Κάτι είναι κι αυτό.αρα υπομονη και ψαξιμο...λογικα θα το στρωσουν...
θενκς busterd
πάντως δεν κολλαει πια...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Thessaloniki
- Μέλος που άνοιξε το νήμα amanaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 4M
-
- Ετικέτες
- bou classics θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (2 μέλη και 1 επισκέπτες)
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
O κορίτσαρος εκ Πολωνίας είναι σε μεγάλα κέφια! :o Δυστυχώς μόνο μια ωρίτσα βρήκα σήμερα κενό & χώθηκα...
Και μην ντρέπεστε αν σας ρωτάει κάτι παραπάνω στο "φιλτράρισμα"! Τά 'χουμε πει: βγάλαμε κακ' όνομα στα μέρη μας!
Οπως ξανάγραψα, κριτική για πάρτη της μόνο αν γίνει κατηγορία super dooper! μπορώ να βάλω!
Και μην ντρέπεστε αν σας ρωτάει κάτι παραπάνω στο "φιλτράρισμα"! Τά 'χουμε πει: βγάλαμε κακ' όνομα στα μέρη μας!
Οπως ξανάγραψα, κριτική για πάρτη της μόνο αν γίνει κατηγορία super dooper! μπορώ να βάλω!
O κορίτσαρος εκ Πολωνίας είναι σε μεγάλα κέφια! :o Δυστυχώς μόνο μια ωρίτσα βρήκα σήμερα κενό & χώθηκα...
Βρε, άντε πάγαινε να τακτοποιήσεις το Πύργο του Άιφελ και άσε κανέναν άλλο άνθρωπο να δει λίγη χαρά στα @@ του ! Απορώ πώς αντέχεις ακόμα
Ά, και που 'σαι, το ραντεβού μας για τη Πέμπτη ισχύει, τις "υποχρεώσεις" μου τις μετέφερα για αύριο
Υ.Γ. Κι εγώ το ίδιο θα έκανα αν ήμουν στη θέση σου, απλά ζηλεύω!
ή vika έχει ξανρθει με μάλλον μέτριες κριτικες
τήν άλλη δεν την ξέρω περιέργες μου φαινονται οι φωτο της
λες να κάνω την μ...κια
τήν άλλη δεν την ξέρω περιέργες μου φαινονται οι φωτο της
λες να κάνω την μ...κια
αυτες οι σημερινες απο που ξεφυτρωσαν παλι ? evelin k vika 1 ... κανας κασκαντερ διαθεσιμος ??
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
αδελφε, η πιθανότητα του να ανοιξεις την πορτα της Εβελιν, και να ειναι η ιδια κοπελα με τις φωτο, και να παρεις και αναλ που αναφερεται, μου φανταζει το ιδιο πιθανο με το να παιξει φετος ο Μέσι στον Άρη γιατι το'χε καημο απο μικρο παιδι!!!!!!! ;)αυτες οι σημερινες απο που ξεφυτρωσαν παλι ? evelin k vika 1 ... κανας κασκαντερ διαθεσιμος ??
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
...κι εχουμε μετα τον φιλτατο kon.air να μας ζηλευει!!!!μόνο μια ωρίτσα βρήκα σήμερα κενό & χώθηκα...
να ζηλεψει κανεις τι? το προσκυνημα που γινεται στις πρωτοκλασσατες εδω πανω? ή το οτι τις μαμαμε οποτε οποτε μπορουν και οχι την ωρα που θελουμε?
ε, μααααα....
Καλα εκανες φιλε kon.air και μετεφερες τις υποχρεωσεις σου απο Πεμπτη σε Τεταρτη...Πεμπτη εχει απεργια και δεν λεει....ταμαμ για τουριστριουλες ειναι την Πεμπτη....προσοχη στις πορειες μονο!!!!
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Πολύ γκρινιάρης μας βγήκες τελευταία......κι εχουμε μετα τον φιλτατο kon.air να μας ζηλευει!!!!
να ζηλεψει κανεις τι? το προσκυνημα που γινεται στις πρωτοκλασσατες εδω πανω? ή το οτι τις μαμαμε οποτε οποτε μπορουν και οχι την ωρα που θελουμε?
ε, μααααα....
Αντε καμιά βόλτα από λιμάνι μεριά να δεις πως κουνιούντ' οι βάρκες να ξελαμπικάρεις!
Αντε μπράβο, κι είναι χαλαρό το πρόγραμμα σήμερα...
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Εεε ρε, λαικοί αγώνες σ' αυτή τη χώρα!Καλα εκανες φιλε kon.air και μετεφερες τις υποχρεωσεις σου απο Πεμπτη σε Τεταρτη...Πεμπτη εχει απεργια και δεν λεει....ταμαμ για τουριστριουλες ειναι την Πεμπτη....προσοχη στις πορειες μονο!!!!
Ενας στο χώμα κι οι υπόλοιποι... στο στρώμα!!!
τωρα να ρωτησω 250 για την Eshly?
are they serious?
στο σαιτ τους λενε 200....λεει τιποτα αυτη?αξιζει?
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
παρε ενα κιλο Ισλί να σου φυγει η υπογλυκαιμια και κρατα την Eshly στην ακρη!!!τωρα να ρωτησω 250 για την Eshly?
are they serious?
Συνημμένα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 2K