Συγγνώμη που θα το πω, και δεν είμαι απ' αυτούς που "μαυρίζουν" τις κριτικές εύκολα (σε ελάχιστες περιπτώσεις το έχω κάνει συγκριτικά, και ούτε και σ'αυτήν το έκανα), αλλά η συγκεκριμένη κριτική (
), έτσι όπως είναι γραμμένη, χωρίς δηλ. αρχή, μέση και τέλος και χωρίς ειρμό μεταξύ των εντυπώσεων που παραθέτει ο γράφων, ελάχιστη βοήθεια μπορεί να προσφέρει σε μας τους υπόλοιπους, σχετικά με τα υπέρ και τα κατά της συγκεκριμένης κοπέλας. Ειδικά δε αυτό το αντιφατικό "...Η κοπελα ηταν πολυ καλη δεν περνει προτοβουλιες χωρις να ρωτησει πρωτα...", τι θα πρέπει να το θεωρήσω τώρα, θετικό ή αρνητικό; Και μετά απ' αυτό τελειώνει η κριτική, λες και ο γράφων θυμήθηκε ότι έχει μια δουλειά και πρέπει να φύγει, και έπρεπε να την "κλείσει" όπως-όπως.
Εντάξει, το ξέρω ότι δεν μπορεί όλες οι κριτικές να είναι πανεπιστημιακά πονήματα, στο τέλος-τέλος για κριτικές __τανών πολυτελείας πρόκειται, αλλά πιστεύω ότι μια κριτική σαν κι αυτή ΔΕΝ προσφέρει τελικά τη βοήθεια που ζήταγε ο εν λόγω συμπαίκτης (Tetsuo). Αν όχι σ' εκείνον, σίγουρα σε μένα.
Ζητώ συγγνώμη και πάλι αν προσβάλλω τον συμπαίκτη που την έγραψε (KASKANTER75) και δεν είναι η πρόθεσή μου να τον θίξω, αλλά νομίζω ότι έχω το δικαίωμα να πω τη γνώμη μου γι' αυτήν. Φιλικά πάντα.