Nick-Thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 309
- Πόντοι
- 21
alexm4n ηδη περιμενω με αγωνια την κριτικη σου (οταν και εφοσον αυτη γινει), ειμαι με το κινητο ανα χειρας για παρτη της Πετρας!!
σιγα μην παει...αυτο ειπε...μετα το φιασκο με μπιανκα, κοκκινη καρτα!!!alexm4n ηδη περιμενω με αγωνια την κριτικη σου (οταν και εφοσον αυτη γινει), ειμαι με το κινητο ανα χειρας για παρτη της Πετρας!!
σημερα δεν ειχε φωτό?και για να δωσο φωσ στον λαο δεστε αυτη την φοτο με την μπλανσε σε εκστρεμε κατασταση
για να δουμε θα ειναι το κοριτσι της φοτο η θα ειναι κανενα τεραςalexm4n ηδη περιμενω με αγωνια την κριτικη σου (οταν και εφοσον αυτη γινει), ειμαι με το κινητο ανα χειρας για παρτη της Πετρας!!
εχεις δικιο μαλακια εκανα και δεν τραβηξα τιποτε αλλα ημουν τοσο κοματια που το ξεχασα αλλα περασα υπερωχα ζητω συνχωρεση απο τα παληκαριασημερα δεν ειχε φωτό?
σιγα μην παει...αυτο ειπε...μετα το φιασκο με μπιανκα, κοκκινη καρτα!!!
???????????Η Μπιανκα παντρευτηκε ...........λεει!! Κοκκινο στην Καρολινα, και αν ξερατε τι πηγε να μου κανει δεν θα κλεινατε ουτε την Μελισσουλα!!
Η Μπιανκα παντρευτηκε ...........λεει!! Κοκκινο στην Καρολινα, και αν ξερατε τι πηγε να μου κανει δεν θα κλεινατε ουτε την Μελισσουλα!!
παντως οι φωτο αυτηνης που υποτιθεται στελνει, λενε!!!!Η Μπιανκα παντρευτηκε ...........λεει!! Κοκκινο στην Καρολινα, και αν ξερατε τι πηγε να μου κανει δεν θα κλεινατε ουτε την Μελισσουλα!!
Αλεξακο,Μαλιστα...πάει και η Bianca Της εκανες και αυτης την προικα και παντρευτηκε και μας αφησε με το στο χερι?
Τι σου εκανε με την μελισσουλα η καργιολινα? δεν φανταζομαι να σου εστειλε άλλη οπως συνηθηζει τωρα τελευταια!
και? τελικα τι θα κανεις?Μετα απο πολλα sms βρηκα τις απαντησεις μου. Ella εργαζεται μονο το βραδυ, Πετρα ειναι κλεισμενη μεχρι βραδυ.
Ο ζουζουνας κανει outcall μονο με προπληρωμη με καρτα.
μην εισαι τοσο σιγουρος...Ο ζουζουνας κανει outcall μονο με προπληρωμη με καρτα.
αλλη μια ενδιαφερουσα κριτικη για τις Ζουζουνες απο παιχτη (δεν τον ξερουμε, δεν γραφει στο θρεντ) που εκανε Ντούο!
ελα ντε?αν και μεταξυ μας νομιζω οτι ο pouto ειναι πιο αλληθοφανης απο τον αλλο που πεταει λιγο στα συννεφα...ποιος άραγες να εχει δικιο? γκοΜενιος ή pouto?
;)