Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ναι εκλεισα ενα 20λεπτο με 100 Ε !!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Συνημμένα

• apollo_drachma.jpg
    apollo_drachma.jpg
    52,6 KB · Εμφανίσεις: 15

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
ανησυχητικη ησυχια στο θρεντ...

Χρονια Πολλα στους Κωσταδες!!!

(Ελενες δεν νομιζω να εχουμε μεταξυ μας... :2funny:)

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
κοντευει να χαθει το θρεντ στον πατο της λιστας...γι αυτο γραφω...
καληνυχτα!!

katepsigmenos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
καληνυχτα!!
καλημερα σε ολους πραγματη ειναι απιστευτο ......... μαλον ολοι ειχαν παει σε αποστολες αυτοκτονιας :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:  χαχαχαχαχαχ  αντε να δουμε αποτελεσματα :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
καληνυχτα!!

Καλημέρα! Άντε, για να μη γκρινιάζεις, να συμβάλω κι εγώ στη διατήρηση του thread σε ψηλές θέσεις:
Το κορίτσι πάλι σας ξανάρχεται. Σας έχει μια αδυναμία κατά πως φαίνεται, μου το 'χε πει κάποια στιγμή, οπότε εκείνες τις μέρες ελπίζω να της το ανταποδώσετε.  :fuck1:  :grin:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Καλημέρα! Άντε, για να μη γκρινιάζεις, να συμβάλω κι εγώ στη διατήρηση του thread σε ψηλές θέσεις:
Το κορίτσι πάλι σας ξανάρχεται. Σας έχει μια αδυναμία κατά πως φαίνεται, μου το 'χε πει κάποια στιγμή, οπότε εκείνες τις μέρες ελπίζω να της το ανταποδώσετε.  :fuck1:  :grin:
εγω σιγουρα οχι φιλε μου..
καποιοι τρελαινονται για παρτη της, εγω με τιποτα.
Το θεμα εξαλλου εχει συζητηθει εκτενως σε αρκετα θρεντ για δαυτην.
Για μενα, ουτε καμια θεά ειναι, αλλα βασικο, δεν προσφερει υπηρεσιες!!! Για "τιμη βασει υπηρεσιων", οπως λεει και το αλλο θρεντ, δεν παιρνει βαθμο...Στα ιδια λεφτα, συγκριντε την με την Μοργκαν!!!! (Μ5)...
Αλλα γουστα ειναι αυτα...ολα σεβαστά

Επισκέπτης
Αναμεσα σε τυφλους καλος είναι και ο μονοφθαλμος αρκεί βέβαια εμείς να βλέπουμε καλά και μην νομίζουμε οτι επειδη πληρώνουμε 300 έχουμε και την ΄΄ελιτ΄΄ της πόλης

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Αναμεσα σε τυφλους καλος είναι και ο μονοφθαλμος αρκεί βέβαια εμείς να βλέπουμε καλά και μην νομίζουμε οτι επειδη πληρώνουμε 300 έχουμε και την ΄΄ελιτ΄΄ της πόλης
Για μενα ισχυει το εξης απλο..
Τουριστρια χωρις αναλ, σιμ, σιφ [size=15pt]=[/size] Μπαρ χωρις Ουισκυ, Βοτκα και Μπυρα (δλδ μονο τηλιο, τσαγακι βουνου, σαν την διαφημιση)

Ασε...καθομαι και σπιτι

Και τα 300 που ζηταει ΑΛΛΟΥ...!!! Αλλες εποχες!!!

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Για μενα ισχυει το εξης απλο..
Τουριστρια χωρις αναλ, σιμ, σιφ [size=15pt]=[/size] Μπαρ χωρις Ουισκυ, Βοτκα και Μπυρα (δλδ μονο τηλιο, τσαγακι βουνου, σαν την διαφημιση)

Ασε...καθομαι και σπιτι

Και τα 300 που ζηταει ΑΛΛΟΥ...!!! Αλλες εποχες!!!

Κατ' αρχήν έχεις δίκιο. Όμως, πρώτον είναι αναλογικά λιγότερο "τσουχτερές" οι χρεώσεις της στη 1,5 (350 Ε) και στις 2 ώρες (400 Ε) τώρα πια. Κι αν λόγω ηλικίας χρειάζεται κανείς και μια άνεση χρόνου για να "αποδώσει"  :cum:  :cheesy:, όπως πολλοί από εμάς εδώ μέσα, τότε αυτές τις τιμές πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη μας. Και δεύτερον, όντως δεν προσφέρει κουλούρι, ούτε τα παίρνει στο στόμα ή το πρόσωπο, αλλά δεν είναι μόνο αυτά που μετράνε σε μια έσκορτ. Μετράνε, αλλά όχι μόνο αυτά. Έχει σημασία δηλ. και ο τρόπος που θα σε "φτάσει" μέχρι το τελείωμα του κάθε γύρου (κι ας μη γίνει στη μάπα της ή στο κώλο της), και σ' αυτόν τον τομέα η Έμιλυ είναι (δεν σου λέω άριστη, αλλά) πάρα πολύ καλή. Αν θες, λάβε το υπόψη σου. Και στα λέω όλα αυτά, μολονότι έχω διακόψει "διπλωματικές σχέσεις" μαζί της το τελευταίο καιρό.

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Βρε Αεροπορε το κοριτσι θελει να σου παρει το 300αρι !!!
Αυτος ειναι ο στοχος !!
και αν της δωσεις 350 η 400 ακομα καλυτερα !!!
Τυρακι ειναι τα υπολοιπα !!!

Ετσι νομιζω !!!

Φιλη ειναι και καλο service εχει για τα δικα μου γουστα αλλα ακριβη πολυ πια !!!

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Βρε Αεροπορε το κοριτσι θελει να σου παρει το 300αρι !!!
Αυτος ειναι ο στοχος !!
και αν της δωσεις 350 η 400 ακομα καλυτερα !!!
Τυρακι ειναι τα υπολοιπα !!!

Ετσι νομιζω !!!

Φιλη ειναι και καλο service εχει για τα δικα μου γουστα αλλα ακριβη πολυ πια !!!

Σωστά τα λες, γιατί το ζητούμενο είναι να μη σου φεύγουν από τη τσέπη πάνω από 2-2,5 κατοστάρικα για τέτοιου είδους συναντήσεις. Αλλά από την άλλη, αν την κλείσεις μόνο για 1 ώρα θα σ' αφήσει να κάτσεις παραπάνω, αν δεν είσαι μάλιστα παλιός της πελάτης; Δεν νομίζω. Οπότε, αν έχεις ανάγκη 1,5 ή 2 ώρες για να τερματίσεις 2 (ή ίσως και 3) γύρους, τότε η διαφορά στα Ευρώ δεν είναι μεγάλη, ενώ σαν απόλυτες τιμές πλέον είναι στα ίδια επίπεδα με πολλές άλλες ατάλαντες έσκορτς. Πάντως σε κάθε περίπτωση συμφωνώ, η αρχική της χρέωση είναι εκτός πραγματικότητας.

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Δεν μιλαω για μεσους ορους και συμφωνω απλα λεω ποιος ειναι ο βασικος σκοπος !!!
Να βγει το τρακοσαρι απο την τσεπη και οτι παραπανω ακομα καλυτερα !!

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
............ Αν θες, λάβε το υπόψη σου.
εχω παει μαζι της...ειναι στις κριτικες μου...
και δεν με τρελανε, ουτε σαν γυναικα, ουτε σαν σερβις...το βρισκω πολυ φεικ ολο το σκηνικο της...δεν ξερω...
Σαν εμπειρια πηγα, δοκιμασα, βγηκα σοφοτερος και δατς ολ...
δεν κανω αντιπαραθεση τωρα...γουστα ειναι αυτα...ολα σεβαστα...
απλα εγω μαζι της δεν κολλαω, και θεωρω πλεον τρελα τα 300 για 1 ώρα!!

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
εχω παει μαζι της...ειναι στις κριτικες μου...
και δεν με τρελανε, ουτε σαν γυναικα, ουτε σαν σερβις...το βρισκω πολυ φεικ ολο το σκηνικο της...δεν ξερω...
Σαν εμπειρια πηγα, δοκιμασα, βγηκα σοφοτερος και δατς ολ...
δεν κανω αντιπαραθεση τωρα...γουστα ειναι αυτα...ολα σεβαστα...
απλα εγω μαζι της δεν κολλαω, και θεωρω πλεον τρελα τα 300 για 1 ώρα!!

Sorry, θα την έχω διαβάσει τη κριτική σου, γιατί πάντα διαβάζω τις κριτικές ολωνών για μια κοπέλα προτού κάνω τη κίνηση να τη συναντήσω, αλλά δεν το θυμόμουν γιατί πάει κοντά 6μηνο από τότε. Και εννοείται ότι γούστα είναι αυτά, αλίμονο, και in a way καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λες, ότι είναι φέικ το όλο στυλ της, έχει όντως μια δόση υπερβολής η συγκεκριμένη, τουλάχιστον τη 1η φορά που τη συναντάς.

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Sorry, θα την έχω διαβάσει τη κριτική σου, γιατί πάντα διαβάζω τις κριτικές ολωνών για μια κοπέλα προτού κάνω τη κίνηση να τη συναντήσω, αλλά δεν το θυμόμουν γιατί πάει κοντά 6μηνο από τότε. Και εννοείται ότι γούστα είναι αυτά, αλίμονο, και in a way καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λες, ότι είναι φέικ το όλο στυλ της, έχει όντως μια δόση υπερβολής η συγκεκριμένη, τουλάχιστον τη 1η φορά που τη συναντάς.
πάντως φιλε kon.air,
θεωρω πολυ επικοδομητικο και τον διαλογο και την ευλογη αντιπαραθεση εδω μεσα..το νοημα του site.
Ο καθενας διαβαζει, κρινει και επιλεγει σε συνδυασμο και με το μπατζετ του!!
:thumbsup:

Επισκέπτης
Πάντως πρεπει να ομολογήσουμε οτι ειμαστε πολυ  :jerking:που ασχολούμαστε τόσο πολυ με μια γκόμενα πο θεωρεί τον ευατο της τοπ εσκορτ και κρατάει τον πισινό της και το στόμα της για αυτόν που θα της ακουμπήσει τουλάχιστον το χιλιάρικο.
Οπως επίσης πρεπει να παραδεχθούμε οτι αυτή κατέχει το αθλημα της αντρικής μαλακίας και μας παίζει ετσι ωστε να ασχολούμαστε μαζί της.
Υ.Γ θυμηθείτε αυτά που λέω σε 6 μήνες απο τώρα που θα τα προσφέρει όλα απλόχερα και σε καλύτερη τιμή

Επισκέπτης
Αφου σε εξι μήνες θα την έχουμε δοκιμάσει όλοι μας που δεν είμαστε και πολλοί φαντάζομαι και όλοι συμφωνούμε οτι με την συγκεκριμένη ισχύει οτι ''η επανάληψις εστι μήτηρ πάσης μαλακίας΄΄

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Πάντως πρεπει να ομολογήσουμε οτι ειμαστε πολυ  :jerking:που ασχολούμαστε τόσο πολυ με μια γκόμενα πο θεωρεί τον ευατο της τοπ εσκορτ και κρατάει τον πισινό της και το στόμα της για αυτόν που θα της ακουμπήσει τουλάχιστον το χιλιάρικο.
Οπως επίσης πρεπει να παραδεχθούμε οτι αυτή κατέχει το αθλημα της αντρικής μαλακίας και μας παίζει ετσι ωστε να ασχολούμαστε μαζί της.
Υ.Γ θυμηθείτε αυτά που λέω σε 6 μήνες απο τώρα που θα τα προσφέρει όλα απλόχερα και σε καλύτερη τιμή

Καλά...μην είστε και όλοι τόσο απόλυτοι ότι θα κάτσουν να τις γαμήσετε με 50 ευρώ.

Συμφωνώ ότι λόγω της κατάστασης ίσως δεν ξαναπατήσουν το ποδαράκι τους εδώ πέρα, γιατί κανείς δεν θα τους δίνει αυτά που θέλουν.

Αλλά δεν είναι όλη η Ευρώπη ξαφνικά μπατιράκι όπως ο γρεκός.

Από την άλλη βέβαια, σε άλλες χώρες στην γηραιά ήπειρο που το χρήμα, για την ώρα τουλάχιστον δεν λείπει, δεν υπήρχε περίπτωση να πάρει αυτά τα λεφτά....ούτε αυτή ούτε άλλες πολλές.

Και βεβαίως...εναλλακτικές υπάρχουν για αυτές. Παίζει και η Ασία και οι Αραβικές χώρες κλπ, αλλά εκεί το κολούρι το δίνεις με το καλημέρα για να πεις ότι πιάνεις πελατεία.

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246

Να σου πω ότι έχεις άδικο, έτσι όπως το θέτεις; Όχι, ένα δίκιο το 'χεις, το σωστό να λέγεται.  :thumbsup:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom