You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Thessaloniki
- Μέλος που άνοιξε το νήμα amanaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 4M
-
- Ετικέτες
- bou classics θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Θα συμφωνησω !!!Δεν πιστευω προεδρε!!
Αλεκσα με το ζορι 7, σερβις και εμφανηση μετρια!!! Αααααααααα και μεγαλοκοπελα θα ελεγα μιλφ.
Παρις ευκολα 8-8.5
Ουτε συγκριση για τις δυο!!!
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Paris, ξεχασες μπροστα στον καθρεπτη!
αχ εγω κουλουρι δεν πήρα! αλλά αμα το λες εσυ
Aaaaaaaaxaxaxa, ναι την Παρις την εχω αδυναμια. Οσο για το κουλουρι το εδινε παλια!. Την ειχα πρωτοσυναντησει στο Παρισι οταν δουλευε για το κωλογραφειο. Ηταν το πρωτο η δυτερο τουρ της και την ειχα κλειση για 2 ωρες!
Το μωρο απο τοτε ειχε μια τρελλα στα ματια της για σεξ και ναι εδινε κουλουρι αφρατο!!
Απο τις λιγες μετρημενες στα δαχτυλα που θα εκανα λονγκ ντατε , αν και μετα θα επρεπε να σε δει γιατρος απο την αφυδατωση!
Κανε πλακα εσυ
ΥΓ. Η "ξανθια" αγαπη σου ειναι καπου λιγο μακρυα μεχρι τον Ιανουαριο. ;) Αν τυχει κανενα ταξιδι απο εκει θα την τιμησω
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Παμε να πω και εγω για την Aleksa !!!
Πρωτη συναντηση 3 ωρες με το Avanguard και χωρις να εχει το κουλουρι στο προγραμμα 2 ωρες το βαραγα χωρις να πει κουβεντα !!!
Βεβαια την ειχα ταισει Sushi τοτε !!!
Δευτερη συναντηση με το LL για μια ωρα οπου μου αρχισε τις μαλακιες στα No Anal και τετοια !!!
Το ξαναπηρα το κουλουρι την χαιρετησα και της ειπα οτι επομενη φορα δεν θα υπαρχη γιατι εγινε ψιλοντιβα !!!
Η Paris απο την αλλη ενω ειναι Ντιβα απο την αρχη παντα θα σου κανει [size=20pt]το [/size]γαμησι !!!
Και γιαυτο και εγω την χαιρομαι !!
Η φιλη της η Βανεσσα ειναι στα χναρια της Aleksas οποτε και εκει μαυρο !!!
Αυτα τα ολιγα !!
Πρωτη συναντηση 3 ωρες με το Avanguard και χωρις να εχει το κουλουρι στο προγραμμα 2 ωρες το βαραγα χωρις να πει κουβεντα !!!
Δευτερη συναντηση με το LL για μια ωρα οπου μου αρχισε τις μαλακιες στα No Anal και τετοια !!!
Το ξαναπηρα το κουλουρι την χαιρετησα και της ειπα οτι επομενη φορα δεν θα υπαρχη γιατι εγινε ψιλοντιβα !!!
Η Paris απο την αλλη ενω ειναι Ντιβα απο την αρχη παντα θα σου κανει [size=20pt]το [/size]γαμησι !!!
Αυτα τα ολιγα !!
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Δυσκολο !!!φερτε μας την Lauryyyyyyyyyyynnnnnnnn!!!
αντε να ξεσκονιστει και το μηχανακι αναμονης....
Εαν δεν την δεις κατα τις 18 Οκτ . ουτε στην Αθηνα μαλλον οσοι πανε κατα Βουδαπεστη μερια θα την ξανασυναντησουν !!
Αν και δεν νομιζω οτι ο zuzunas θα το κρατηση Μανιατικο γιατι απο οτι βλεπω πολυ λιγες ειναι αυτες που του γεμιζουν το πορτοφολι τελευταια !!
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Παμε να πω και εγω για την Aleksa !!!
Αυτα τα ολιγα !!
Το σουσι εφταιγε!!
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
;)
Πρωτα sushi !!!
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/55635822728555194615.jpg[/img[/URL]]
Kαι μετα κουλουρι !!! :D
[img]http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/46594664992158784923.jpg[/img[/URL]]
Πρωτα sushi !!!
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/55635822728555194615.jpg[/img[/URL]]
Kαι μετα κουλουρι !!! :D
[img]http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/46594664992158784923.jpg[/img[/URL]]
Ποιος κάνει πλάκα βρε! και εγω την Paris προτιμω!
Φιλακια στην πρωην ξανθια!
Φιλακια στην πρωην ξανθια!
Aaaaaaaaxaxaxa, ναι την Παρις την εχω αδυναμια. Οσο για το κουλουρι το εδινε παλια!. Την ειχα πρωτοσυναντησει στο Παρισι οταν δουλευε για το κωλογραφειο. Ηταν το πρωτο η δυτερο τουρ της και την ειχα κλειση για 2 ωρες!
Το μωρο απο τοτε ειχε μια τρελλα στα ματια της για σεξ και ναι εδινε κουλουρι αφρατο!!
Απο τις λιγες μετρημενες στα δαχτυλα που θα εκανα λονγκ ντατε , αν και μετα θα επρεπε να σε δει γιατρος απο την αφυδατωση!
Κανε πλακα εσυ
ΥΓ. Η "ξανθια" αγαπη σου ειναι καπου λιγο μακρυα μεχρι τον Ιανουαριο. ;) Αν τυχει κανενα ταξιδι απο εκει θα την τιμησω
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
Λοιπον...παραπονο δεν πρεπει να εχεις...!!!ALEKSA H' PARIS?
Ολοκληρο debate ανοιχτηκε για χαρη σου...
Οποτε διαβαζεις, και κρινεις...
μονο να μας γραψεις μετα!!! καλο βόλι
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
εγω μπορω και κατευθειαν κουλουρι!!!;)
Πρωτα sushi !!!
Kαι μετα κουλουρι !!!
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Απο μενα το ελευθερο Προεδρα !!!εγω μπορω και κατευθειαν κουλουρι!!!
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/06441559147637543805.jpg[/img[/URL]]
Απο τον αγαπουλη δεν ξερω !!! ;D ;D ;D
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
εγω μπορω και κατευθειαν κουλουρι!!!
Εσυ πρεπει να εισαι γλυκουλης προεδρε, σκετο μελι, οποτε δεν σου πεταει το "ιτ ιζ το μπιγκ" το μωρο!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 2K