Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Για να χαλαρώσετε λίγο παίχτες

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
δεν έχεις παίχτη παρα να δοκιμάσεις και να δεις την μαγεια του photoshop :2funny: :2funny: :2funny:
άσε το service :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

fun των madness θα θελα να βάλω κάνα κομμάτι και εγώ αλλά έπεσε δουλειά
τα λέμε
Πάντως η Blair φαίνεται τρελό τούμπανο...

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
755
Πόντοι
4.535
Βρε δεν αντιλέγω σε τίποτα απ' αυτά που λέτε... Για να λέει ο συμπαίκτης και να συμφωνούν και άλλοι η κοπέλα δεν θα λέει...

Απλά και σαν γραφίστας θαυμάζω τη δουλειά του "συναδέλφου" μου... Πρέπει να πάω να μου μάθει κανά δυο κόλπα...

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
O Πάπας δεν είμαι αλλά οι ειλικρινείς μου προθέσεις ελπίζω πως είναι προφανείς στους καλοπροαίρετους!
ουδεποτε τεθηκε τετοιο θεμα αμφισβητησης...!!! Καθετα και σταρατα μιλω!!

το ποστ μου αναφερεται στο κ..οπρακτορειο που μου βγαζει φουλυ μπουκντ τις κοπελες απο τις 1 το μεσημερι, και μόνο!

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Βρε δεν αντιλέγω σε τίποτα απ' αυτά που λέτε... Για να λέει ο συμπαίκτης και να συμφωνούν και άλλοι η κοπέλα δεν θα λέει...

Απλά και σαν γραφίστας θαυμάζω τη δουλειά του "συναδέλφου" μου... Πρέπει να πάω να μου μάθει κανά δυο κόλπα...
Πάντως αδελφε,
μπορεις να επιβεβαιωσεις το νικνειμ σου και να "δοκιμασεις" κι εσυ, να εχουμε και μια δευτερη γνωμη...
:headbang: :headbang:

δεν στο συνιστω παντως...

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Παντως ο γοριλλας επιμενει σταθερα στην πολη μας...
ξαναερχεται...
λογικα πρεπει να ερωτευτηκε τον Θησεα...δεν εξηγειται αλλιως!!!
:2funny: :2funny:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
755
Πόντοι
4.535
Πάντως αδελφε,
μπορεις να επιβεβαιωσεις το νικνειμ σου και να "δοκιμασεις" κι εσυ, να εχουμε και μια δευτερη γνωμη...
:headbang: :headbang:

δεν στο συνιστω παντως...

Είναι που ζούμε σε περίεργες εποχές γμτ... αλλιώς θα έκανα το καλό...

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Αsti Martini κουβαλάει ο Νταρτανιάν γιατ' είναι Γασκόνος! άσχετο
Ρε ουστ.....σου λέω!!!!
Αυτή που το έπινε δεν ξανάρχεται λέμε!!!!.... :think:μάλλον, δεν τον κόβω!!!!! :grin: :grin: :grin:
.....κρασί δεν σου λέω....να μάθεις μόνο σου, αλλά είναι Chardonnay..κάτι ;) :grin: :grin: :grin:
Και για αυτές που το παίζουν πρωτευουσιάνες ή δεν αντέχουν τα ξηράαααααααα...... :birdman: :birdman:

http://[URL unfurl="true"]www.bottledandboxed.com/UserFiles/Image/Screenshot_7_03.jpg[/img[/URL]]

Τέλος φτερούγα.....δεν επανέρχομαι!!!!!
Το κόκκινο κρασί στο είπα?.... :2funny: :2funny: :2funny:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
γιατι ρε? αν είναι αυτή που νομίζω μπορεί να ξεμεινει από φράγκα μετά την πλαστική στην μυτόγκα :2funny: :2funny: :2funny:
και να μας ξαναρθει με ανανεωμένο λουκ και όνομα ;)

:-* :-* :-* :boobies: :boobies: :boobies: :booty: :booty: :booty: :dancing: :dancing: :dancing:
Ρε ουστ.....σου λέω!!!!
Αυτή που το έπινε δεν ξανάρχεται λέμε!!!!.... :think:μάλλον, δεν τον κόβω!!!!! :grin: :grin: :grin:

alexandros11

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ GEOPA..

καταρχην πρακτορισκο της κακιας ωρας να πεις τη μουρη σου αξεστε ανθρωπε..δευτερευοντως μαθε οταν λες κατι να μπορεισ να το υποστηριξεις με επιχειρηματα...αν για σενα αποτελει επιχειρημα ι καταγραφη κριτικων για τις κοπελες του ζουζουνα τοτε αδιαφισβητητα εισαι ΜΕΓΑΣ ΒΛΑΞ....ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΕ ΑΠΛΌΙΚΑ....ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟ ΣΥΝΗΘΕΙΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Κ ΝΑ ΠΕΡΝΩ ΤΟ ΚΑΦΕ ΜΟΥ Κ ΤΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ  ΜΑΓΑΖΙ???ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ 3 ΕΥΡΩ???ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ 250ΑΡΙΑ Κ 300ΑΡΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΩ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΠΛΗΡΩΣ Κ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ...Κ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ....ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΙΣΤΑ Η ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΑΣΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΑΚΟΜΗ Κ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΣΚΕΨΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΩΣ ΑΠΛΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ....Κ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΠΑΡΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ...ΠΟΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Η ΤΑΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΕΝΕΣ AMATEUR ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ Κ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΛΛΟΣ...Κ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΕΙΝΑΙ AMATEUR...ΔΕ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗ....ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΕΣΕΝΑ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕΒΑΣΤΟ...ΠΕΡΙ ΟΡΕΚΣΕΩΣ...ΟΜΩς ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥ,ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΝΑΡΑ...Κ ΤΟ SERVICE ΤΗΣ ΟΣΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΤΙς ΚΑΛΥΤΕΡΕς ΚΡΙΤΙΚΕΣ....ΑΡΑ ΤΕΛΙΚΑ....????ΜΗΠΩΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙς ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΩΡΑΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟΣ,ΜΗΠΩΣ ΕΣΥ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΗ ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΛΟ SERVICE KAI AKOMH ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΗΠΩς ΕΣΕΝΑ ΔΕ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΖΟΥΖΟΥΝΑΣ Κ ΤΟΥ ΠΑς ΚΟΝΤΡΑ ΜΙΑΣ Κ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟΣ Κ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙς ΠΟΛΕΜΟ???????ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ...Κ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟΥς ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΣΟΥ....ΒΛΑΞ....!!!!!

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Μήνυμα προς alexandros11:

Αποκαλύφτηκες μόνος σου βλάχο!!!!! :grin: :grin:
Τώρα πέρνα από τον γκισέ του .....ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟΥ να παραλάβεις το τσεκ!!!!! :jerking: :jerking:
Διότι όπως λες και εσύ "KAI AKOMH ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΗΠΩς ΕΣΕΝΑ ΔΕ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΖΟΥΖΟΥΝΑΣ"..... :rockon: :rockon:
Εγώ πληρώνομαι από όλους τους άλλους.... :2funny: :2funny: :2funny:
Α ρε τι έπαθα.......ευτυχώς δηλ., έχω λυθεί στα γέλια με την μαλακία που βαράει μερικούς!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
αποριας αξιον,
το οτι Μπλερ και Ναταλια, ειναι μεν στο νιους, αλλα οχι στο σαιτ που τις προμοταρει... :think: :think:
(τουλαχιστον οχι μεχρι στιγμης)

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ GEOPA..

καταρχην πρακτορισκο της κακιας ωρας να πεις τη μουρη σου αξεστε ανθρωπε..δευτερευοντως μαθε οταν λες κατι να μπορεισ να το υποστηριξεις με επιχειρηματα...αν για σενα αποτελει επιχειρημα ι καταγραφη κριτικων για τις κοπελες του ζουζουνα τοτε αδιαφισβητητα εισαι ΜΕΓΑΣ ΒΛΑΞ....ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΕ ΑΠΛΌΙΚΑ....ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟ ΣΥΝΗΘΕΙΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Κ ΝΑ ΠΕΡΝΩ ΤΟ ΚΑΦΕ ΜΟΥ Κ ΤΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ  ΜΑΓΑΖΙ???ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ 3 ΕΥΡΩ???ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ 250ΑΡΙΑ Κ 300ΑΡΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΩ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΠΛΗΡΩΣ Κ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ...Κ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ....ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΙΣΤΑ Η ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΑΣΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΑΚΟΜΗ Κ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΣΚΕΨΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΩΣ ΑΠΛΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ....Κ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΠΑΡΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ...ΠΟΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Η ΤΑΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΕΝΕΣ AMATEUR ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ Κ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΛΛΟΣ...Κ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΕΙΝΑΙ AMATEUR...ΔΕ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗ....ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΕΣΕΝΑ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕΒΑΣΤΟ...ΠΕΡΙ ΟΡΕΚΣΕΩΣ...ΟΜΩς ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥ,ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΝΑΡΑ...Κ ΤΟ SERVICE ΤΗΣ ΟΣΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΤΙς ΚΑΛΥΤΕΡΕς ΚΡΙΤΙΚΕΣ....ΑΡΑ ΤΕΛΙΚΑ....????ΜΗΠΩΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙς ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΩΡΑΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟΣ,ΜΗΠΩΣ ΕΣΥ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΗ ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΛΟ SERVICE KAI AKOMH ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΗΠΩς ΕΣΕΝΑ ΔΕ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΖΟΥΖΟΥΝΑΣ Κ ΤΟΥ ΠΑς ΚΟΝΤΡΑ ΜΙΑΣ Κ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟΣ Κ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙς ΠΟΛΕΜΟ???????ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ...Κ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟΥς ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΣΟΥ....ΒΛΑΞ....!!!!!

Τη καλημέρα μου alexander.
Τίποτα από όλα όσα λες δεν είναι κακό.
To κακό ξεκινάει από τη στιγμή που δίνεις μόνος σου το δικαίωμα να αμφισβητηθείς. Τι λες ας πούμε για τα πολλά επαναλαμβανόμενα 10άρια?
Δεν θα σε έβαζαν και σενα σε σκέψεις?  :think: :think:
Τι διάολο, όλες τους είναι super?

Και pls, ΜΗ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ - στο νετ αυτό σημαίνει ότι φωνάζεις. Αν θες να τονίσεις κάτι κάνε το με έντονα γράμματα ή υπογράμμιση
Βλέπεις τη διαφορά?

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Τη καλημέρα μου alexander.
Τίποτα από όλα όσα λες δεν είναι κακό.
To κακό ξεκινάει από τη στιγμή που δίνεις μόνος σου το δικαίωμα να αμφισβητηθείς. Τι λες ας πούμε για τα πολλά επαναλαμβανόμενα 10άρια?
Δεν θα σε έβαζαν και σενα σε σκέψεις?  :think: :think:
Τι διάολο, όλες τους είναι super?

Και pls, ΜΗ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ - στο νετ αυτό σημαίνει ότι φωνάζεις. Αν θες να τονίσεις κάτι κάνε το με έντονα γράμματα ή υπογράμμιση
Βλέπεις τη διαφορά?

Δεν έχεις άδικο.

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
ξαναλέω [size=20pt]ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ[/size]
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
ακουστε τον ανθρωπο τι σας λεει :)!εζησε ενα δραμα εκεινη τη μερα... :2funny: :2funny: :2funny:

για natalia το μονο που μπορω να πιστοποιησω 100% ειναι το υψος της... :dancing:!ολα τ αλλα ...  :headbang:!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom