Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
26.501
Πόντοι
26.236

Για να αποφορτισω λίγο την κατάσταση ... Η παρακάτω πριν από χρόνια ήταν ένα από τα top μουνια που είχα πάρει . Δυστυχώς κ από τα μεγαλύτερα κομοδίνα ever . Εγώ σα μαλακοπιτουρας αφού είχα σπρώξει 2-3 φορές κ απέκτησε άνεση μου έδωσε το τηλέφωνο της κ βρισκόμαστε εκτός γραφείου της τότε . Στη μισή τιμή .
Άλλη γκομενα όταν τα τσέπωνε . Διαστημικό serves . Οι παλιοί την θυμούνται σίγουρα .
Που θέλω να καταλήξω ? Για ένα θεομουνο ναι οπως αυτα που ερχόντουσαν παλιά ναι να τα σπρώξω .
Για κάτι πατσαβούρια του σήμερα συγνώμη όχι .Παω κ στη γωνία να τον παίξω ...

Depositos

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2019
Κριτικές
8
Like
809
Πόντοι
1.001
Για να αποφορτισω λίγο την κατάσταση ... Η παρακάτω πριν από χρόνια ήταν ένα από τα top μουνια που είχα πάρει . Δυστυχώς κ από τα μεγαλύτερα κομοδίνα ever . Εγώ σα μαλακοπιτουρας αφού είχα σπρώξει 2-3 φορές κ απέκτησε άνεση μου έδωσε το τηλέφωνο της κ βρισκόμαστε εκτός γραφείου της τότε . Στη μισή τιμή . Άλλη γκομενα όταν τα τσέπωνε . Διαστημικό serves . Οι παλιοί την θυμούνται σίγουρα .

Που θέλω να καταλήξω ? Για ένα θεομουνο ναι οπως αυτα που ερχόντουσαν παλιά ναι να τα σπρώξω . Για κάτι πατσαβούρια του σήμερα συγνώμη όχι .Παω κ στη γωνία να τον παίξω
Επιτέλους, κάποιος που μιλάει την ίδια γλώσσα με εμένα!

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
Εσυ πόσες φορές σκέφτηκες τα λεφτά που δίνεις στην τσαρινα?
Εκεί είναι vfm?
Εδω ρε αζα πληρωσα 90ε για μιση ωρα σε εναν ροφο στην τσαρινα που με 100ε κανω τζακουζι και σχεδον περναω 1 ωρα μεσα στο δωματιο και το σερβις ειναι διαστημικο ε ναι μαλλον δεν ειναι vfm. Τεσπα δεν ειμαι χθεσινος για να μου κανει μαθηματα ο καθε Depositos. Καληνυχτα σας. Εγω ποτε δεν μπηκα στο πορτοφολι κανενος ουτε με νοιαζει πως ξοδευει ο καθενας τα λεφτα του. Και επισης μπορειτε να γραφετε οπως θελετε στις κριτικες σας. Σε οποιον δεν αρεσε η κριτικη μου ας το κρατησει για την παρτυ του και οχι να καθεται να κανει τοσο χαμο στο νημα περι αυτου.

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Αν δεν έρχονται καλές βίζιτες,δεν περνάμε καλά...
Αφού δεν περνάμε καλά,υπάρχει γκρίνια...
Όταν υπάρχει γκρινια,υπάρχει και εκνευρισμός...
Και ο εκνευρισμός φέρνει θυμό...
Και ο θυμός δίνει τη θέση του στις αντιπαραθέσεις για ψυλλου πήδημα...
Δεν είναι σωστό, αλλά συμβαίνει...
Και αυτό συμβαίνει σε κάθε νήμα και θρεντ σαλονικιωτικο...συμπεριβαλομενου και εμένα μέσα...

Depositos

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2019
Κριτικές
8
Like
809
Πόντοι
1.001
Τεσπα δεν ειμαι χθεσινος για να μου κανει μαθηματα ο καθε Depositos
Τι θα γίνει τώρα? Θα το πάμε ξανά από την αρχή? Αυτό θες? Ενώ σου εξήγησα www.bourdela.com/forum/index.php?topic=1837.msg8919122#msg8919122]ΕΔΩ[/url] πως δεν μιλούσα για εσένα κι ενώ έδειξες να αντιλαμβάνεσαι το λάθος σου www.bourdela.com/forum/index.php?topic=1837.msg8919154#msg8919154]ΕΔΩ[/url], συνεχίζεις και πάλι να πουλάς τρελίτσα και το ίδιο βιολί. Να είσαι βέβαιος αγαπητέ, πως τα Ειρωνικά είναι δευτερη φύση μου και αν συνεχίσεις να πετάς αδίκως σπόντες και μπηχτές νομίζοντας πως η αυτοσυγκράτησή μου είναι αδυναμία, μπορώ να αλλάξω τακτική και να σε πηγαίνω κωλοφεράτζα με ειρωνεία μέχρι να σβήσει ο Ήλιος. Λοιπόν, στο χέρι σου είναι, σύνελθε. Κανεις δεν σου φταέι! Βλέπεις πως έχεις ανθρώπους εδώ που ο ένας μετά τον άλλο σου λένε πως κάνεις λάθος κι εσύ επιμένεις στα δικά σου. Τι δεν καταλαβαίνεις επιτέλους? Συνελθε σε παρακαλώ και κατάλαβε τι σου λέμε. Στο χέρι σου είναι. Κι εμείς εδώ θεωρούμε ο ένας τον άλλο παρέα και δεν εχουμε καμία όρεξη να ασχολούμαστε μαζί σου λες και είσαι καμια πριμαντόνα που κάνει μουτρακια - να είσαι βεβαιος για αυτό!

ΥΓ. Α, και νομίζω καλύτερα να μην αναφέρουμε πως μόλις χθες το βράδυ μου ζητούσες info με PM για βιζιτα και εμμέσως πλην σαφώς με έγλυφες με κολακίες - αλλά δεν σου βγήκε.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
Ενώ σου εξήγησα www.bourdela.com/forum/index.php?topic=1837.msg8919122#msg8919122]ΕΔΩ[/url] πως δεν μιλούσα για εσένα κι ενώ έδειξες να αντιλαμβάνεσαι το λάθος σου www.bourdela.com/forum/index.php?topic=1837.msg8919154#msg8919154]ΕΔΩ[/url], συνεχίζεις να πουλάς τρελίτσα και το ίδιο βιολί. Να είσαι βέβαιος αγαπητέ, πως τα Ειρωνικά είναι δευτερη φύση μου και αν συνεχίσεις να πετάς αδίκως σπόντες και μπηχτές νομίζοντας πως η αυτοσυγκράτησή μου είναι αδυναμία, μπορώ να σε πηγαίνω κωλοφεράτζα με ειρωνεία μέχρι να σβήσει ο Ήλιος. Λοιπόν, για σύνελθε διότι βλέπεις πως έχεις ανθρώπους εδώ που ο ένας μετά τον άλλο σου λένε πως κάνεις λάθος κι εσύ επιμένεις στα δικά σου. Τι δεν καταλαβαίνεις επιτέλους? Συνελθε σε παρακαλώ και κατάλαβε τι σου λέμε. Στο χέρι σου είναι. Κι εμείς δεν εχουμε καμία όρεξη να ασχολούμαστε μαζί σου λες και είσαι καμια πριμαντόνα - να είσαι βεβαιος για αυτό!

ΥΓ. Α, και νομίζω καλύτερα να μην αναφέρουμε πως μόλις χθες το βράδυ μου ζητούσες info με PM για βιζιτα και εμμέσως πλην σαφώς με έγλυφες - αλλά δεν σου βγήκε.

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχααχχαχαχαχαχααχαχαχα. Φιλε μην το παρεις στραβα αλλα εχεις σοβαρο προβλημα. Καλυτερα λεει να μην αναφερουμε (αυτο γιατι το εγραψες αληθεια αφου καθεσαι και γραφεις την παπαρια που θες να πεις) και του ζητουσα λεει ινφο με ΠΜ και τον εγλυφα κιολας. Κυλαει στο αιμα σου το ψεμα απο οτι φαινεται. Το μονο που σε ρωτησα μπουφο ηταν αν ειχες εμπειρια απο ενα σαιτ που βρηκα με ανεξαρτητες, επισης μετα σου ειπα εγω ινφο για μια κοπελα οτι μπορουσα να την φερω σπιτι μου αμα ηθελα. και σου εγραψα μονο και μονο γιατι μου εστειλες εσυ πρωτος ΠΜ να μου πεις οτι γαμησα ακαποτα ενα εσκορτ που το εβγαλες απο το ηλιθιο μυαλο σου. Κουλαρε λιγο και μην πετας βλακειες συνεχεια.

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.461
Πόντοι
2.846
αρε μαλακες μαλωνετε σαν τα παιδακια στα μικρα νηπια.κυρια κυρια ο μαλλιας με πηρε την μπαλα,κυρια κυρια ο δεσπδιτας πηρε τα κουβαδακια μου.κυρια κυρια ο πομακος ο αζαζελ με πηρε το σαντουιτς.και αλλα πολλα μικρα κουταβακια :happy: :happy: :happy: :rose: :rose: :rose:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
παντως ρε συ μαλλια 121 κριτικες. δυο 10αρια εχεις βαλει. Για ψαξε και εγω ποσα 10 αρια εχω βαλει. Σοβαρα δεν ξερω. επισης μιλας σε καποιες κριτικες σου για μουναρους, για ομορφοτερη γυναικα που εχεις παρει στην ζωη σου και τις βαζεις μονο 8αρια σε εμφανιση. Κριμα τι να πω....

Εσυ κατι εχεις που σε τρωει και θες να την λες στους αλλους η μαλλον σε μενα. Για παραδειγμα ειχα γραψει κριτικη για την Ναστυα με τιτλο Δυσκολη κριτικη και πεταγεσαι εσυ και γραφεις κριτικη και το πρωτο πραμα που γραφεις ειναι Καθολου δυσκολη κριτικη. Ποιο ειναι το προβλημα σου ρε τυπε?

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
αρε μαλακες μαλωνετε σαν τα παιδακια στα μικρα νηπια.κυρια κυρια ο μαλλιας με πηρε την μπαλα,κυρια κυρια ο δεσπδιτας πηρε τα κουβαδακια μου.κυρια κυρια ο πομακος ο αζαζελ με πηρε το σαντουιτς.και αλλα πολλα μικρα κουταβακια :happy: :happy: :happy: :rose: :rose: :rose:

εγω δηλαδη ειμαι αυτος που λεω συνεχεια το κυρια κυρια κυρια ε? για να καταλαβω δηλαδη.

Depositos

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2019
Κριτικές
8
Like
809
Πόντοι
1.001
Καλυτερα λεει να μην αναφερουμε (αυτο γιατι το εγραψες αληθεια αφου καθεσαι και γραφεις την παπαρια που θες να πεις) και του ζητουσα λεει ινφο με ΠΜ και τον εγλυφα κιολας.
Εγω φταίω, που σε θεώρησα σοβαρό και σε βοήθησα με ινφο. Εγώ φταίω...! Ισχύει το «Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος»!

Που θα πάει, η έκπτωση EUR €20 που σου δίνουν με αντάλλαγμα καλές κριτικές, κάποια στιγμή θα κοπέι και τότε θα δεις πως θα νιώσεις έχοντας το στίγμα του πουλημένου. Και ξέρεις πόσο αγαπητοί και δημοφιλείς είναι οι πουλημένοι ε?

Τεσπά. Είσαι μόνος! Καλή σου τύχη! Θα την χρειαστείς!

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.461
Πόντοι
2.846
εγω δηλαδη ειμαι αυτος που λεω συνεχεια το κυρια κυρια κυρια ε? για να καταλαβω δηλαδη.
βρε τσακαλε βαρεθηκα να γραψω για ολους.και εσυ μεσα εισαι.γιατι προσπαθης εκει που περασες καλα κ γουσταρες ερχεσε σε αντιπαρεθεση μα ολα τα αυτιστικα παιδακια που ειναι σε αυτο το νημα.

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.454
Πόντοι
33.818
Εδω ρε αζα πληρωσα 90ε για μιση ωρα σε εναν ροφο στην τσαρινα που με 100ε κανω τζακουζι και σχεδον περναω 1 ωρα μεσα στο δωματιο και το σερβις ειναι διαστημικο ε ναι μαλλον δεν ειναι vfm. Τεσπα δεν ειμαι χθεσινος για να μου κανει μαθηματα ο καθε Depositos. Καληνυχτα σας. Εγω ποτε δεν μπηκα στο πορτοφολι κανενος ουτε με νοιαζει πως ξοδευει ο καθενας τα λεφτα του. Και επισης μπορειτε να γραφετε οπως θελετε στις κριτικες σας. Σε οποιον δεν αρεσε η κριτικη μου ας το κρατησει για την παρτυ του και οχι να καθεται να κανει τοσο χαμο στο νημα περι αυτου.

Όχι δικέ μου δεν γίνεται να μην σχολιαστεί. Διαβάζει κόσμος και πάει να ακουμπήσει τα λεφτά του.
Αλλά επειδή κάνεις πως δεν θέλεις να καταλάβεις σας αποχαιρετώ με ένα 15άρι στην εμφάνιση, αν ο ροφός είναι 9, κάτω από 15 αυτή δεν θα της έβαζα. Επειδή βαριέμαι να ψάχνω, πόσο είχα βάλει σε αυτήν;

Συνημμένα

• 15.jpg
    15.jpg
    107 KB · Εμφανίσεις: 44

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.837
Πόντοι
5.946
Για να αποφορτισω λίγο την κατάσταση ... Η παρακάτω πριν από χρόνια ήταν ένα από τα top μουνια που είχα πάρει . Δυστυχώς κ από τα μεγαλύτερα κομοδίνα ever . Εγώ σα μαλακοπιτουρας αφού είχα σπρώξει 2-3 φορές κ απέκτησε άνεση μου έδωσε το τηλέφωνο της κ βρισκόμαστε εκτός γραφείου της τότε . Στη μισή τιμή .
Άλλη γκομενα όταν τα τσέπωνε . Διαστημικό serves . Οι παλιοί την θυμούνται σίγουρα .
Που θέλω να καταλήξω ? Για ένα θεομουνο ναι οπως αυτα που ερχόντουσαν παλιά ναι να τα σπρώξω .
Για κάτι πατσαβούρια του σήμερα συγνώμη όχι .Παω κ στη γωνία να τον παίξω ...

καλέ με όλους πριβέ επεδίωκε αυτή... τόχε καταλάβει το παραμύθι
cut out the middle men... κάπου έχω ακόμα το τηλέφωνο της...

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
Εγω φταίω, που σε θεώρησα σοβαρό και σε βοήθησα με ινφο. Εγώ φταίω...! Ισχύει το «Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος»!

Που θα πάει, η έκπτωση EUR €20 που σου δίνουν με αντάλλαγμα καλές κριτικές, κάποια στιγμή θα κοπέι και τότε θα δεις πως θα νιώσεις έχοντας το στίγμα του πουλημένου. Και ξέρεις πόσο αγαπητοί και δημοφιλείς είναι οι πουλημένοι ε?

Τεσπά. Είσαι μόνος! Καλή σου τύχη! Θα την χρειαστείς!

Μιας και αναφερθηκες σε εκπτωσεις θα σου πω το εξης. Εχω παρει εκπτωση απο γραφειο οχι 20 αλλα 80 ευρω και εχω γραψει και κακη κριτικη. Τωρα για το ινφο που με βοηθησες και μου εδωσες ακομα δεν εχω καταλαβει τι εννοεις ειναι και αυτο ενα απο τα ψεμματα σου. Τελος δεν ασχολουμε αλλο. Θα συνεχισω να γραφω τις κριτικες μου, θα συνεχισω να γραφω οταν παω καπου να ενημερωνο τον κοσμο μπας και σωσο κανεναν μην πεταξει τα λεφτα του γιατι στην τελικη γιαυτο το λογο υπαρχει αυτο το νημα και σαιτ. Και εσεις καθηστε να κατινιαζετε και να γραφετε ολοκληρα κειμενα για να δειξετε οτι αυτα που λετε ειναι σωστα και οτι αυτοι που τα διαβαζουν καθυστερημενοι και μικροι.

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
26.501
Πόντοι
26.236
καλέ με όλους πριβέ επεδίωκε αυτή... τόχε καταλάβει το παραμύθι
cut out the middle men... κάπου έχω ακόμα το τηλέφωνο της...
Εννοείται ότι η μισή Αθήνα την είχε πάρει πριβέ , αφού μου είχε πει να το δώσω κ οποίους εμπιστεύομαι .
Αφού τα ξέρεις ρε .

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
26.501
Πόντοι
26.236
Το θέμα είναι άλλο .
Κάποιοι γράφουν κριτικές σοβαρές σκεφτόμενοι κ τους άλλους κ κάποιοι ειδικά στην Αθήνα πανε σε κάτι τσουβαλες κ πανηγυρίζουν σα γύφτικα σκεπάρνια . Σε ένα δημόσιο forum προέχει η ωφέλιμη κ χρήσιμη κριτικη κ όχι η ενίσχυση του προφίλ κ του εγώ μας .

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Δεν ξέρω τι είναι πιο ωραίο στο θρεντ αυτό...οι αντιπαραθεσεις που γίνονται μεταξύ παιχτών ή οι κριτικές για πουτανες;νομίζω οι αντιπαραθέσεις έχουν πιο ενδιαφέρον, αφού εσκορτακια δεν έχουμε....

• Like
Αντιδράσεις: foxio

sackatack2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
424
Πόντοι
301
Malia20 πες αλεύρι ... η Zlata σε γυρεύει χαχαχα.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom