υπηρεσιες call girl και δεν κανει πολλα πραματα. Προσπαθει να τελειωσει την αποστολη χωρις απωλειες και οσο πιο αναλαφρα γινεται.
Ισως καλη για κανα private date γιατι ισως βγαλει τον πραγματικο της εαυτο και ειναι καλη για κουβεντα, αλλα δεν ειναι και τοσο κουκλαρα για να το δοκιμασει κανεις.
Ενα ραντεβου που θα διαγραφει γρηγορα απο την μνημη.
Πολυ κατατοπιστικος Suzuki... :thumbsup:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
SELENA.ΜΙΚΡΟΚΑΜΩΜΕΝΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ ΟΜΟΡΦΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.ΛΕΠΤΟ ΣΩΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΛΟΥΚΟΥΜΙ.ΣΕ ΣΕΣΗ ΜΕ ΤΙς ΦΟΤΟ ΒΛΕΠΕΙς ΕΝΑ 60-70% ΤΗς ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑς.ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ Ο ΚΑΘΕΝΑς ΕΧΕΙ ΤΑ ΧΟΥΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ.ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ ΠΑΝΤΟς ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΗ
δλδ στην πραγματικοτητα ειναι καλυτερη??? διευκρινισε το πλιζ

υγ...Γραφε με μικρα γραμματα...ειναι αρχη του site

puthagoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Κριτικές
39
Like
6
Πόντοι
601
θα ήθελα να εκφράσω την άποψη μου για τις κριτικές που αφορούνε την Abelia. Απλά δεν έβγαλα άκρη απο καμία.
Οσο αναφορά του Μένιου ο ενθουσιασμός του είναι διάχητος και μου δίνει την αίσθηση πως δεν έχει αντικειμενικότητα.
Με τον pouto μπερδεύτικα ακόμα περισσότερο. Η κριτική του ήταν αρνητική αλλά έπρεπε να μας την τεκμηριώσει περισσότερο καθώς γράφει ένα σχόλιο για το κορμί της και λέει κάτι για την πίπα της. Επίσης αναφέρει και πως συνάντησε την Selena αλλά και εδω πάλι μία από τα ίδια και δεν διευκρινίζει αν τις είδε σε duo ή ξεχωριστά.
Αυτά τα γράφω με καλή διάθεση και πάντα στο κλίμα της καλής ενημέρωσης μεταξύ μας. :thumbsup:

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Να προσθεσω και εγω μια συντομη ανταποπκριση πριν την κριτικη για Αμπελια. Νομιζω θα τοποθετειθω μεταξυ των δυο Πουτο, Τσιτσικος. Κλειδι της πολης με τιποτα αλλα ουτε και φωτοσοπ. Μακιγιαζ θα το λεγα. Η Αμπελια ειναι ενα κοριτσακι 20 χρονων μικροκαμωμενη γυρω στο 1,60 και σωμα στην κατηγορια πουπουλο. Το βυζι ειναι το δυνατο της σημειο. Στο παιχνιδι τωρα εχει καλη συμμετοχη αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο, πιπα οντως μετρια και πηδημα απλα ικανοποιητικο. Μπραβο στον Μπαρμπα Σταθη που λεει οτι η κοπελα εχυσε 2 φορες σε 45 λεπτα. Περισσοτερες λεπτομερειες στην κριτικη μου. Απλα στα παραλειπομενα να αναφερω οτι ειναι κρυωμενη οπως μου ειπε, εβηχε δηλαδη ειχε και το Mucosolvan (σιροπι) προχειρο. Κουρασμενη δεν θα  το λεγα αλλα ουτε και ξεκουραστη. Εγω πηγα χτες το μεσημερι και μου ειπε οτι θα ειχε σερι ραντεβου μεχρι τις 3 το πρωι. Παντου σοκολατες και redbull. Εχει κανει λεει 13 τσοντες μεσα στους 2 μηνες που ξεκιησε με το πορνο. 

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Οσο αναφορά του Μένιου ο ενθουσιασμός του είναι διάχητος και μου δίνει την αίσθηση πως δεν έχει αντικειμενικότητα.
Με τον pouto μπερδεύτικα ακόμα περισσότερο.
οκ Σαμιωτη μου...ηρθε ο Αργοναυτης και εβαλε τα πραματα στην θεση του...και ειναι και δικο μας παιδι..! και τα λεει μια χαρα και ξεκαθαρα..

παντως αυτο με το mucosolvan ηταν σημαντικο....καντε κι ενα αντιγριπικο πριν πατε!  :2funny:

katepsigmenos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Να προσθεσω και εγω μια συντομη ανταποπκριση πριν την κριτικη για Αμπελια. Νομιζω θα τοποθετειθω μεταξυ των δυο Πουτο, Τσιτσικος. Κλειδι της πολης με τιποτα αλλα ουτε και φωτοσοπ. Μακιγιαζ θα το λεγα. Η Αμπελια ειναι ενα κοριτσακι 20 χρονων μικροκαμωμενη γυρω στο 1,60 και σωμα στην κατηγορια πουπουλο. Το βυζι ειναι το δυνατο της σημειο. Στο παιχνιδι τωρα εχει καλη συμμετοχη αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο, πιπα οντως μετρια και πηδημα απλα ικανοποιητικο. Μπραβο στον Μπαρμπα Σταθη που λεει οτι η κοπελα εχυσε 2 φορες σε 45 λεπτα. Περισσοτερες λεπτομερειες στην κριτικη μου. Απλα στα παραλειπομενα να αναφερω οτι ειναι κρυωμενη οπως μου ειπε, εβηχε δηλαδη ειχε και το Mucosolvan (σιροπι) προχειρο. Κουρασμενη δεν θα  το λεγα αλλα ουτε και ξεκουραστη. Εγω πηγα χτες το μεσημερι και μου ειπε οτι θα ειχε σερι ραντεβου μεχρι τις 3 το πρωι. Παντου σοκολατες και redbull. Εχει κανει λεει 13 τσοντες μεσα στους 2 μηνες που ξεκιησε με το πορνο. 
εχεις δικιο αδελφε το παλικαρι που ηθελε να της δωσει το κλειδι της πολης μαλον πρωτη φορα πηγε με κοπελα συμφωνο στο οτι δεν ειναι κατι το σπεσιαλ διαθεση υπηρχε και πιστευω οτι ειναι μια μετριοτιτα οσων αφορα της ταινιες και εμενα μου ειπε τα ιδια.....  Παναγιωτη κεεπ βολκινγκ χαχαχαχαχαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
παλι καλα δηλαδη που με εσωσε η Καργιολαιν με τις μ...ς που κανει...
λοιπον χθες απογευμα της στελνω μυν για 2ωρο με την Πετρουλα στις 22:00 το βραδυ κ μου λεει 'she is available'...
οκ της λεω απλα θελω outcall και το δωματιο θα σου το στειλω 1 ωρα πριν...οκ μου λεει αυτη....
μετα απο μια ωρα μου στελνει αν γινεται να το κανουμε αυριο κ της απαντω οτι δε γινεται...
μου απαντα οτι θα μπορεσει μονο στις 23:30 αν θελω την τεταρτη...της λεω καλα πριν δε μου πες οτι ειναι ελευθερη?...
λεει οτι την εκλεισε ενας καλος πελατης 6ωρο κ θα τελειωσει στις 23:00...λεω μετα 6 ωρες ρε συ θα την ξεμουνιασει ο αλλος... :knockinb:
λεει μην ανησυχεις ειναι 'καλος' πελατης που δεν κανει μονο σεξ... :think:
τεσπα λεω να δουμε τι αλλο θα δω κ την κλεινω για 2ωρο 23:30...
στις 22:30 μου στελνει μυν για το δωματιο κ την απανταω...την ρωταω αν θα αργησει κ μου απαντα θα ναι στην ωρα της...
κ το κερασακι στην τουρτα στις 23:40 μου στελνει οτι ειναι πολυ κουρασμενη κ δε θα μπορεσει να ερθει... :headbang:!
τωρα θα μου πεις Καργιολαιν ειναι αυτη ,τι περιμενες...???

indiser

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
0
Ενημέρωση!

Η Ella θα συνεχίσει να παραμένει μυστήριο....

μόλις ενημερώθηκα ότι έχει 1 ώρα που άφησε τη πόλη μας...

επίσης σε σχετική ερώτηση μου υποστήριξε ότι είναι 100% Real οι φωτογραφίες της

puthagoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Κριτικές
39
Like
6
Πόντοι
601
Θαλή τυχερός ήσουν τελικά. Η κοπέλα μετριότατη (για να μην πω τίποτα χειρότερο)
Επίσης η Καργιολίνα σου έλεγε μαλα..ες. Πως γίνεται να έχει 6ωρο ραντεβού με έναν μόνο πελάτη όταν είχα χθες ραντεβού με την Petra αργά το απόγευμα?  :headbang: Λες να ήταν στο μπάνιο και να μην τον είδα τον "καλό πελάτη" :2funny:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom