You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Thessaloniki
- Μέλος που άνοιξε το νήμα amanaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 4M
-
- Ετικέτες
- bou classics θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Ναι εκλεισα ενα 20λεπτο με 100 Ε !!!
Θα σου βαλω καινουργιο στοχο!! Ενα χιλιαρικο απο τωρα
Συνημμένα
katepsigmenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλημερα σε ολους πραγματη ειναι απιστευτο ......... μαλον ολοι ειχαν παει σε αποστολες αυτοκτονιας χαχαχαχαχαχ αντε να δουμε αποτελεσματακοντευει να χαθει το θρεντ στον πατο της λιστας...γι αυτο γραφω...
καληνυχτα!!
κοντευει να χαθει το θρεντ στον πατο της λιστας...γι αυτο γραφω...
καληνυχτα!!
Καλημέρα! Άντε, για να μη γκρινιάζεις, να συμβάλω κι εγώ στη διατήρηση του thread σε ψηλές θέσεις:
Το κορίτσι πάλι σας ξανάρχεται. Σας έχει μια αδυναμία κατά πως φαίνεται, μου το 'χε πει κάποια στιγμή, οπότε εκείνες τις μέρες ελπίζω να της το ανταποδώσετε.
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
εγω σιγουρα οχι φιλε μου..Καλημέρα! Άντε, για να μη γκρινιάζεις, να συμβάλω κι εγώ στη διατήρηση του thread σε ψηλές θέσεις:
Το κορίτσι πάλι σας ξανάρχεται. Σας έχει μια αδυναμία κατά πως φαίνεται, μου το 'χε πει κάποια στιγμή, οπότε εκείνες τις μέρες ελπίζω να της το ανταποδώσετε.
καποιοι τρελαινονται για παρτη της, εγω με τιποτα.
Το θεμα εξαλλου εχει συζητηθει εκτενως σε αρκετα θρεντ για δαυτην.
Για μενα, ουτε καμια θεά ειναι, αλλα βασικο, δεν προσφερει υπηρεσιες!!! Για "τιμη βασει υπηρεσιων", οπως λεει και το αλλο θρεντ, δεν παιρνει βαθμο...Στα ιδια λεφτα, συγκριντε την με την Μοργκαν!!!! (Μ5)...
Αλλα γουστα ειναι αυτα...ολα σεβαστά
Επισκέπτης
Αναμεσα σε τυφλους καλος είναι και ο μονοφθαλμος αρκεί βέβαια εμείς να βλέπουμε καλά και μην νομίζουμε οτι επειδη πληρώνουμε 300 έχουμε και την ΄΄ελιτ΄΄ της πόλης
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
Για μενα ισχυει το εξης απλο..Αναμεσα σε τυφλους καλος είναι και ο μονοφθαλμος αρκεί βέβαια εμείς να βλέπουμε καλά και μην νομίζουμε οτι επειδη πληρώνουμε 300 έχουμε και την ΄΄ελιτ΄΄ της πόλης
Τουριστρια χωρις αναλ, σιμ, σιφ [size=15pt]=[/size] Μπαρ χωρις Ουισκυ, Βοτκα και Μπυρα (δλδ μονο τηλιο, τσαγακι βουνου, σαν την διαφημιση)
Ασε...καθομαι και σπιτι
Και τα 300 που ζηταει ΑΛΛΟΥ...!!! Αλλες εποχες!!!
Για μενα ισχυει το εξης απλο..
Τουριστρια χωρις αναλ, σιμ, σιφ [size=15pt]=[/size] Μπαρ χωρις Ουισκυ, Βοτκα και Μπυρα (δλδ μονο τηλιο, τσαγακι βουνου, σαν την διαφημιση)
Ασε...καθομαι και σπιτι
Και τα 300 που ζηταει ΑΛΛΟΥ...!!! Αλλες εποχες!!!
Κατ' αρχήν έχεις δίκιο. Όμως, πρώτον είναι αναλογικά λιγότερο "τσουχτερές" οι χρεώσεις της στη 1,5 (350 Ε) και στις 2 ώρες (400 Ε) τώρα πια. Κι αν λόγω ηλικίας χρειάζεται κανείς και μια άνεση χρόνου για να "αποδώσει" , όπως πολλοί από εμάς εδώ μέσα, τότε αυτές τις τιμές πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη μας. Και δεύτερον, όντως δεν προσφέρει κουλούρι, ούτε τα παίρνει στο στόμα ή το πρόσωπο, αλλά δεν είναι μόνο αυτά που μετράνε σε μια έσκορτ. Μετράνε, αλλά όχι μόνο αυτά. Έχει σημασία δηλ. και ο τρόπος που θα σε "φτάσει" μέχρι το τελείωμα του κάθε γύρου (κι ας μη γίνει στη μάπα της ή στο κώλο της), και σ' αυτόν τον τομέα η Έμιλυ είναι (δεν σου λέω άριστη, αλλά) πάρα πολύ καλή. Αν θες, λάβε το υπόψη σου. Και στα λέω όλα αυτά, μολονότι έχω διακόψει "διπλωματικές σχέσεις" μαζί της το τελευταίο καιρό.
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Βρε Αεροπορε το κοριτσι θελει να σου παρει το 300αρι !!!
Αυτος ειναι ο στοχος !!
και αν της δωσεις 350 η 400 ακομα καλυτερα !!!
Τυρακι ειναι τα υπολοιπα !!!
Ετσι νομιζω !!!
Φιλη ειναι και καλο service εχει για τα δικα μου γουστα αλλα ακριβη πολυ πια !!!
Αυτος ειναι ο στοχος !!
Ετσι νομιζω !!!
Φιλη ειναι και καλο service εχει για τα δικα μου γουστα αλλα ακριβη πολυ πια !!!
Βρε Αεροπορε το κοριτσι θελει να σου παρει το 300αρι !!!
Αυτος ειναι ο στοχος !!
Ετσι νομιζω !!!
Σωστά τα λες, γιατί το ζητούμενο είναι να μη σου φεύγουν από τη τσέπη πάνω από 2-2,5 κατοστάρικα για τέτοιου είδους συναντήσεις. Αλλά από την άλλη, αν την κλείσεις μόνο για 1 ώρα θα σ' αφήσει να κάτσεις παραπάνω, αν δεν είσαι μάλιστα παλιός της πελάτης; Δεν νομίζω. Οπότε, αν έχεις ανάγκη 1,5 ή 2 ώρες για να τερματίσεις 2 (ή ίσως και 3) γύρους, τότε η διαφορά στα Ευρώ δεν είναι μεγάλη, ενώ σαν απόλυτες τιμές πλέον είναι στα ίδια επίπεδα με πολλές άλλες ατάλαντες έσκορτς. Πάντως σε κάθε περίπτωση συμφωνώ, η αρχική της χρέωση είναι εκτός πραγματικότητας.
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
εχω παει μαζι της...ειναι στις κριτικες μου............... Αν θες, λάβε το υπόψη σου.
και δεν με τρελανε, ουτε σαν γυναικα, ουτε σαν σερβις...το βρισκω πολυ φεικ ολο το σκηνικο της...δεν ξερω...
Σαν εμπειρια πηγα, δοκιμασα, βγηκα σοφοτερος και δατς ολ...
δεν κανω αντιπαραθεση τωρα...γουστα ειναι αυτα...ολα σεβαστα...
απλα εγω μαζι της δεν κολλαω, και θεωρω πλεον τρελα τα 300 για 1 ώρα!!
εχω παει μαζι της...ειναι στις κριτικες μου...
και δεν με τρελανε, ουτε σαν γυναικα, ουτε σαν σερβις...το βρισκω πολυ φεικ ολο το σκηνικο της...δεν ξερω...
Σαν εμπειρια πηγα, δοκιμασα, βγηκα σοφοτερος και δατς ολ...
δεν κανω αντιπαραθεση τωρα...γουστα ειναι αυτα...ολα σεβαστα...
απλα εγω μαζι της δεν κολλαω, και θεωρω πλεον τρελα τα 300 για 1 ώρα!!
Sorry, θα την έχω διαβάσει τη κριτική σου, γιατί πάντα διαβάζω τις κριτικές ολωνών για μια κοπέλα προτού κάνω τη κίνηση να τη συναντήσω, αλλά δεν το θυμόμουν γιατί πάει κοντά 6μηνο από τότε. Και εννοείται ότι γούστα είναι αυτά, αλίμονο, και in a way καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λες, ότι είναι φέικ το όλο στυλ της, έχει όντως μια δόση υπερβολής η συγκεκριμένη, τουλάχιστον τη 1η φορά που τη συναντάς.
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
πάντως φιλε kon.air,Sorry, θα την έχω διαβάσει τη κριτική σου, γιατί πάντα διαβάζω τις κριτικές ολωνών για μια κοπέλα προτού κάνω τη κίνηση να τη συναντήσω, αλλά δεν το θυμόμουν γιατί πάει κοντά 6μηνο από τότε. Και εννοείται ότι γούστα είναι αυτά, αλίμονο, και in a way καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λες, ότι είναι φέικ το όλο στυλ της, έχει όντως μια δόση υπερβολής η συγκεκριμένη, τουλάχιστον τη 1η φορά που τη συναντάς.
θεωρω πολυ επικοδομητικο και τον διαλογο και την ευλογη αντιπαραθεση εδω μεσα..το νοημα του site.
Ο καθενας διαβαζει, κρινει και επιλεγει σε συνδυασμο και με το μπατζετ του!!
Επισκέπτης
Πάντως πρεπει να ομολογήσουμε οτι ειμαστε πολυ που ασχολούμαστε τόσο πολυ με μια γκόμενα πο θεωρεί τον ευατο της τοπ εσκορτ και κρατάει τον πισινό της και το στόμα της για αυτόν που θα της ακουμπήσει τουλάχιστον το χιλιάρικο.
Οπως επίσης πρεπει να παραδεχθούμε οτι αυτή κατέχει το αθλημα της αντρικής μαλακίας και μας παίζει ετσι ωστε να ασχολούμαστε μαζί της.
Υ.Γ θυμηθείτε αυτά που λέω σε 6 μήνες απο τώρα που θα τα προσφέρει όλα απλόχερα και σε καλύτερη τιμή
Οπως επίσης πρεπει να παραδεχθούμε οτι αυτή κατέχει το αθλημα της αντρικής μαλακίας και μας παίζει ετσι ωστε να ασχολούμαστε μαζί της.
Υ.Γ θυμηθείτε αυτά που λέω σε 6 μήνες απο τώρα που θα τα προσφέρει όλα απλόχερα και σε καλύτερη τιμή
Επισκέπτης
Αφου σε εξι μήνες θα την έχουμε δοκιμάσει όλοι μας που δεν είμαστε και πολλοί φαντάζομαι και όλοι συμφωνούμε οτι με την συγκεκριμένη ισχύει οτι ''η επανάληψις εστι μήτηρ πάσης μαλακίας΄΄
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Πάντως πρεπει να ομολογήσουμε οτι ειμαστε πολυ που ασχολούμαστε τόσο πολυ με μια γκόμενα πο θεωρεί τον ευατο της τοπ εσκορτ και κρατάει τον πισινό της και το στόμα της για αυτόν που θα της ακουμπήσει τουλάχιστον το χιλιάρικο.
Καλά...μην είστε και όλοι τόσο απόλυτοι ότι θα κάτσουν να τις γαμήσετε με 50 ευρώ.
Συμφωνώ ότι λόγω της κατάστασης ίσως δεν ξαναπατήσουν το ποδαράκι τους εδώ πέρα, γιατί κανείς δεν θα τους δίνει αυτά που θέλουν.
Αλλά δεν είναι όλη η Ευρώπη ξαφνικά μπατιράκι όπως ο γρεκός.
Από την άλλη βέβαια, σε άλλες χώρες στην γηραιά ήπειρο που το χρήμα, για την ώρα τουλάχιστον δεν λείπει, δεν υπήρχε περίπτωση να πάρει αυτά τα λεφτά....ούτε αυτή ούτε άλλες πολλές.
Και βεβαίως...εναλλακτικές υπάρχουν για αυτές. Παίζει και η Ασία και οι Αραβικές χώρες κλπ, αλλά εκεί το κολούρι το δίνεις με το καλημέρα για να πεις ότι πιάνεις πελατεία.
Να σου πω ότι έχεις άδικο, έτσι όπως το θέτεις; Όχι, ένα δίκιο το 'χεις, το σωστό να λέγεται.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 2K