Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
309
Πόντοι
21
alexm4n ηδη περιμενω με αγωνια την κριτικη σου (οταν και εφοσον αυτη γινει), ειμαι με το κινητο ανα χειρας για παρτη της Πετρας!!
:rockon:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
alexm4n ηδη περιμενω με αγωνια την κριτικη σου (οταν και εφοσον αυτη γινει), ειμαι με το κινητο ανα χειρας για παρτη της Πετρας!!
σιγα μην παει...αυτο ειπε...μετα το φιασκο με μπιανκα, κοκκινη καρτα!!!  :referee:

katepsigmenos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
για να δουμε θα ειναι το κοριτσι της φοτο η θα ειναι κανενα τερας :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
σιγα μην παει...αυτο ειπε...μετα το φιασκο με μπιανκα, κοκκινη καρτα!!!  :referee:

Η Μπιανκα παντρευτηκε ...........λεει!! :grin: Κοκκινο στην Καρολινα, και αν ξερατε τι πηγε να μου κανει δεν θα κλεινατε ουτε την Μελισσουλα!!  :2funny: :2funny:

katepsigmenos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
λοι πων σας καληνυχτω τα λεμε αυριο με υγεια  :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:και χωρεις :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Μαλιστα...πάει και η Bianca :( Της εκανες και αυτης την προικα και παντρευτηκε και  μας αφησε με το  :bigdick: στο χερι?
Τι σου εκανε με την μελισσουλα η καργιολινα? δεν φανταζομαι να σου εστειλε άλλη οπως συνηθηζει τωρα τελευταια!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Η Μπιανκα παντρευτηκε ...........λεει!! :grin: Κοκκινο στην Καρολινα, και αν ξερατε τι πηγε να μου κανει δεν θα κλεινατε ουτε την Μελισσουλα!!  :2funny: :2funny:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
παντως οι φωτο αυτηνης που υποτιθεται στελνει, λενε!!!!

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Μαλιστα...πάει και η Bianca :( Της εκανες και αυτης την προικα και παντρευτηκε και  μας αφησε με το  :bigdick: στο χερι?
Τι σου εκανε με την μελισσουλα η καργιολινα? δεν φανταζομαι να σου εστειλε άλλη οπως συνηθηζει τωρα τελευταια!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αλεξακο,
σκοπευεις να περασεις παλι για εξακριβωση στα Καργιολινέικα? (συστημα παω/βλεπω/φευγω?)

suzuki

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
20
Like
349
Πόντοι
291
Με εχει πιασει η μαλακια σημερα και λες να δοκιμασω Ella h Petra σε outcall.
Ο ζουζουνας κανει outcall στην πολη μας ξερει κανεις?

suzuki

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
20
Like
349
Πόντοι
291
Μετα απο πολλα sms βρηκα τις απαντησεις μου. Ella εργαζεται μονο το βραδυ, Πετρα ειναι κλεισμενη μεχρι βραδυ.
Ο ζουζουνας κανει outcall μονο με προπληρωμη με καρτα.

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Μετα απο πολλα sms βρηκα τις απαντησεις μου. Ella εργαζεται μονο το βραδυ, Πετρα ειναι κλεισμενη μεχρι βραδυ.
Ο ζουζουνας κανει outcall μονο με προπληρωμη με καρτα.
και? τελικα τι θα κανεις?

Πετρα κλεισμενη ως το βραδυ? λες να ειναι αληθεια? ή μαλακιες της Καρολινας?

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
αλλη μια ενδιαφερουσα κριτικη για τις Ζουζουνες απο παιχτη (δεν τον ξερουμε, δεν γραφει στο θρεντ) που εκανε Ντούο!

suzuki

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
20
Like
349
Πόντοι
291
Μετα την τελευταια κριτικη για Abelia δεν ψηθηκα να παω προς ζουζουνα μερια. Απο το βιντεο φαινοταν δυνατο μωρο αλλα μαλλον απο υπηρεσιες ειναι πατος.

Αρα κατεληξα τελικα σε ενα 2ωρακι με Πετρα που τελικα ειχε ελευθερη ωρα αργα το απογευμα. Αν για οποιοδηποτε λογο με ακυρωσουν τοτε αργα θα δοκιμασω την Ella γιατι απο το τηλ μου κεντρισε το ενδιαφερον, πρεπει να ναι τελειως amateur και καμια φορα ειναι jackpot αυτα (αν και 90% φολα βγαινει, ο τζογος ειναι αδρεναλινη).

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
ποιος άραγες να εχει δικιο? γκοΜενιος ή pouto?
;)
αλλη μια ενδιαφερουσα κριτικη για τις Ζουζουνες απο παιχτη (δεν τον ξερουμε, δεν γραφει στο θρεντ) που εκανε Ντούο!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom