Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (2 μέλη και 1 επισκέπτες)

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Κι από ανταπόκριση ταχύτατη. Έπαθα πλάκα. Αμέσως ανέβηκε το post. Σε χρόνο dt λέμε.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Έλεος [size=20pt] pm [/size] βρε

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
O κορίτσαρος εκ Πολωνίας είναι σε μεγάλα κέφια!  :o Δυστυχώς μόνο μια ωρίτσα βρήκα σήμερα κενό & χώθηκα...
Και μην ντρέπεστε αν σας ρωτάει κάτι παραπάνω στο "φιλτράρισμα"! Τά 'χουμε πει: βγάλαμε κακ' όνομα στα μέρη μας!
Οπως ξανάγραψα, κριτική για πάρτη της μόνο αν γίνει κατηγορία super dooper! μπορώ να βάλω!  :dancing:

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
O κορίτσαρος εκ Πολωνίας είναι σε μεγάλα κέφια!  :o Δυστυχώς μόνο μια ωρίτσα βρήκα σήμερα κενό & χώθηκα...
Και μην ντρέπεστε αν σας ρωτάει κάτι παραπάνω στο "φιλτράρισμα"! Τά 'χουμε πει: βγάλαμε κακ' όνομα στα μέρη μας!
Οπως ξανάγραψα, κριτική για πάρτη της μόνο αν γίνει κατηγορία super dooper! μπορώ να βάλω!  :dancing:

Βρε, άντε πάγαινε να τακτοποιήσεις το Πύργο του Άιφελ και άσε κανέναν άλλο άνθρωπο να δει λίγη χαρά στα @@ του  :2funny:! Απορώ πώς αντέχεις ακόμα  :think:
Ά, και που 'σαι, το ραντεβού μας για τη Πέμπτη ισχύει, τις "υποχρεώσεις" μου  :fuck1: τις μετέφερα για αύριο  :grin:

Υ.Γ. Κι εγώ το ίδιο θα έκανα αν ήμουν στη θέση σου, απλά ζηλεύω!  :tickedoff: :tickedoff: :2funny: :2funny:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Πως παιρνάτε παίδες?
Από ότι μαθαίνω.....πολύ καλάααααααααααααα!!!!!
Είναι ωραία στην ......εξοχή με το θηρίο!!!!!! ;)
:2funny: :2funny: :2funny:

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
αυτες οι σημερινες απο που ξεφυτρωσαν παλι  :think:? evelin k vika 1 ... κανας κασκαντερ διαθεσιμος  :rockon:??

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
ή vika έχει ξανρθει με μάλλον μέτριες κριτικες
τήν άλλη δεν την ξέρω  :think: περιέργες μου φαινονται οι φωτο της :sunglasses:
λες να κάνω  την μ...κια :think:
αυτες οι σημερινες απο που ξεφυτρωσαν παλι  :think:? evelin k vika 1 ... κανας κασκαντερ διαθεσιμος  :rockon:??

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
αυτες οι σημερινες απο που ξεφυτρωσαν παλι  :think:? evelin k vika 1 ... κανας κασκαντερ διαθεσιμος  :rockon:??
αδελφε, η πιθανότητα του να ανοιξεις την πορτα της Εβελιν, και να ειναι η ιδια κοπελα με τις φωτο, και να παρεις και αναλ που αναφερεται, μου φανταζει το ιδιο πιθανο με το να παιξει φετος ο Μέσι στον Άρη γιατι το'χε καημο απο μικρο παιδι!!!!!!!  ;)

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
μόνο μια ωρίτσα βρήκα σήμερα κενό & χώθηκα...
...κι εχουμε μετα τον φιλτατο  kon.air να μας ζηλευει!!!! :2funny:
να ζηλεψει κανεις τι? το προσκυνημα που γινεται στις πρωτοκλασσατες εδω πανω? ή το οτι τις μαμαμε οποτε οποτε μπορουν και οχι την ωρα που θελουμε?
ε, μααααα....

Καλα εκανες φιλε kon.air και μετεφερες τις υποχρεωσεις σου απο Πεμπτη σε Τεταρτη...Πεμπτη εχει απεργια και δεν λεει....ταμαμ για τουριστριουλες ειναι την Πεμπτη....προσοχη στις πορειες μονο!!!!

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
...κι εχουμε μετα τον φιλτατο  kon.air να μας ζηλευει!!!! :2funny:
να ζηλεψει κανεις τι? το προσκυνημα που γινεται στις πρωτοκλασσατες εδω πανω? ή το οτι τις μαμαμε οποτε οποτε μπορουν και οχι την ωρα που θελουμε?
ε, μααααα....
Πολύ γκρινιάρης μας βγήκες τελευταία... :think:
Αντε καμιά βόλτα από λιμάνι μεριά να δεις πως κουνιούντ' οι βάρκες να ξελαμπικάρεις!  :rockon:
Αντε μπράβο, κι είναι χαλαρό το πρόγραμμα σήμερα...

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Καλα εκανες φιλε kon.air και μετεφερες τις υποχρεωσεις σου απο Πεμπτη σε Τεταρτη...Πεμπτη εχει απεργια και δεν λεει....ταμαμ για τουριστριουλες ειναι την Πεμπτη....προσοχη στις πορειες μονο!!!!
Εεε ρε, λαικοί αγώνες σ' αυτή τη χώρα!
Ενας στο χώμα κι οι υπόλοιποι... στο στρώμα!!!
  :2funny:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
ετοιμα τα συνθηματα για την πεμπτη! :2funny: :2funny:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
τωρα να ρωτησω 250 για την Eshly?
are they serious? :think:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007

Συνημμένα

• isli.jpg
    isli.jpg
    17,7 KB · Εμφανίσεις: 15

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
θα αραξω στα κυβικά μου :2funny: :2funny: :2funny:
αλλά τα γλυκα θα τα δωσω στην βυζαρου :2funny: :2funny: :2funny: που άλλαξε πρακτορείο και μας ξαναρχεται :2funny: :2funny: :2funny:
μην πέσει και κάτω από τα κιλά  που την έχουμε συνηθησει :headbang: :headbang: :headbang:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
μια καλη αφιξη στην πολη μας....
Παρισιανα απο λλ....μεσα Ιουλη!