Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (0 μέλη και 49 επισκέπτες)

Depositos

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2019
Κριτικές
8
Like
809
Πόντοι
1.001
Eιμαι έτοιμος να πάω Ελινα. Αν υπάρχει γνώμη παρακαλώ ενημερωστε
Πριν 3-4 ημέρες, ο παίκτης www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=56084]GFE Master[/url] έγραψε πως την δοκίμασε και την χαρακτήρισε «φωτιά» (υποθέτω με την καλή έννοια). Το post του μπορεις να το διαβάσεις με κλικ www.bourdela.com/forum/index.php?topic=1837.msg8914031#msg8914031]ΕΔΩ[/url].

YΓ. Σε περίπτωση που τελικά επισκεφτείς αυτήν την «Elina»... να ξέρεις το πραγματικό της είναι «Karina» (σύμφωνα με όσα δηλώνει η ίδια στο Insta της). Μην καρφωθείς, άσε την ίδια να σου το πει.

GFE Master

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2008
Κριτικές
9
Like
465
Πόντοι
280

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.436
Πόντοι
33.818
Μερικοι ειστε πολυ καραγκιοζηδες εδω μεσα. Μετα απορουν μελοι σαν τον αζαζελ γιατι δεν γραφουν κριτικες μερικοι απο εμας γιατι πολυ απλα κουραστηκαμε να ακουμε τις χαζομαρες περι "τα περνει απο το γραφειο γιαυτο γραφει ετσι" η οτι ειμαστε εφηβοι και δεν εχουμε ξαναδει μουνια στην ζωη μας. Ο αλλος λεει ουτε τζαμπα δεν θα την γαμουσε... καλα νταξει μερικοι το εχετε χασει εδω μεσα. Καλυτερα να καθεστε στο σπιτι σας να τραβατε μαλακεια. Εμεις οι υπολοιποι που ειμαστε κοροιδα θα γαμαμε επι μονιμου βασεως ασχετα τι λετε εσεις. Και προσωπικα στα παπαρια μου τι λετε για μενα, θα συνεχισω να γραφω κριτικες οπως γουσταρω και δεν θα χαλαστω απο τα σχολια σας.

Έλα μωρέ που θίχτηκες. Πήγες και έβαλες 9 πρόσωπο στο σαλάχι. Αυτή είναι η οροφή για σένα δηλαδή; Και έχουμε την απαίτηση να μας φέρουν καλά μουνιά μετα;

Mulaomerovic

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
274
Πόντοι
21
Πήγα. Όντως καβλιαρα η μικρή.Αλλά δε μπορώ ρε φίλε φάτσα δεκάρι που θυμίζει Νεστι Σαι στα 20 της να χει μαραμενα βυζάκια. Τεσπα ξηγηθηκε κ κουλουρι γτ με είδε να ιδρώνω στην πριόνοκορδέλα.Ενα 7 από μενα

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.697
Πόντοι
25.165
Έλα μωρέ που θίχτηκες. Πήγες και έβαλες 9 πρόσωπο στο σαλάχι. Αυτή είναι η οροφή για σένα δηλαδή; Και έχουμε την απαίτηση να μας φέρουν καλά μουνιά μετα;

Εσενα τι σε ετσουξε και σε πειραξε που εβαλα 9? οτι γουσταρω θα βαλω.  Σου ειπα εγω τιποτα που εβαλες 9 στην Domna? Αντε ξεκολατε μερικοι εδω μεσα.

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.436
Πόντοι
33.818
Εσενα τι σε ετσουξε και σε πειραξε που εβαλα 9? οτι γουσταρω θα βαλω.  Σου ειπα εγω τιποτα που εβαλες 9 στην Domna? Αντε ξεκολατε μερικοι εδω μεσα.
Ναι μωρέ συγκάηκα από τη στεναχώρια μου για τα τρίμπαζα που γίνονται μουνάρες στη Θεσσαλονίκη. Στα παπάρια μου, βάλτης και 11 αμα θες, βάλτης και τόνο, εσύ εκτείθεσαι όχι εγώ. Και αν νομίζεις ότι εγώ είμαι ο στραβός και εσύ έχεις δίκιο διάβασε τα σχόλιά στην κριτική που έχει στην Αθήνα.
Τα ΑΠΟΝΕΡΑ της Αθήνας τα κάνουμε μουνάρες αλλά δε γαμιέται...

6Y44

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Οκτ 2018
Κριτικές
56
Like
6.185
Πόντοι
11.836
στη μαπα παντως χανει τυπε...

Depositos

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2019
Κριτικές
8
Like
809
Πόντοι
1.001
Λοιπόν, επειδή προφανώς στον αέρα πλανάται μια παρεξήγηση, να διευκρινίσω (σε περίπτωση που χρειάζεται – ελπίζω να μην χρειάζεται) πως τα ανωτέρω σχόλια μου ΔΕΝ ήταν για τον παίχτη GetYouBarbara. Αυτό που είπα, είναι ότι με ευκαιρία το δικό του σχόλιο (αυτό περί κολοκυθόπιτας) εκφράζω κάποιες προσωπικές μου σκέψεις για την νέα γενιά παικτών που τείνουν να βαθμολογούν έχοντας κατώτερο όριο το 9. Άλλωστε, ο GetYouBarbara, δεν είναι νέος στο φόρουμ.

Παρ’ όλα αυτά, και παρά τα γνωμικά περί «κολοκυθόπιτας» που όλοι μας λίγο πολύ έχουμε πει κάποια στιγμή, καλό θα ήταν όταν έρχεται η ώρα της βαθμολογίας να είμαστε φειδωλοί κι όχι ανοικτοχέρηδες. Και καλό επίσης θα ήταν να γράφουμε κριτική 3, 4, 5 μέρες μετά το ραντεβού για να έχει φύγει ο ενθουσιασμός και να είμαστε πιο πειθαρχημένοι και πιο ειλικρινείς.

Όλοι μας λίγο πολύ, έτυχε να έχουμε κάνει κάποιο καλό ραντεβού που η κοπέλα έδεσε μαζί μας και μας πρόσφερε υπηρεσίες που δεν δίνει αλλού ή εστω οτι νιώσαμε οτι μας γεμισε με χαρά… Αλλά, πρέπει όταν έρθει η ώρα της κριτικής να είμαστε πειθαρχημένοι. Να μην κρίνουμε την κοπέλα με το πώς μας φάνηκε, αλλά με το πώς φαίνεται σε σχέση με μία πράγματι μουνάρα - ας την ονομάσουμε «οροφή της κλίμακας». Πχ εάν (τυχαία διαλέγω το όνομα) η Kate Upton ερχόταν για βίζιτα και την βαθμολογούσαμε με «10» στην εμφάνιση και εφόσον την είχαμε γαμήσει ακάποτα και την ειχαμε αφήσει και έγκυο, τότε ναι θα βαθμολογούσαμε και με «10» στο σερβις! Ε, δεν μπορεί η τυχάρπαστη μέτρια ανθυποβιζιτα με πεσμενα βυζιά, με λερωμένα δόντια, με τουπέ πριγκιπέσσας, με κακόγουστα tattoo, με υφακι χιλίων καρδιναλίων, με, με, με να της βάζουμε «9» ή «10» δηλαδή το ίδιο με την «οροφή της κλίμακας» πχ την Kate Upton!

...οπότε, όταν βαθμολογείτε με 10αρια, κάντε την εξής ερώτηση στον εαυτό σας: «...γάμησα κάποια που είναι τόσο όμορφη - ή και πιο όμορφη - όσο η Kate Upton?...» Αν ναι, ΟΚ βάλτε 10αρι! Εάν όχι, κατεβείτε διαδοχικά κλίμακες βαθμολογίας μέχρι να συγκρινετε την βιζιτα με την «οροφή της κλίμακας» πχ την Kate Upton. Και μην νιώσετε ασχημα αν ειστε ειλικρινείς και τελικά πεσετε σε 6αρι ή 5αρι ή λιγότερο! Μια χαρά αριθμοί είναι κι αυτοί! Κατανοητόν?

kate-upton-wallpapers-58010-4163814.jpg

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.697
Πόντοι
25.165
Ναι μωρέ συγκάηκα από τη στεναχώρια μου για τα τρίμπαζα που γίνονται μουνάρες στη Θεσσαλονίκη. Στα παπάρια μου, βάλτης και 11 αμα θες, βάλτης και τόνο, εσύ εκτείθεσαι όχι εγώ. Και αν νομίζεις ότι εγώ είμαι ο στραβός και εσύ έχεις δίκιο διάβασε τα σχόλιά στην κριτική που έχει στην Αθήνα.
Τα ΑΠΟΝΕΡΑ της Αθήνας τα κάνουμε μουνάρες αλλά δε γαμιέται...

mallia πραγματικα ρε φιλε δεν ξερω τι ζορι τραβας. Με παροτρυνεις να διαβασω κατι που γραψανε αλλοι. Χεστηκα τι λενε οι αλλοι, γιαυτο σου ειπα Περι ορεξεως. Εμενα η τυπισσα μου αρεσε πολυ εμφανησιακα. Και εχω δει πολυ πιο χαλια γκομενες και ροφους. Π.χ εκεινη πως την λεγανε που κανει βιζιτες σπιτι της στην βασιλισης ολγας. Εκεινη μαλιστα να την πεις ΡΟΦΟ με τονο. Δεν θα ασχοληθω αλλο. Για να στο πω και αλλιως. Οταν εγω θεωρο μια Τριμπαζο, εννοω καποια με πολλα κιλα, πατσοκοιλια, τπτ σπυρακια στην μαπα, δοντια βραστα χεστα, πεσμενα βυζια μεχρι το πατωμα, και κωλο αστα να πανε.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.697
Πόντοι
25.165
Λοιπόν, επειδή προφανώς στον αέρα πλανάται μια παρεξήγηση, να διευκρινίσω (σε περίπτωση που χρειάζεται – ελπίζω να μην χρειάζεται) πως τα ανωτέρω σχόλια μου ΔΕΝ ήταν για τον παίχτη GetYouBarbara. Αυτό που είπα, είναι ότι με ευκαιρία το δικό του σχόλιο (αυτό περί κολοκυθόπιτας) εκφράζω κάποιες προσωπικές μου σκέψεις για την νέα γενιά παικτών που τείνουν να βαθμολογούν έχοντας κατώτερο όριο το 9. Άλλωστε, ο GetYouBarbara, δεν είναι νέος στο φόρουμ.

Παρ’ όλα αυτά, και παρά τα γνωμικά περί «κολοκυθόπιτας» που όλοι μας λίγο πολύ έχουμε πει κάποια στιγμή, καλό θα ήταν όταν έρχεται η ώρα της βαθμολογίας να είμαστε φειδωλοί κι όχι ανοικτοχέρηδες. Και καλό επίσης θα ήταν να γράφουμε κριτική 3, 4, 5 μέρες μετά το ραντεβού για να έχει φύγει ο ενθουσιασμός και να είμαστε πιο πειθαρχημένοι και πιο ειλικρινείς.

Όλοι μας λίγο πολύ, έτυχε να έχουμε κάνει κάποιο καλό ραντεβού που η κοπέλα έδεσε μαζί μας και μας πρόσφερε υπηρεσίες που δεν δίνει αλλού ή εστω οτι νιώσαμε οτι μας γεμισε με χαρά… Αλλά, πρέπει όταν έρθει η ώρα της κριτικής να είμαστε πειθαρχημένοι. Να μην κρίνουμε την κοπέλα με το πώς μας φάνηκε, αλλά με το πώς φαίνεται σε σχέση με μία πράγματι μουνάρα - ας την ονομάσουμε «οροφή της κλίμακας». Πχ εάν (τυχαία διαλέγω το όνομα) η Kate Upton ερχόταν για βίζιτα και την βαθμολογούσαμε με «10» στην εμφάνιση και εφόσον την είχαμε γαμήσει ακάποτα και την ειχαμε αφήσει και έγκυο, τότε ναι θα βαθμολογούσαμε και με «10» στο σερβις! Ε, δεν μπορεί η τυχάρπαστη μέτρια Ουκρανα με πεσμενα βυζιά, με λερωμένα δόντια, με, με, με να της βάζουμε «9» ή «10» δηλαδή το ίδιο με την «οροφή της κλίμακας» πχ την Kate Upton!

...οπότε, όταν βαθμολογείτε με 10αρια, κάντε την εξής ερώτηση στον εαυτό σας: «...γάμησα κάποια που είναι τόσο όμορφη - ή και πιο όμορφη - όσο η Kate Upton?...» Αν ναι, ΟΚ βάλτε 10αρι! Εάν όχι, κατεβείτε διαδοχικά κλίμακες βαθμολογίας μέχρι να συγκρινετε την βιζιτα με την «οροφή της κλίμακας» πχ την Kate Upton. Και μην νιώσετε ασχημα αν ειστε ειλικρινείς και τελικά πεσετε σε 6αρι ή 5αρι ή λιγότερο! Μια χαρά αριθμοί είναι κι αυτοί! Κατανοητόν?

kate-upton-wallpapers-58010-4163814.jpg

Καλα εσυ εχεις καψει φλατζες. Καθε φορα γραφεις ολοκληρο ρεπορταζ για να μας "ανοιξεις τα ματια". Πιστεψε με δεν το χρειαζομαστε. "Μεγαλε".

Depositos

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2019
Κριτικές
8
Like
809
Πόντοι
1.001
Καλα εσυ εχεις καψει φλατζες. Καθε φορα γραφεις ολοκληρο ρεπορταζ για να μας "ανοιξεις τα ματια". Πιστεψε με δεν το χρειαζομαστε. "Μεγαλε".
Ότι πεις αστειάτορα. Θα σου χαλάσουμε εμείς χατήρι? Αλήθεια, σκέφτηκες οτι είσαι ο μόνος που θίχτηκε κι αντέδρασε χωρίς καν να αναφερθεί το όνομά σου ή οι κριτικές σου? Ξέρεις πως ονομάζεται αυτό? «Τύψεις»! Δεν είχα κανένα θέμα μαζί σου αλλά εφόσον από μόνος σου εκτίθεσαι κι αρπάζεσαι, εγώ θα σε αφήσω στην ησυχία σου να τρώγεσαι με τα ρούχα σου - αν έτσι προτιμάς.

Να 'σαι καλά!

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.697
Πόντοι
25.165
Ότι πεις αστειάτορα. Θα σου χαλάσουμε εμείς χατήρι? Αλήθεια, σκέφτηκες οτι είσαι ο μόνος που θίχτηκε κι αντέδρασε χωρίς καν να αναφερθεί το όνομά σου ή οι κριτικές σου? Ξέρεις πως ονομάζεται αυτό? «Τύψεις»! Δεν είχα κανένα θέμα μαζί σου αλλά εφόσον από μόνος σου εκτίθεσαι κι αρπάζεσαι, εγώ θα σε αφήσω στην ησυχία σου να τρώγεσαι με τα ρούχα σου - αν έτσι προτιμάς.

Να 'σαι καλά!
Ο μαλλιας παντως σιγουρα μιλουσε για μενα. Παντως εγω μια βιζιτα που ειχα παρει στην Αθηνα και ειχα βαλει τιτλο κριτικης ο Superman αναστηθηκε. Ηταν πραγματικο 10' και δεν την επιανε ουτε η Κατε Upton. Και ρε παιχτη μετα απο 3,4,5 μερες σιγα μην θυμαμαι τι εγινε στο ραντεβου που ειχα. Εδω δεν θυμαμαι τι εφαγα προχθες, θα θυμαμαι και τι γαμησα? χααχαχαχαχα

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.436
Πόντοι
33.818
Νέο μωρό στην πόλη, άβγαλτο και ορεξάτο....πληροφορίες μόνο με pm....Α, βλέπω έβγαλε και αγγελία το κορίτσι....
Αντισθένη ένα προφίλ παρακαλώ....

Συνημμένα

• salaxi.jpg
    salaxi.jpg
    401,2 KB · Εμφανίσεις: 61

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Νέο μωρό στην πόλη, άβγαλτο και ορεξάτο....πληροφορίες μόνο με pm....Α, βλέπω έβγαλε και αγγελία το κορίτσι....
Αντισθένη ένα προφίλ παρακαλώ....
Την κατάλαβα, η Ντόρι είναι  :grin:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.697
Πόντοι
25.165
mallia γιατι το συνεχιζεις? κανει μπαμ οτι ειναι το προφιλ της αλεξανδρας αυτο. Βρειτε μου ρε μαγκες με 90ε για μιση ωρα καλυτερη απο την Αλεξανδρα. Μπορειτε? Και φιλε Depositos η υποτιθετικη σου θεωρια να γαμουσαμε την Kate Upton ποσα λεφτα θα ηθελε τυπε. Βλεπετε και λιγο το value for money στο ολο θεμα.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177
mallia γιατι το συνεχιζεις? κανει μπαμ οτι ειναι το προφιλ της αλεξανδρας αυτο. Βρειτε μου ρε μαγκες με 90ε για μιση ωρα καλυτερη απο την Αλεξανδρα. Μπορειτε? Και φιλε Depositos η υποτιθετικη σου θεωρια να γαμουσαμε την Kate Upton ποσα λεφτα θα ηθελε τυπε. Βλεπετε και λιγο το value for money στο ολο θεμα.

Εσυ πόσες φορές σκέφτηκες τα λεφτά που δίνεις στην τσαρινα?
Εκεί είναι vfm?

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Θα συμβούλευα ο καθένας να κοιτάζει τον εαυτό του και να διαβάζει όποιον θεωρεί ότι είναι αξιόπιστος.Τα υπόλοιπα περισσεύουν.Οι Άγιοι έχουν πεθάνει...Το σκεπτικό του καθενός είναι διαφορετικό.
Έχω κατηγορηθεί στο παρελθόν για προμότορας βάζοντας εξάρια,από μέλη που τώρα δεν βρίσκονται ανάμεσα μας και από άλλους που το παίζουν αδιάφθοροι αλλά δεν είναι,-έχουσι γνώση οι φύλακες-   :think:

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.436
Πόντοι
33.818
Το value for money τί σχέση έχει με τη φάτσα της; Θα μας τρελάνεις; Επειδή είναι φτηνότερη από κάποιες άλλες γίνεται 9άρι στη φάτσα; Και αν ζήταγε 200 θα της έβαζες 6 δηλαδή; Ότι ναναι...

Depositos

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2019
Κριτικές
8
Like
809
Πόντοι
1.001
Και φιλε Depositos η υποτιθετικη σου θεωρια να γαμουσαμε την Kate Upton ποσα λεφτα θα ηθελε τυπε.
Άκου. Δεν το ξεκινάς καλά. Μην βάζεις τα χρήματα ως παράμετρο στην διαδικασία αξιολόγησης αντί πχ να εχεις πρωτη προτεραιότητα την ομορφιά, την συμπεριφορά και το πως κάνει σεξ μια κοπέλα.

Και ναι, έχουν έρθει κοπέλες σαν την Kate Upton (ίσως και καλύτερες) στην Ελλάδα φίλε και σε πληροφορώ πως πολλοί από εμάς (σχεδόν) λέγαμε «…κάνε μανάρι μου λίγο πασαρέλα περπατώντας πέρα δώθε στο δωμάτιο, να παίξω μια μαλακία για χάρη σου πριν σε γαμήσω κανονικά…» και είχαν διαστημικό σέρβις που δεν το προσφέρουν οι σημερινές ανθυποβιζιτες ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα! Και μάντεψε, οι βαθμολογίες ήταν τόσο αυστηρές που τέτοιες κοπελάρες παρά την ομορφιά τους και το διαστημικό σερβις, δύσκολα ξεπερνούσαν το 8 ή το 9! Μιλάμε για άλλες εποχές βέβαια, μιλάμε για αλλά πορτοφόλια, μιλάμε για εντελώς άλλη πάστα από βίζιτες! Τώρα θα δεις (ΕΑΝ δεις) τέτοιες κοπέλες να βιζιτάρουν μόνο για Εμίρηδες, εφοπλιστάδες και κάτι μερακλήδες πολιτικούς στις Βρυξέλες.

...και κάτι ακόμη! Δεν με νοιάζει αν κάποιος δεν μπορεί να προσφέρει πάνω από 50 ή 100 ή 120 ευρώ. Δεν βαθμολογείται ο τιμοκατάλογος της κοπέλας! Βαθμολογείται η εμφάνισή της, οι τρόποι της και το σεξ της! Αν είναι έτσι, να βάλουμε στο ίδιο τσουβάλι τις πουτάνες του δρόμου που τσιμπουκώνουν για μόλις 5 ευρώ, πλάι - πλάι με κάποια υπερμουνάρα που ζητάει (και αξίζει μέχρι και το τελευταίο cent) 250, 300 την ώρα ή κι ακόμη περισσότερα. Και στο κάτω - κάτω, κανείς δεν είπε πως το σπορ είναι για όλους! Όποιος δεν μπορεί, ας πάει να ξεχαρμανιάσει στα μασατζίδικα, στα μπουρδέλα μαζί με τα Πάκια, στα στούντιο, στις γύφτισες του δρόμου… ας πάει όπου θέλει! Δεν μπορείς όμως να βάλεις 10αρι πχ σε μια γύφτισα επειδή σου έκανε τσιμπούκι με 5 ευρώ και να θεωρείς πως είναι «value for money» σε σχέση με την υπερμουνάρα που γαμιέται με Εμίρηδες και πληρώνεται αναλόγως! Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom