Επίσκεψη βράδυ Κυριακής για να κλείσει καλά η εβδομάδα και ήρθε η απόλυτη ικανοποίηση με την Anna. Η κοπέλα με υποδέχτηκε με ένα
μαύρο κομπινεζον και μαύρα σέξυ εσώρουχα. Είπαμε για 45 λεπτά και βλέπουμε πως θα πάει για προέκταση στη μια ώρα. Ο αγώνας ξεκίνησε με αργούς ρυθμούς με αγκαλιές, βαθιά φιλία και πίπα. Κατά την διάρκεια της πίπας με ρώτησε πόσα εκατοστά τον έχω το οποίο με ξενέρωσε γιατί κατάλαβα ότι θα είναι στενά τα πράγματα κάτω. Η πίπα ήταν πολύ καλή αλλά δεν είχα πολύ όρεξη οπότε την σταμάτησα και άρχισα να την γλείφω. Το μουνακι της ήταν πανέμορφο θα μπορούσα να το τρώω για ένα ολόκληρο βράδυ. Καθώς την εγλειφα έβγαζε μικρές κραυγές καυλας που στην αρχή τις θεώρησα ψεύτικες αλλά όταν άρχισε να πιέζει το κεφάλι μου ανάμεσα στα πόδια της και άρχισα να νιώθω τα πόδια της να σπαρταρανε αναθεώρησα. Συνέχισα να τρώω το λαχταριστο μουνακι της βάζοντας και λίγο δάχτυλο μέχρι που έχυσε τότε μου φόρεσε τον σκούφο και ενώ ήταν πολύ υγρή έβαλε μπόλικο λιπαντικό. Στην πρώτη διείσδυση τραβήχτηκε και άρχισε να μου λέει σιγά σιγά. Εκεί ξενέρωσα λίγο αλλά δεν έδωσα πολύ σημασία καθώς αφού ολοκλήρωσε με το γλειφομούνι την ένιωθα ήδη πιο χαλαρή από ότι στην αρχή. Λέω λοιπόν με σάλιο και υπομονή ελέφαντας γαμαει αρνί και συνεχίζω στην αρχή αργά και σιγά σιγά αυξάνοντας ρυθμούς. Είχε καλή ανταπόκριση με τα μάτια της να είναι γυρισμένα από την καύλα. Το μόνο παρατράγουδο ήταν ότι δεν μπορούσε να με πάρει ολόκληρο μεσα με αποτέλεσμα κάποιες φορές να τραβιέται. Κάπως έτσι ήρθε το τέλος του πρώτου γύρου. Μπαίνω για μπανάκι και της λέω για δεύτερο γύρο. Λίγο σοσιαλ περί ανέμων και υδάτων για τα ταξίδια μου σε Ευρώπη και Αμερική και ξεκινά ο δεύτερος γύρος με ένα πολύ υγρό 69. Στον δεύτερο γύρο έπαιξαν πιο πολλές στάσεις με Corkscrew και Prone Bone να έχουν την καλύτερη διείσδυση. Κάποια στιγμή ήρθε από επάνω μου και συνέχισε μέχρι που χτύπησε το ξυπνητήρι της και μου λέει έχουμε ακόμα πέντε λεπτά. Και ξεκίνησε να μου κάνει πίπα αλλά αυτό με ξενέρωσε και αφού είδα ότι δεν έρχεται το τέλος ούτε με γλείψιμο αρχιδιων της είπα ότι δεν μπορώ να τελειώσω έτσι. Όταν της το είπα αυτό φάνηκε σαν να στεναχωρέθηκε/απόρησε λίγο και με ρώτησε γιατί. Τότε την έστησα ξανά για γλειφομούνι όπου είχε πολύ καλή ανταπόκριση με (πιθανό) δεύτερο τελείωμα για αυτήν. Το τέλος ήρθε αμέσως μετά απο παίξιμο καθώς την έβλεπα να παίζει το μουνακι της τα σκάγια την πήραν στα πόδια.
Σε γενικές γραμμές από τις καλύτερες συναντήσεις που έχω κάνει χάνει τα απόλυτα 10 σε συμπεριφορά και συμμετοχή λόγο του ότι είναι πολύ στενή και αυτό περιορίζει κάπως τα πράγματα. Παρόλα αυτά έδειξε μεγάλη διάθεση και προσπάθεια και ενώ αναφέρθηκε στην ώρα τελικά έκατσα και λίγο παραπάνω. Επίσης πολυ θετική εντύπωση μου έκανε ότι όταν της είπα να πάμε για δεύτερο γύρο και τις έδωσα έξτρα 50 ευρώ από τα 150 που είχαμε πει για το 45 λεπτό, ενώ δεν ζήτησα ρέστα και της είπα "it's ok" επέμενε και μου έδωσε τα 20 ευρώ. Συνολικά προτείνεται ανεπιφύλακτα σε όσους δεν είναι ιδιαίτερα προικισμένοι και με μερικές επιφυλάξεις σε όσους είναι.