Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
ακουστε τον ανθρωπο τι σας λεει :)!εζησε ενα δραμα εκεινη τη μερα... :2funny: :2funny: :2funny:

για natalia το μονο που μπορω να πιστοποιησω 100% ειναι το υψος της... :dancing:!ολα τ αλλα ...  :headbang:!
Να καταλάβω ότι έκανες την ίδια μλκ με τον άλλον? :think:
Δεν πειράζει...έζησες το όνειρο σου εσύ για 2 μέρες με το ξανθό!!!! ;) :grin: :grin:

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Συνφορουμίτες, ευχαριστώ για τις ευχές που μου δώσατε μερικές σελίδες πίσω και πρέπει να σας πω ότι έπιασαν τόπο. Η συμφωνία έκλεισε και τώρα το μόνο που απομένει είναι να πάω στο μεγαλοχώρι για τις οριστικές υπογραφές. Εντός της εβδομάδος θα γίνει κι αυτό. Κι αν συνδιαστεί το τερπνόν μετα του οφελίμου θα σας ενημερώσω σχετικά. Thnaks

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Συνφορουμίτες, ευχαριστώ για τις ευχές που μου δώσατε μερικές σελίδες πίσω και πρέπει να σας πω ότι έπιασαν τόπο. Η συμφωνία έκλεισε και τώρα το μόνο που απομένει είναι να πάω στο μεγαλοχώρι για τις οριστικές υπογραφές. Εντός της εβδομάδος θα γίνει κι αυτό. Κι αν συνδιαστεί το τερπνόν μετα του οφελίμου θα σας ενημερώσω σχετικά. Thnaks
τραβατε με κι ας κλαιω.... :2funny:
ασχημα θα σου κατσει....

μπραβο...οτι κι αν πετυχες

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
δεν φτάνει που κάνουμε τον κασκντερ :headbang: και σας ενημερώνουμε και σωζετε τα ευροπουλα σας :rockon: μας χλευαζετε κιόλας

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν πειράζει...έζησες το όνειρο σου εσύ για 2 μέρες με το ξανθό!!!! ;) :grin: :grin:

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
Καλά... ούτε παραγγελία να το έκανες φίλε Tetsuo!!!
Εντός της ώρας να και η κριτική...
ΥΓ> ωραίο αυτό το "Ρωταω για φιλαρακι που ενδιαφερεται"  ;)
ε,ναι ντε για φιλαρακι ειναι...να μην τον κακοχαρακτηρισουμε... :2funny: :2funny: :2funny:

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
δεν φτάνει που κάνουμε τον κασκντερ :headbang: και σας ενημερώνουμε και σωζετε τα ευροπουλα σας :rockon: μας χλευαζετε κιόλας

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ετσι,ετσι alex δε φτανει που ρισκαρουμε τα παντα  :2funny: δεν αναγνωριζετε η κοινωνικη μας προσφορα  :rockon: :rockon:

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
"γηράσκω αεί διδασκόμενος"  :dancing: αλλωστε το δηλωσα στο προηγουμενο τουρ μηπως σωθει κανενας...απλα δε μπορω να καταλαβω την επιμονη του γραφειου να στελνει διαρκως καραμπαζα ενω κατα τα λεγομενα των κοριτσιων στα τελευταια τουρ μπαινουν συνεχεια απο μεσα και δε βγαζουν ουτε τα εξοδα τους... :idiot:
οσο για το αλλο μη ξυνεις πληγες... :huh: κατ αρχην ηταν μελαχροινο και οχι ξανθο (μηπως ξερεις τπτ παραπανω  :helpplea:) και οι πτησεις αναβληθηκαν λογω της ηφαιστειακης τεφρας... :headbang:
και μετα σου λενε για τις πολυπλευρες επιπτωσεις του φαινομενου... :rockon:

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Καλά... ούτε παραγγελία να το έκανες φίλε Tetsuo!!!
Εντός της ώρας να και η κριτική...
ΥΓ> ωραίο αυτό το "Ρωταω για φιλαρακι που ενδιαφερεται"  ;)

Συγγνώμη που θα το πω, και δεν είμαι απ' αυτούς που "μαυρίζουν" τις κριτικές εύκολα (σε ελάχιστες περιπτώσεις το έχω κάνει συγκριτικά, και ούτε και σ'αυτήν το έκανα), αλλά η συγκεκριμένη κριτική (), έτσι όπως είναι γραμμένη, χωρίς δηλ. αρχή, μέση και τέλος και χωρίς ειρμό μεταξύ των εντυπώσεων που παραθέτει ο γράφων, ελάχιστη βοήθεια μπορεί να προσφέρει σε μας τους υπόλοιπους, σχετικά με τα υπέρ και τα κατά της συγκεκριμένης κοπέλας. Ειδικά δε αυτό το αντιφατικό "...Η κοπελα ηταν πολυ καλη δεν περνει προτοβουλιες χωρις να ρωτησει πρωτα...", τι θα πρέπει να το θεωρήσω τώρα, θετικό ή αρνητικό; Και μετά απ' αυτό τελειώνει η κριτική, λες και ο γράφων θυμήθηκε ότι έχει μια δουλειά και πρέπει να φύγει, και έπρεπε να την "κλείσει" όπως-όπως.
Εντάξει, το ξέρω ότι δεν μπορεί όλες οι κριτικές να είναι πανεπιστημιακά πονήματα, στο τέλος-τέλος για κριτικές __τανών πολυτελείας πρόκειται, αλλά πιστεύω ότι μια κριτική σαν κι αυτή ΔΕΝ προσφέρει τελικά τη βοήθεια που ζήταγε ο εν λόγω συμπαίκτης (Tetsuo). Αν όχι σ' εκείνον, σίγουρα σε μένα.
Ζητώ συγγνώμη και πάλι αν προσβάλλω τον συμπαίκτη που την έγραψε (KASKANTER75) και δεν είναι η πρόθεσή μου να τον θίξω, αλλά νομίζω ότι έχω το δικαίωμα να πω τη γνώμη μου γι' αυτήν. Φιλικά πάντα.  :grin:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.697
Πόντοι
25.165
Συγγνώμη που θα το πω, και δεν είμαι απ' αυτούς που "μαυρίζουν" τις κριτικές εύκολα (σε ελάχιστες περιπτώσεις το έχω κάνει συγκριτικά, και ούτε και σ'αυτήν το έκανα), αλλά η συγκεκριμένη κριτική (), έτσι όπως είναι γραμμένη, χωρίς δηλ. αρχή, μέση και τέλος και χωρίς ειρμό μεταξύ των εντυπώσεων που παραθέτει ο γράφων, ελάχιστη βοήθεια μπορεί να προσφέρει σε μας τους υπόλοιπους, σχετικά με τα υπέρ και τα κατά της συγκεκριμένης κοπέλας. Ειδικά δε αυτό το αντιφατικό "...Η κοπελα ηταν πολυ καλη δεν περνει προτοβουλιες χωρις να ρωτησει πρωτα...", τι θα πρέπει να το θεωρήσω τώρα, θετικό ή αρνητικό; Και μετά απ' αυτό τελειώνει η κριτική, λες και ο γράφων θυμήθηκε ότι έχει μια δουλειά και πρέπει να φύγει, και έπρεπε να την "κλείσει" όπως-όπως.
Εντάξει, το ξέρω ότι δεν μπορεί όλες οι κριτικές να είναι πανεπιστημιακά πονήματα, στο τέλος-τέλος για κριτικές __τανών πολυτελείας πρόκειται, αλλά πιστεύω ότι μια κριτική σαν κι αυτή ΔΕΝ προσφέρει τελικά τη βοήθεια που ζήταγε ο εν λόγω συμπαίκτης (Tetsuo). Αν όχι σ' εκείνον, σίγουρα σε μένα.
Ζητώ συγγνώμη και πάλι αν προσβάλλω τον συμπαίκτη που την έγραψε (KASKANTER75) και δεν είναι η πρόθεσή μου να τον θίξω, αλλά νομίζω ότι έχω το δικαίωμα να πω τη γνώμη μου γι' αυτήν. Φιλικά πάντα.  :grin:
Ναι επισης ειναι πολυ περιεργο που ειπα στο γραφειο οτι ψαχνω μπας και βρω καμια κριτικη και ολως τυχαιως σαν παραγγελια μετα απο 1 ωρα και τα 2 κοριτσια εντελως συμπτωματικα ειχαν κριτικες ανεβασμενες στο σιτε. Μπορει να ειναι και συμπτωση δν λεω...

ΥΓ ο τιτος θα επρεπε να ντρεπεται πραγματικα για την κριτικη του και παραθετω "Οτι ειπε ο πραλλαλησαντας ισχυει προσθετω τελειο χαμογελο την διαθεση για ευχαριστηση το υγρο μουνακι και την τελεια πιπα εργατρια που δεν ξεπαταει και τηρει αυτο που λεει. ψηλη γκομενα με μικρι στηθακι αλλα ανταποκρινομενο social time εξαιρετικη δεν σουδειχνει οτιΔΕΝ θελλει να φυγεις μια αξια προταση και για ολονυκτιο αφου τα αγγλικα ειναι σε καλο επιπεδο"

Ενταξει φιλε 2 σειρες κριτικη, μας εφτιαξες  :headbang:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Για μενα, ειναι ΘΕΜΗΤΕΣ και μεσα στο πνευμα του site,
οι παρεμβασεις των φιλων kon.air & Tetsuo επι κριτών!
Δεν ειμαι υπερ των παρεμβασεων επι κριτικων!
Οι κριτες κρίνονται, και μετεπειτα τα προιοντα αυτων!!!

Και μεσα απο δω, εχουμε την ευχερεια να "γνωριζομαστε" και να αξιολογουμε και Κριτες, και κριτικες!!!

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Ναι επισης ειναι πολυ περιεργο που ειπα στο γραφειο οτι ψαχνω μπας και βρω καμια κριτικη και ολως τυχαιως σαν παραγγελια μετα απο 1 ωρα και τα 2 κοριτσια εντελως συμπτωματικα ειχαν κριτικες ανεβασμενες στο σιτε. Μπορει να ειναι και συμπτωση δν λεω...

ΥΓ ο τιτος θα επρεπε να ντρεπεται πραγματικα για την κριτικη του και παραθετω "Οτι ειπε ο πραλλαλησαντας ισχυει προσθετω τελειο χαμογελο την διαθεση για ευχαριστηση το υγρο μουνακι και την τελεια πιπα εργατρια που δεν ξεπαταει και τηρει αυτο που λεει. ψηλη γκομενα με μικρι στηθακι αλλα ανταποκρινομενο social time εξαιρετικη δεν σουδειχνει οτιΔΕΝ θελλει να φυγεις μια αξια προταση και για ολονυκτιο αφου τα αγγλικα ειναι σε καλο επιπεδο"

Ενταξει φιλε 2 σειρες κριτικη, μας εφτιαξες  :headbang:

Απορία: Εγώ νόμισα ότι ζήτησες να μάθεις πληροφορίες για τη Rebeca_EU στο thread αυτό. Τώρα λες ότι είπες στο γραφείο (ποιό γραφείο ?) ότι ψάχνεις πληροφορίες, και όχι μόνο για μία (τη Rebeca) αλλά για 2 έσκορτς. Κάτι δεν πιάνω μου φαίνεται.  :idiot:
Και αν υποθέσω ότι η 2η που ήθελες να μάθεις είναι η Daniela_EU του ιδίου γραφείου, μιας και η κριτική που παραθέτεις πιο πάνω αυτήν αφορά, αν για κάποιο λόγο δεν σε καλύπτει η κριτική του συμπαίκτη τίτου, να είσαι σίγουρος ότι ό,τι γράφει ο επόμενος παίκτης (wings ή φτερούγας, επί το ελληνικότερον  :grin:) είναι μεν γραμμένο με το δικό του "ιδιαίτερο" στυλ, αλλά guarantee ΔΕΝ είναι μούφα. GUARANTEE!

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Ντιμο, χτυπα μια Μοργκαν κατω να τα δεις ολα!!!!

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.697
Πόντοι
25.165
Απορία: Εγώ νόμισα ότι ζήτησες να μάθεις πληροφορίες για τη Rebeca_EU στο thread αυτό. Τώρα λες ότι είπες στο γραφείο (ποιό γραφείο ?) ότι ψάχνεις πληροφορίες, και όχι μόνο για μία (τη Rebeca) αλλά για 2 έσκορτς. Κάτι δεν πιάνω μου φαίνεται.  :idiot:
Και αν υποθέσω ότι η 2η που ήθελες να μάθεις είναι η Daniela_EU του ιδίου γραφείου, μιας και η κριτική που παραθέτεις πιο πάνω αυτήν αφορά, αν για κάποιο λόγο δεν σε καλύπτει η κριτική του συμπαίκτη τίτου, να είσαι σίγουρος ότι ό,τι γράφει ο επόμενος παίκτης (wings ή φτερούγας, επί το ελληνικότερον  :grin:) είναι μεν γραμμένο με το δικό του "ιδιαίτερο" στυλ, αλλά guarantee ΔΕΝ είναι μούφα. GUARANTEE!
Γραφειο? Πως λεμε πρακτορειο.Δεν ρωτησα κατι, ειπα απλα οτι ψαχνω να βρω καμια κριτικη της Ρεμπεκα αλλα δεν βρισκω τπτ.Οσο για τον φτερουγα δν ειπα τπτ. Ευτυχως υπαρχουν και ατομα σαν τον φτερουγα στο thread.

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Γραφειο? Πως λεμε πρακτορειο.Δεν ρωτησα κατι, ειπα απλα οτι ψαχνω να βρω καμια κριτικη της Ρεμπεκα αλλα δεν βρισκω τπτ.Οσο για τον φτερουγα δν ειπα τπτ. Ευτυχως υπαρχουν και ατομα σαν τον φτερουγα στο thread.

Ο.Κ., απλά έτσι όπως ποστάρισες τη 2η φορά, δεν έβγαινε νόημα σε σχέση με το 1ο σου ποστ. Όσο για τον "φτερούγα", το ξέρω ότι δεν είπες τίποτα, απλά σου έγραψα ότι αν δεν σε καλύπτει η κριτική του τελευταίου συμπαίκτη (τίτου) υπάρχει σίγουρη κριτική αμέσως πιο πριν από τον "φτερούγα", τίποτα άλλο.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom