καλημέρα!!
γνωρίζει κανείς για την παρακάτω (φαινομενικά δυνατό αλλά δεν βλέπω προϋπηρεσία στο bourdela)
γνωρίζει κανείς για την παρακάτω (φαινομενικά δυνατό αλλά δεν βλέπω προϋπηρεσία στο bourdela)
Όντως παίζει μπάλα σε Αθηναϊκό πρακτορείο, αλλά δεν έχω ακούσει ούτε εγώ κάτι...Ξέρει κανείς κάτι, πρέπει να παίζει μπάλα Αθήνα.
χαχα τις ξέφυγε ένα μηδενικό ρε σε κάθε ώρα...
Πλάκα θα 'χει να τα θέλει σε €!
Συναντηση με το μικρό σήμερα το βράδυ. Πολύ όμορφη κοπέλα, χαμογελαστή και πρόθυμη. Όμορφο μουνακι και κλειστή πίσω τρυπούλα. Τα αγγλικά της μέτρια και ασχολείται πολύ με το κινητό.
Πρέπει να είμαστε το μοναδικό θρεντ που όλοι ρωτάνε και σχεδόν κανένας δεν ενημερώνει...
Πλάκα θα 'χει να τα θέλει σε €!
Αυτή τιμή δεν έχει μάλλον τσάμπα το δίνει Χαχαχα
Παίκτη μου όμορφη κλπ,αλλά τα δούλεψε τα λεφτά της ή της τα χάρισες;
Συναντηση με το μικρό σήμερα το βράδυ. Πολύ όμορφη κοπέλα, χαμογελαστή και πρόθυμη. Όμορφο μουνακι και κλειστή πίσω τρυπούλα. Τα αγγλικά της μέτρια και ασχολείται πολύ με το κινητό.
Παραπάνω πληροφορίες φίλος ; Φιλούσε ; Το γούσταρε (η τουλάχιστον έτσι να δείχνει) ή πέρα βρέχει ; Πίπα σωστή ή οτι νάναι ; Το "πρόθυμη" και το οτι ασχολείται με το κινητό της πάντως με μπερδεύουν λίγο ...
Παίκτη μου όμορφη κλπ,αλλά τα δούλεψε τα λεφτά της ή της τα χάρισες;
Τύπε σόρρυ κιόλας, αλλά εσύ δεν είσαι που (πριν από λίγες μόλις ώρες) αρνήθηκες βοήθεια www.bourdela.com/forum/index.php?topic=27.msg8862867#msg8862867]ΕΔΩ[/url] σε κάποιον άλλο; Μην το πάρεις στραβά, αλλά κρίνοντας από την παρουσία σου (φαίνεται πως ξημεροβραδιάζεσαι στο φόρουμ - αν κάνω λάθος συγχώρεσέ με), τις μηδενικές κριτικές σου και την επιδεικτική άρνηση βοήθειας με τρόπο προκλητικό, τι σε κάνει να πιστευείες πως θα σου δώσει κάποιος μια φιλική άποψη;γνωριζουμε κατι ~?