Δίκιο έχεις όσο αφορά τα στρουμφάκια, αλλά είναι πολύ δύσκολο να την προστατέψουμε. Το θέμα είναι ότι παρακολουθούν κι αυτοί την κίνηση και συλλαμβάνουν όποια τους τη δώσει. Ήδη κοπέλα που θα μας επισκεφτεί, ξέρει από τώρα ότι είναι "σημαδεμένη" για σύλληψη (συν μία ακόμη) κι έρχεται ανάλογα προετοιμασμένη ψυχολογικά. Σαν να υπάρχει μια σειρά δηλ. ποιές θα συλλάβουν. Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει. Ίσως θα πρέπει κι αυτές να είναι κάπως προσεκτικές.Δεν έχεις άδικο! Γιαυτό και να μην την αφήσετε να πάρει ανάσα!
Μόνο προσέξτε μη κάνουν το θαύμα τους οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι φίλοι σας, και σας στερήσουν τη χαρά.
Βρείτε δηλ. ένα τρόπο να τη "προστατέψετε" ει δυνατόν, δεν ξέρω πώς, μπορεί να λέω και μαλακίες, αλλά επειδή εκεί φαντάζομαι ότι τα κουκιά είναι μετρημένα και γνωστά, κάπως να λειτουργήσει ένα σύστημα "ενδοεπικοινωνίας" μεταξύ σας σε σχέση με αυτήν.
Αλλιώς, αν ο μη γένοιτο τη μαζέψουν, δεν την βλέπω να σας ξανάρχεται και θα 'ναι κρίμα, γιατί εκτός από __ναρος είναι και "ψυχούλα".
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Thessaloniki
- Μέλος που άνοιξε το νήμα amanaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 4M
-
- Ετικέτες
- bou classics θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Δάγκωσ' τη γλώσσα σου, Πιλότε! ;)
Αλλιώς, αν ο μη γένοιτο τη μαζέψουν, δεν την βλέπω να σας ξανάρχεται και θα 'ναι κρίμα, γιατί εκτός από __ναρος είναι και "ψυχούλα".
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Λεβέντες, την ψηλή την έχετε βλέπω από κοντά & πολύ καλά κάνετε! Την αξίζει με το παραπάνω τη θερμή υποδοχή!!!
Γυναικάρα 1.80 να στήνετ' έτσι δεν έχω ματασυναντήσει! Σύντομα θα υποβάλλω τα σέβη μου κι αν δεν έφευγ' αύριο θά 'βγαζα διαρκείας!
Γυναικάρα 1.80 να στήνετ' έτσι δεν έχω ματασυναντήσει! Σύντομα θα υποβάλλω τα σέβη μου κι αν δεν έφευγ' αύριο θά 'βγαζα διαρκείας!
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Eγω δεν μπορω δυστυχως !!! :-κι αν δεν έφευγ' αύριο θά 'βγαζα διαρκείας!
Τα εδωσα αλλου για το διαρκειας !!!
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/19256383994670156034.jpg[/img[/URL]]
Κοιτα χαρα !!!
άσε μας βρε φτερουγα με τον πόνο μας παίζεις
άλλοι στα παρισια και άλλοι αποκλεισμενοι στα transit των αεροδρομιων λόγω καιρου
τι λέει ο πύργος του Eiffel?
άλλοι στα παρισια και άλλοι αποκλεισμενοι στα transit των αεροδρομιων λόγω καιρου
τι λέει ο πύργος του Eiffel?
Λεβέντες, την ψηλή την έχετε βλέπω από κοντά & πολύ καλά κάνετε! Την αξίζει με το παραπάνω τη θερμή υποδοχή!!!
puthagoras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 39
- Like
- 6
- Πόντοι
- 601
Eγω δεν μπορω δυστυχως !!! :-
Κοιτα χαρα !!!
Ο μαλ... ο Ζ, μας έστελνε ό,τι να'ναι και αυτήν την είχε μόνο για την Αθήνα
puthagoras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 39
- Like
- 6
- Πόντοι
- 601
όπα μας θυμηθηκε και η mila!
μεγαλεία περνα αυτή η πόλη
και μας φέρνει και με την καλύτερη της .....
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Nαι, βέβαια... Μας στελνει το ...Νάνο των Καρπαθίων!!! Μη την χάσουμε...όπα μας θυμηθηκε και η mila!
μεγαλεία περνα αυτή η πόλη
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Eγω δεν μπορω δυστυχως !!! :-
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/19256383994670156034.jpg[/img[/URL]]
Κοιτα χαρα !!!
[/quote]Και το πατούμενο brand new μου βγαίνει! ;D
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Περίμενε...Xρειάζονται κάνα δυό μέρες για να ξαναβρείς τη λαλιά σου!!!ομολογω μπερδευτηκα με το νεο σαιτ...
τεσπα, ευχομαι να ειναι για καλο....ετσι κι αλλιως το παλιο σαιτ μόνο κολλουσε!!!
με την ψηλη τι εγινε? πηγε κανεις λεβέντης? να μας πει εντυπωσεις!!!
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Δουλειά δεν έχει ο διάολος... Μου βγήκανε τα μάτια, λέμε!
αυτην την σελιδα βλεπω αρχικα!!!
ολα τα αλλα θρεντ που ειναι?
των Αθηνων, της Κρητης, της Εμιλυ κλπ?
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
ναι αλλα περα απο την πλακα....Δουλειά δεν έχει ο διάολος... Μου βγήκανε τα μάτια, λέμε!
εσυ, (εσεις), τα βλεπετε οπως παλια? στα σιτυτουρς παλια ειχε ολες τις προσφατες κριτικες και δεξια την λιστα με ΟΛΑ ΤΑ ΘΡΕΝΤΣ...τωρα αυτα που πηγαν?
busterd
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.540
- Πόντοι
- 10.617
Όπως τα βλέπεις εσύ τα βλέπω και εγώ και νομίζω όλοι μας!!!ναι αλλα περα απο την πλακα....
εσυ, (εσεις), τα βλεπετε οπως παλια? στα σιτυτουρς παλια ειχε ολες τις προσφατες κριτικες και δεξια την λιστα με ΟΛΑ ΤΑ ΘΡΕΝΤΣ...τωρα αυτα που πηγαν?
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
αρα υπομονη και ψαξιμο...λογικα θα το στρωσουν...Όπως τα βλέπεις εσύ τα βλέπω και εγώ και νομίζω όλοι μας!!!
θενκς busterd
πάντως δεν κολλαει πια...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 2K