Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Δεν ξέρω αν μιλάς για τις φωτό ΑΛΛΑ η πραγματικότητα είναι Α ΠΙ ΣΤΕΥ ΤΗ!!! Δεν περιγράφεται, λεβέντες...
Θαύμα της φύσης & λίγα λέω! Δάχτυλα στα βυζιά!!! Δεν τό 'χω ξαναδεί!

Ρε συναγωνιστες τη ρογες ειναι αυτες που εχει η Μ5? Ανετα κρεμας πουκαμισο! :grin:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Αντε να βλεπετε κιολας !!! :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• img1165fz.jpg
    img1165fz.jpg
    39,1 KB · Εμφανίσεις: 16

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Πρόεδρε έχει κάτι για σένα στα Playmate2010,have a look

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Γύρισα κι εγώ!!! Στο μεγαλοχώρι και για να γιορτάσω όλα όσα μου πήγαν καλά, αποφάσισα να πάρω ένα duo. Για πρώτη φορά, αλλά αρχοντικό! 3ωρο!! Κάλεσα λοιπόν την  γνωστή, αγαπημένη και μη εξαιρεταία Εύα (ναι, ναι τη γνωστή-α παρεπιμπόντως φίλε GFE έρχεται ξανά, οπότε έχε αυτιά και μάτια ανοιχτά να προλάβεις)η οποία μου έφερε τη φίλη της Βανέσα. Τώρα πια απ' όλες ήταν αυτή θα σας γελάσω με τόσες που μαζεύτηκαν εδώ μέσα. Αφού και η ίδια άρχισε να μπερδεύεται. :idiot: :idiot: :idiot:Τέλος πάντων. Σε λεπτομέρειες δεν θέλω να μπω για να μη σας κολάσω. Παίδες τα είδα όλα. Με ξεζούμισαν κυριολεκτικά. Αφου κι εγώ έμεινα να θαυμάζω τον εαυτό μου με το πόσες φορές κατάφερα να τελειώσω στο τρίωρο. Άλλη αίσθηση. Αξέχαστη εμπειρία. Το γιόρτασα λοιπόν για τα καλά. :grin: :grin: :grin: Τώρα τα κεφάλια ξανά μέσα αφού στην φτωχή μας (στα μυαλά των αρχόντων)πόλη, πέφτουμε πάλι στη μιζέρια.   

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Mπράβο ρε θηρίο! Πάντα τέτοια!

Γύρισα κι εγώ!!! Στο μεγαλοχώρι και για να γιορτάσω όλα όσα μου πήγαν καλά, αποφάσισα να πάρω ένα duo. Για πρώτη φορά, αλλά αρχοντικό! 3ωρο!! Κάλεσα λοιπόν την  γνωστή, αγαπημένη και μη εξαιρεταία Εύα (ναι, ναι τη γνωστή-α παρεπιμπόντως φίλε GFE έρχεται ξανά, οπότε έχε αυτιά και μάτια ανοιχτά να προλάβεις)η οποία μου έφερε τη φίλη της Βανέσα. Τώρα πια απ' όλες ήταν αυτή θα σας γελάσω με τόσες που μαζεύτηκαν εδώ μέσα. Αφού και η ίδια άρχισε να μπερδεύεται. :idiot: :idiot: :idiot:Τέλος πάντων. Σε λεπτομέρειες δεν θέλω να μπω για να μη σας κολάσω. Παίδες τα είδα όλα. Με ξεζούμισαν κυριολεκτικά. Αφου κι εγώ έμεινα να θαυμάζω τον εαυτό μου με το πόσες φορές κατάφερα να τελειώσω στο τρίωρο. Άλλη αίσθηση. Αξέχαστη εμπειρία. Το γιόρτασα λοιπόν για τα καλά. :grin: :grin: :grin: Τώρα τα κεφάλια ξανά μέσα αφού στην φτωχή μας (στα μυαλά των αρχόντων)πόλη, πέφτουμε πάλι στη μιζέρια.   

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
αδελφε..
μετρησα μεχρις στιγμης 3 τριωρα με την ιδια...σωστα?
2 το προηγουμενο ΠΣΚ, κι ενα τωρα!!!

λοιπον, συμφωνα με την δεοντολογια του θρεντ, ακομα ενα με την ιδια και θα θεωρηθει σχεση!!!!

:2funny:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
και κατι ακομα φιλε DIMO,
επειδη απο "αυτια" δεν παω καλα, οταν μαθεις κατι να μου το πεις!!!
εκτός κι αν εχετε σκοπο να κλεφτειτε, οποτε ολο το θρεντ παει πάσο!!!

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
και  :2funny:κατι ακομα φιλε DIMO,
επειδη απο "αυτια" δεν παω καλα, οταν μαθεις κατι να μου το πεις!!!
εκτός κι αν εχετε σκοπο να κλεφτειτε, οποτε ολο το θρεντ παει πάσο!!!
Τώρα αν μετά απ' όσα μ' έσουρες :s&m_1: αν εγω δεν πω τίποτα εγω θα φταίω; :2funny:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom