Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.071
Πόντοι
2.356
Θείο θα σε πω ένα πράγμα όσο πιο κόσμια μπορώ.

ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ

Προσπαθησε λοιπόν να ωριμάσεις έστω και σε αυτήν την ηλικία που είσαι και μάθε να ακούς. Καληνύχτα.

λοιπον καπαμαρου/σαββιδη/τονυ μοντανα και δε ξερω γω τι... πανε να σε δει κανας γιατρος γιατι σχιζοφρενη να αλλαζει συμπεριφορα αναλογα το μηνα δεν εχει ματαξαναδει το σαητ...

και κατα δευτερον επειδη μιλησες για 10πλασιο σε ενταση οργασμο απο "πισω" να μας πεις τι εφαγες απο πισω και το τεκμηριωσες

Toni Skotoni

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2019
Like
14
Πόντοι
0
λοιπον καπαμαρου/σαββιδη/τονυ μοντανα και δε ξερω γω τι... πανε να σε δει κανας γιατρος γιατι σχιζοφρενη να αλλαζει συμπεριφορα αναλογα το μηνα δεν εχει ματαξαναδει το σαητ...

και κατα δευτερον επειδη μιλησες για 10πλασιο σε ενταση οργασμο απο "πισω" να μας πεις τι εφαγες απο πισω και το τεκμηριωσες

Ο Σαβιδης δεν έχει σχέση μαζί μου. Ίσα ίσα τον είπα να πάμε για καφέ και από τότε μπαίνει με άλλο όνομα. Τώρα μέλος με όνομα «καπαμαρού», γαμησε τα. Γιατί να με δει γιατρός φίλε; Επειδή στα λέω όπως ακριβώς είναι; Δεν έχω ανάγκη αμπαλε το πρ κανενός εδώ μέσα. Οι τρανς τις οποίες κοροϊδεύεις εσυ και μερικοί άλλοι όταν τους κάνω χώμα, είναι μια μπιζνα με τεράστια κέρδη, στην οποία χώθηκα για τα καλά πλέον. Ή μήπως νομίζεις ότι έχω πάρει 30 Λατινες από τον Φεβρουάριο γιατί έχω Airbnb στο Κολωνάκι; Ή μήπως περιμένω τον Φακιρη;

Όπως έχω ξαναπεί, είστε ως επι το πλείστον ηλίθιοι. Το επιχείρημα μου είναι όχι μόνο σωστό αλλά καίει πολλά μέλη. Γι’ αυτό άλλωστε το είπα. Επομένως μην αγχώνεσαι, αν βάλεις αυτές που πήρες εσυ και αυτές που πήρε ο μπούφος από πάνω, πάλι δε φτάνετε τους δικούς μου αριθμούς  οπότε με το δικό σας γνώμονα κερδίζω.

Σε κάλυψα;

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Κύριοι
Εκτιμώ πως υπάρχουν καλύτεροι τρόποι, αν θέλετε να ξεκατινιαστείτε.
Θα πρότεινα τα πμ , για την περίπτωσή σας.
Οι υπόλοιποι δεν χρωστάμε τίποτα να διαβάζουμε περί των σεξουαλικών σας προτιμήσεων.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.071
Πόντοι
2.356
Ο Σαβιδης δεν έχει σχέση μαζί μου. Ίσα ίσα τον είπα να πάμε για καφέ και από τότε μπαίνει με άλλο όνομα. Τώρα μέλος με όνομα «καπαμαρού», γαμησε τα. Γιατί να με δει γιατρός φίλε; Επειδή στα λέω όπως ακριβώς είναι; Δεν έχω ανάγκη αμπαλε το πρ κανενός εδώ μέσα. Οι τρανς τις οποίες κοροϊδεύεις εσυ και μερικοί άλλοι όταν τους κάνω χώμα, είναι μια μπιζνα με τεράστια κέρδη, στην οποία χώθηκα για τα καλά πλέον. Ή μήπως νομίζεις ότι έχω πάρει 30 Λατινες από τον Φεβρουάριο γιατί έχω Airbnb στο Κολωνάκι; Ή μήπως περιμένω τον Φακιρη;

Όπως έχω ξαναπεί, είστε ως επι το πλείστον ηλίθιοι. Το επιχείρημα μου είναι όχι μόνο σωστό αλλά καίει πολλά μέλη. Γι’ αυτό άλλωστε το είπα. Επομένως μην αγχώνεσαι, αν βάλεις αυτές που πήρες εσυ και αυτές που πήρε ο μπούφος από πάνω, πάλι δε φτάνετε τους δικούς μου αριθμούς  οπότε με το δικό σας γνώμονα κερδίζω.

Σε κάλυψα;
ενταξει γαμαω-ταο εισαι αρχηγος της χουφτας σου. δε χρειαζεται να σε εκθεσουμε περισσοτερο στο φως του ηλιου και να σπαμμαρουμε χωρις λογο εδω το ποσο γαματος εισαι.

Toni Skotoni

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2019
Like
14
Πόντοι
0
ενταξει γαμαω-ταο εισαι αρχηγος της χουφτας σου. δε χρειαζεται να σε εκθεσουμε περισσοτερο στο φως του ηλιου και να σπαμμαρουμε χωρις λογο εδω το ποσο γαματος εισαι.

Αυτό ήταν; Γαματος δε ξέρω αν είμαι, γεμάτος όμως ναι. Ευτραφής θα έλεγα, κάνω καλή ζωή. Τα πάχη μου τα κάλλη μου.

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.051
Πόντοι
5.646

Toni Skotoni

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2019
Like
14
Πόντοι
0
Και ιδού:
Θα σου γράψω το σχόλιο μου εδώ και θα αφήσω την κριτική σου ατόφια να μαζεύει λαικ.

Σε ψέκασε θείο. Σε πλάκωσε και στα λιπαντικά. Ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε. Άσε να την πάρει ένα νέο καθαρόαιμο αρσενικό σαν εμενα και μη γράφεις σεντόνια χωρίς λόγο. Ούτε δάχτυλα έβαλες αμφιβάλω και για τα σκάγια στο πρόσωπο. Στα 4 έκατσε για να μη σε βλεπει. Άρα, Μανώλη, μετά από μια ώρα: μουνι δεν έγλυψες, δάχτυλο δεν έβαλες, ψέκασμα έφαγες, πίπα μετεξεταστέα και μια στάση στα 4 για να μη σε βλέπει, και μάλιστα με λιπαντικό γιατί της ήσουν τόσο αδιάφορος που μέχρι και  ο μικρός Μανώλης δεν έμπαινε χωρίς αυτό. «Δεν θα την ξανασυναντήσω», αλλά βάλε και το «ίσως» γιατί εντάξει, τόσα σεντόνια αράδιασα άρα μη μας πάρουν χαμπάρι ότι λέω μαλακιες.

Συμπέρασμα; Αυτό που έλεγα χτες. Σας τελειώνουν σβέλτα, η υποτιθέμενη πείρα σας είναι απλά ανύπαρκτη, οι βαθμολογίες σας μπαίνουν καθαρά και μόνο από το πόσο «πιπίνι» και «μουνάρα» είναι η κορασίδα, τα υπόλοιπα είναι οι γνωστές σάλτσες που βάζετε γιατί έχουμε και ένα ιματζ να προστατέψουμε στο φόρουμ, και λαικς να μαζέψουμε.

Όσο για το φιλί  με γλώσσα γέλασε ο κάθε πικραμένος. Από την αρχή της κριτικής το παλεύεις να βρεις τρόπο να γράψεις καλά αλλά «φάσκεις και αντιφάσκεις» που λέει και ο Τζονι του ΠοΛ. Αλλά τα 21 πρόβατα το πάτησαν το λαικ.

Κατάλαβες τώρα τι εννοώ όταν λέω ότι δεν είστε σε θέση να κρίνετε ή να ζητάτε σα μαχαραγιάδες καμία κοπέλα σε τουρ ή σε γραφείο; Γιατί μόλις έριξες οχτάρια στο πιπίνι που σε ξεπεταξε πανηγυρικά. Δινεις με λίγα λόγια λαθοσ εντυπώσεις. Ενώ αν έγραφες «όμορφο, αλλά» και τονίζες αυτά που αραδιασα χτες εγώ στο νήμα των city tours, θα σε άκουγαν εν τέλει τα γραφεία και θα ήσουν και μάγκας.

Καλημέρες.

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.614
Πόντοι
5.946
Τελικά ο Τόνι το σκοτώνι το κωλί του ή όχι; Δεν κατάλαβα αν είναι περιστασιακός ή φανατικός πισωγλέντης...
Και για να μην τον φέρω σε δύσκολη θέση αυτόν και τις 30 λατίνες του, τον τωτάω ευθέως:
Ρε συ Τόνι, απέδειξες πως είσαι ο καλύτερος, μεγαλύτερος, παχύτερος γαμήκος αυτή την στιγμή! αλλά μπας και τον ψιλοπαίρνεις;
με την καλή έννοια....

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
26.438
Πόντοι
26.236
Τελικά ο Τόνι το σκοτώνι το κωλί του ή όχι; Δεν κατάλαβα αν είναι περιστασιακός ή φανατικός πισωγλέντης...
Και για να μην τον φέρω σε δύσκολη θέση αυτόν και τις 30 λατίνες του, τον τωτάω ευθέως:
Ρε συ Τόνι, απέδειξες πως είσαι ο καλύτερος, μεγαλύτερος, παχύτερος γαμήκος αυτή την στιγμή! αλλά μπας και τον ψιλοπαίρνεις;
με την καλή έννοια....
Εσύ τώρα γιατί ενοχλείς αυτό το τραγανό αγόρι ???
Άσε να γελάσουμε κι άλλο ρε...

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.432
Πόντοι
33.818
Και ιδού:
Θα σου γράψω το σχόλιο μου εδώ και θα αφήσω την κριτική σου ατόφια να μαζεύει λαικ.

Σε ψέκασε θείο. Σε πλάκωσε και στα λιπαντικά. Ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε. Άσε να την πάρει ένα νέο καθαρόαιμο αρσενικό σαν εμενα και μη γράφεις σεντόνια χωρίς λόγο. Ούτε δάχτυλα έβαλες αμφιβάλω και για τα σκάγια στο πρόσωπο. Στα 4 έκατσε για να μη σε βλεπει. Άρα, Μανώλη, μετά από μια ώρα: μουνι δεν έγλυψες, δάχτυλο δεν έβαλες, ψέκασμα έφαγες, πίπα μετεξεταστέα και μια στάση στα 4 για να μη σε βλέπει, και μάλιστα με λιπαντικό γιατί της ήσουν τόσο αδιάφορος που μέχρι και  ο μικρός Μανώλης δεν έμπαινε χωρίς αυτό. «Δεν θα την ξανασυναντήσω», αλλά βάλε και το «ίσως» γιατί εντάξει, τόσα σεντόνια αράδιασα άρα μη μας πάρουν χαμπάρι ότι λέω μαλακιες.

Συμπέρασμα; Αυτό που έλεγα χτες. Σας τελειώνουν σβέλτα, η υποτιθέμενη πείρα σας είναι απλά ανύπαρκτη, οι βαθμολογίες σας μπαίνουν καθαρά και μόνο από το πόσο «πιπίνι» και «μουνάρα» είναι η κορασίδα, τα υπόλοιπα είναι οι γνωστές σάλτσες που βάζετε γιατί έχουμε και ένα ιματζ να προστατέψουμε στο φόρουμ, και λαικς να μαζέψουμε.

Όσο για το φιλί  με γλώσσα γέλασε ο κάθε πικραμένος. Από την αρχή της κριτικής το παλεύεις να βρεις τρόπο να γράψεις καλά αλλά «φάσκεις και αντιφάσκεις» που λέει και ο Τζονι του ΠοΛ. Αλλά τα 21 πρόβατα το πάτησαν το λαικ.

Κατάλαβες τώρα τι εννοώ όταν λέω ότι δεν είστε σε θέση να κρίνετε ή να ζητάτε σα μαχαραγιάδες καμία κοπέλα σε τουρ ή σε γραφείο; Γιατί μόλις έριξες οχτάρια στο πιπίνι που σε ξεπεταξε πανηγυρικά. Δινεις με λίγα λόγια λαθοσ εντυπώσεις. Ενώ αν έγραφες «όμορφο, αλλά» και τονίζες αυτά που αραδιασα χτες εγώ στο νήμα των city tours, θα σε άκουγαν εν τέλει τα γραφεία και θα ήσουν και μάγκας.

Καλημέρες.
Α καλά εσύ είσαι ντιπ χαζός...σε μένα απευθύνεσαι σε τόσα ποστ;

sotos19241

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2012
Like
50
Πόντοι
0
Κυριοι, συγνώμη για τη παρέμβαση, αλλα κουράσατε!

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
'Οντως κουράζει αυτός. Δεν ξέρει να συμπεριφέρεται ο ένας, δε γαμάει καλά ο άλλος, ηλίθιοι οι περισσότεροι, πρόβατα όσοι πατάνε like... δε μας χέζεις ρε Τόνι Νταλάρα;

Depositos

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2019
Κριτικές
8
Like
809
Πόντοι
1.001
'Οντως κουράζει αυτός. Δεν ξέρει να συμπεριφέρεται ο ένας, δε γαμάει καλά ο άλλος, ηλίθιοι οι περισσότεροι, πρόβατα όσοι πατάνε like... δε μας χέζεις ρε Τόνι Νταλάρα;
@ antisthenis,

Btw ρίξε μια ματιά και σ' ένα PM που μου έστειλε χθες βραδυ το δροσερό αγόρι που μάλλον σκιαχτηκε μην τυχόν και τον παρουμε χαμπάρι οτι βάζει κρέας στο κώλο του, έχασε την ψυχραιμία του κι άρχισε να αραδιάζει απειλές νομίζοντας πως είμαστε τίποτα σαν τις πεταλουδίτσες που κάνει παρέα. ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ PM:

[quote author=Toni Skotoni link=action=profile;u=192378 date=1555538820]Θες να σε βρω να σε κάνω μαύρο στο ξύλο; Άντε τράβα να κλάψεις τώρα στον Αντισθένη. Αλλιώς, όνομα, οδό, φβ, τηλέφωνο. Πας να κοπιαρεις κάτι τραγιά από αστεία βίντεο στο Youtube που βρίζουν στα γήπεδα. Τη μαλακια την έκανες τώρα, όπως είδες οι υπόλοιποι ξέρουν ποιος είμαι και δε μιλάνε. Εσυ σα μαλακας χώθηκες. Άντε να σε δω τώρα. Έστειλα μνμ και στα γραφεία που πας και γαμάς για μισαωρα. Ότι θα σε βρω θα σε βρω, απλά κάνε λίγο υπομονή. Έχεις μπλέξει αγόρι μου. Έχεις μπλέξει άσχημα.[/quote]

Θα του έλεγα να πάρει φόρα να έρθει με τον κώλο, αλλά λαμβάνοντας υπ΄όψη πως είναι τραβεστακι μπορεί αυτό να θέλει μήπως και δει χαρά στην τρύπα του. Εσείς βέβαια... μπορείτ ενα κάνετε μαζί του ότι θέλετε. Πχ να του απαντήσετε, να του στείλε εξίσου όμορφα κι ευγενικά PM ή έστω ότι σας έρθει

@ antisthenis, το PM μου στη διάθεσή σου (σε περίπτωση δηλαδή που χρειαστείς δικαιολογία κι αφορμή για να τον στείλεις σε τροχιά).

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.614
Πόντοι
5.946
Εγώ θάθελα να μας εξηγήσει λίγο καλύτερα πως βγάζει λεφτά απ´τα τραβέλια... δηλαδή σαν business proposition κάτι τις...
Η γραφή του πάντως δείχνει μορφωμένο άνθρωπο και συγκροτημένη προσωπικότητα...
Α και φαίνεται και μετριόφρων...

Depositos

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2019
Κριτικές
8
Like
809
Πόντοι
1.001
Η γραφή του πάντως δείχνει συγκροτημένη προσωπικότητα.
Προς το παρόν, η «συγκροτημένη προσωπικότητα» πήγε για ban-ακι. Meanwhile, μπορεί να διασκεδάσει με τους τρανς φίλους του, τα «τραβέλια με προσόντα» κι άλλα δροσερά αγόρια της κλάσης του.

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.614
Πόντοι
5.946
Τώρα που θα σε ψαξει θα σε βρεί και θα έχουμε μονομαχία θανάτου!!!

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.432
Πόντοι
33.818
Εγώ θάθελα να μας εξηγήσει λίγο καλύτερα πως βγάζει λεφτά απ´τα τραβέλια... δηλαδή σαν business proposition κάτι τις...
Η γραφή του πάντως δείχνει μορφωμένο άνθρωπο και συγκροτημένη προσωπικότητα...
Α και φαίνεται και μετριόφρων...
Το Δαφνί δεν κλειδώνει και έχουν αμοληθεί όλα τα λολάδια έξω;

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
26.438
Πόντοι
26.236
Του Σαμελα στο Χαλάνδρι ήταν κορυφή για τέτοιες περιπτώσεις .

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom